Jump to content
IGNORED

Svi naši pumpaši

Jerry

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Praštajte ako je već bilo, ali video sam juče u J. Gagarina u Beogradu, preko puta pijace, da se pravi Shell pumpa.

Prvo sam pomislio da je neka kopija, ali deluje da će biti V-Power goriva, jer su već okačili reklame. Nisam čuo da Shell ima pumpe u Srbiji, zna li neko šta je ovo sad?

Posted

Ima i na auto-putu kod Adaševaca, neki Grci drže.

Posted

bilo je nekog šuškanja za shell i pumpe pre par godina al ništa od toga.
šteta što nisu napravili dil sa nisom onomad...
ovde u danskoj je ostao mali broj shellovih pumpi, circle k je im je skoro sve pumpe preuzeo, kao i statoilove. posebno na autoputevima. ostao je mali broj shellovih pumpi, uglavnom unutar gradova što mi jebava sipanje jer koristim shellovu karticu pa sam počeo više da kalkulišem gde i kada sipati

Posted

Biće preko 50 Shell pumpi u Srbiji. 

Posted

Samo neka prodaju nešto iole normalno, naš plin mi sjebava auto.

• 2 weeks later...
Posted

Shell pumpa postoji I posle granice sa Hrvatskom, sipacu za nedelju dana :)
Inace bezolovni u Sloveniji na autoputu 1.35e, a u Italiji ide do 1.55evra i van autoputa

Posted

aj baš premeri potrošnju

juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu

Posted
aj baš premeri potrošnju

juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu

Pun u BG na Lukoilu, na oko 560km sipao 42l do cepa u Sloveniji na Petrolu

Oko 2/3 autoput, vozio u granicama i preko ogranicenja 14686fb1038087ed4a00ac5cabf482c6.jpg&key=5d7f5301698533ce964dbad89c4344647185a08338a9b12b69654c7c3bc8cfab

Posted

mislio sam na šelovo gorivo

Posted

To kad se vratim...za nedelju dana

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

aj baš premeri potrošnju

Kako si prolazio sa NISovim GDrive?

Posted

loše, posle 2-3 sipanja mi riknuka neka gumica na ventilu za gorivo

sad dal je do goriva ili istrošenosti ne znam

a potrošnja je bila znatno preko 6.4 kolika je kod mol-a

Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ova Shell na NBG stoji ovako vec par nedelja. Ne primecujem nikakvu aktivnost tamo, samo su je brendirali i to je to za sada.

Sent from my iPhone using Tapatalk