Time Crisis Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Tipsarević danas na 23. mestu, najbolji plasman :)
Jean-Luc Picard Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 I Ćirić i Lajović su na svojim najboljim plasmanima...:D
renne Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Odličan Tipso, da je samo malo ozbiljniji gde bi mu bio kraj.Viktor trenutno 13.
hazard Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 (edited) "Da je Tipsa malo ozbiljniji" je nesto sto se ponavlja tokom cele njegove karijere, bio bi red da prestanemo :D Da je Tipsa ozbiljniji, ne bi bio the Tipsa whom we know & love. Eno harper nedavno rece kako je Tipsa mogao imati karijeru kao Ferer (svojevremeno broj 4) da je bio ozbiljniji i predaniji, ali covek se ocigledno zadovoljio onim AO u juniorskoj konkurenciji. Mada kada se pogleda, Ferer nije osvojio nijedan GS (nije cak igrao ni finale), nije osvojio cak nijedan Masters (u celoj karijeri igrao tek 2 finala), a to je ono sto se gleda, a ovo dal' 6. ili 23., big deal...tako da mozda Tipsa nije toliko promasio :D Edited July 11, 2011 by hazard
Serpentina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Da je Tipsa ozbiljniji, ne bi bio the Tipsa whom we know & love. Kako je ovo dobro.
Afterburner Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ja ja sam jedna od tih slucajeva koji tipsu spominju sa setom u ocima ne mogu se osloboditi zala njegove protracenostia jos kad vidim na twitteru dalaj lamine izreke, kantove doskocice i slicno, a sve u fazonu prolaznosti zivota i istinskog zivotnog blaga a to su ljudi oko nas koji nas vole, ne mogu to da ostavim iza sebe! :P a stvarno mnogo volim da gledam njegov tenis, kada ga igra :D
Kayser Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Odličan Tipso, da je samo malo ozbiljniji gde bi mu bio kraj.Hangover is God's way of saying"YOU KICKED ASS LAST NIGHT MAN!!!";)J.T.today
Jean-Luc Picard Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Gledajući strukturu osvajača ovih turnirčića koji se igraju do početka američkog betona pada mi na pamet da bi Janko mogao malo da mrdne dupetom i skine ATP nevinost na nekom od istih umesto što se zajebava sa Biljom tamo negde po nekim egzotičnim destinacijama. Ali kao što neko već reče, kada bi to uradio to ne bi bio Tipsa koga volimo i znamo...
Frank Pembleton Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Hangover is God's way of saying"YOU KICKED ASS LAST NIGHT MAN!!!";)J.T.today :Hail: Paviljonac!!!!
deeps Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Blizu ali nije bas paviljonac. Njegovi zive(a valjda je i on ranije sa njima) u Studentskoj. Jedino ako ranije tamo nisu ziveli.
nautilus Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Gledajući strukturu osvajača ovih turnirčića koji se igraju do početka američkog betona pada mi na pamet da bi Janko mogao malo da mrdne dupetom i skine ATP nevinost na nekom od istih umesto što se zajebava sa Biljom tamo negde po nekim egzotičnim destinacijama. Ali kao što neko već reče, kada bi to uradio to ne bi bio Tipsa koga volimo i znamo...Cuo te TipsarevicJanko Janko Tipsarevic Packing....again...Dubai,here I come!;) 23 hours ago
delgado Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Pozdrav svima...Tipsa se zali sto je u teretani , i jos je napisao 'Whats wrong with me'
harper lee Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 (edited) Pozdrav svima...Tipsa se zali sto je u teretani , i jos je napisao 'Whats wrong with me'Dobro dosao, najveci Tipsin fanu u citavom univerzumu. :D Edited July 12, 2011 by harper lee
BarryWhite Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dobro dosao Delgado. I ja to videh na tviteru juce :D .Inace cestitke Tipsi na najboljem plasmanu u karijeri.
delgado Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Hvala na dobrodoslicama, kuckamo se vise kad krene americka turneja... Konkretno, LA , u Atlanti ne ucestvujemo ove godine :D
Recommended Posts