January 7, 201114 yr Isto važi i za Nalbandiana. Kada se setim finala u Šangaju i preokreta protiv Plačka.A evo i JMDP je na žalost od osvajanja USO pre dve godine nonstop povređen.
January 7, 201114 yr Nasi teniseri su uzeli onaj timski kup u Nemackoj 2009., DC u 2010., a Novak je dao sve od sebe da uzmu i treci timski trofej u trecoj uzastopnoj godini, ali nije mu se dalo. U prvoj sedmici posle DC titule nasi reprezentativci imaju 8:1 gde je jedini poraz od Federera, svaka cast.
January 8, 201114 yr kanda se oneraspoložio nešto.transparent na tribinama:janko, please come back, this is real.:D
January 10, 201114 yr janko je veliki luzer.Bojim se da cu se sloziti sa ovim. To sto neko napravi iznenadjenje u 1/5 meceva protiv favorita i sto izgubi veliki broj meceva u kojim se ocekuje da pobedi (mada realno gledano retko ko bilo sta i ocekuje) se moze shvatiti dvojako - ili je on lola bekrija kog smara igra protiv neatraktivnih protivnika (to mogu razumeti kad je Federer u pitanju koji je odigrao stotine velikih meceva, Janko se i nije naosvajao titula) ili je on zec koji cim mu se otvori neka prilika da udje u finale 250 se uplasi. Vecina hailuje spasene mec lopte, ali po meni je tu igrac vec uz zid i onda se odigra nesto sta bude bude, ali je po meni odlika sampiona da kad scepa protivnika da ga dokusuri, da mu ne dopusti da se izmigolji, a ne da samo prebacuje i ceka protivnicku gresku sto se kod JJ ili kod Janka desilo bezbroj puta. Bojana pobedila Kanepi (cetvrtfinalistkinja dva poslednja GS) u dva seta i sad ceka Rezai koja je izbacila JJ koja nastavlja kako je i zavrsila lane.
January 10, 201114 yr Ja ću prvi da se pospem, pa... čime god :) Stvarno sam se iznenadio da je dobila Kaju, bez obzira na sve.Sledeća je Rezai i eventualno posle nje Zvonareva u četvrtfinalu.Usput, da konstatujem da Dinara i dalje pluta po kanalu, 0 i 1 gem u porazu od Bartoli Edited January 10, 201114 yr by Garnirung
January 10, 201114 yr Bojim se da cu se sloziti sa ovim. To sto neko napravi iznenadjenje u 1/5 meceva protiv favorita i sto izgubi veliki broj meceva u kojim se ocekuje da pobedi (mada realno gledano retko ko bilo sta i ocekuje) se moze shvatiti dvojako - ili je on lola bekrija kog smara igra protiv neatraktivnih protivnika (to mogu razumeti kad je Federer u pitanju koji je odigrao stotine velikih meceva, Janko se i nije naosvajao titula) ili je on zec koji cim mu se otvori neka prilika da udje u finale 250 se uplasi. Vecina hailuje spasene mec lopte, ali po meni je tu igrac vec uz zid i onda se odigra nesto sta bude bude, ali je po meni odlika sampiona da kad scepa protivnika da ga dokusuri, da mu ne dopusti da se izmigolji, a ne da samo prebacuje i ceka protivnicku gresku sto se kod JJ ili kod Janka desilo bezbroj puta. Bojana pobedila Kanepi (cetvrtfinalistkinja dva poslednja GS) u dva seta i sad ceka Rezai koja je izbacila JJ koja nastavlja kako je i zavrsila lane.Nije on luzer nego oportunista. U sportu se vrhunski rezultati ne postizu bez krvavog rada kakav god da si talenat, a Janko nije talenat klase Safina i Nalbandijana da bi mogao da dobije vise od par meceva u nizu na inspiraciju. No, to je njegova stvar, svako bira karijeru kakvu hoce da ima.