Behemoth Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Praštajte ako je već bilo, ali video sam juče u J. Gagarina u Beogradu, preko puta pijace, da se pravi Shell pumpa. Prvo sam pomislio da je neka kopija, ali deluje da će biti V-Power goriva, jer su već okačili reklame. Nisam čuo da Shell ima pumpe u Srbiji, zna li neko šta je ovo sad?
Sam Spade Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Ima i na auto-putu kod Adaševaca, neki Grci drže.
maheem Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 bilo je nekog šuškanja za shell i pumpe pre par godina al ništa od toga. šteta što nisu napravili dil sa nisom onomad... ovde u danskoj je ostao mali broj shellovih pumpi, circle k je im je skoro sve pumpe preuzeo, kao i statoilove. posebno na autoputevima. ostao je mali broj shellovih pumpi, uglavnom unutar gradova što mi jebava sipanje jer koristim shellovu karticu pa sam počeo više da kalkulišem gde i kada sipati
čekmeže Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Samo neka prodaju nešto iole normalno, naš plin mi sjebava auto.
Milosh76 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Shell pumpa postoji I posle granice sa Hrvatskom, sipacu za nedelju dana Inace bezolovni u Sloveniji na autoputu 1.35e, a u Italiji ide do 1.55evra i van autoputa
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu
Milosh76 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovuPun u BG na Lukoilu, na oko 560km sipao 42l do cepa u Sloveniji na PetroluOko 2/3 autoput, vozio u granicama i preko ogranicenja
Friend Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu Kako si prolazio sa NISovim GDrive?
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 loše, posle 2-3 sipanja mi riknuka neka gumica na ventilu za gorivo sad dal je do goriva ili istrošenosti ne znam a potrošnja je bila znatno preko 6.4 kolika je kod mol-a
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) ... Edited May 3, 2018 by kud u maglu Simoviću
Behemoth Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Ova Shell na NBG stoji ovako vec par nedelja. Ne primecujem nikakvu aktivnost tamo, samo su je brendirali i to je to za sada.Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts