April 16, 20186 yr Praštajte ako je već bilo, ali video sam juče u J. Gagarina u Beogradu, preko puta pijace, da se pravi Shell pumpa. Prvo sam pomislio da je neka kopija, ali deluje da će biti V-Power goriva, jer su već okačili reklame. Nisam čuo da Shell ima pumpe u Srbiji, zna li neko šta je ovo sad?
April 16, 20186 yr bilo je nekog šuškanja za shell i pumpe pre par godina al ništa od toga. šteta što nisu napravili dil sa nisom onomad... ovde u danskoj je ostao mali broj shellovih pumpi, circle k je im je skoro sve pumpe preuzeo, kao i statoilove. posebno na autoputevima. ostao je mali broj shellovih pumpi, uglavnom unutar gradova što mi jebava sipanje jer koristim shellovu karticu pa sam počeo više da kalkulišem gde i kada sipati
May 3, 20186 yr Shell pumpa postoji I posle granice sa Hrvatskom, sipacu za nedelju dana Inace bezolovni u Sloveniji na autoputu 1.35e, a u Italiji ide do 1.55evra i van autoputa
May 3, 20186 yr aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu
May 3, 20186 yr aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovuPun u BG na Lukoilu, na oko 560km sipao 42l do cepa u Sloveniji na PetroluOko 2/3 autoput, vozio u granicama i preko ogranicenja
May 3, 20186 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: aj baš premeri potrošnju juče sipao ed na molu i prijavio 6.4l na 100 posle punog rezervoara gradske vožnje. nema teorije da sipam bilo gde drugo više. sve da im jedina pumpa bude u žarkovu Kako si prolazio sa NISovim GDrive?
May 3, 20186 yr loše, posle 2-3 sipanja mi riknuka neka gumica na ventilu za gorivo sad dal je do goriva ili istrošenosti ne znam a potrošnja je bila znatno preko 6.4 kolika je kod mol-a
May 3, 20186 yr Ova Shell na NBG stoji ovako vec par nedelja. Ne primecujem nikakvu aktivnost tamo, samo su je brendirali i to je to za sada.Sent from my iPhone using Tapatalk