Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konjički klubovi

Featured Replies

Ima li ovde ljubitelja anti-kućnih ljubimaca konja?

Edited by Elmer

nema

zecoubico

• Author

Šteta bzv bljak! Šerman-zeko-peko ljut na Elmera daveža: sudnji dan po proročanstvu Maja

Ja obožavam konje!Uzeti 500g konjskog bifteka (još bolje ako se na ždrebetinu naleti), naseckati na sitnije komade i munutu u upku od mulja, soja sosa, vustera i crnog vina začinjenu biberom i blukom. Ostaviti da prenoći u frižideru. Sutra tiganjisati. Jebe kevinu kevu.

• Author

kako ih posle pogledaš u oči

kako ih posle pogledaš u oči
nikako, vec su svareni. ako se dobro pripreme.Btw, i ja sam, kad sam video podnaslov topika, pomislio da je topic na Kulinarstvo pdfu.
  • Author

Elem, ima li klubova u vašem gradu, ocena, kapaciteti, oprema, instruktori... je li se neko našao licem u lice sa pomalo izduženom facom toplog pogleda, ili pak postao horse whisperer :)

ovde u borcaji uglavnom cigani jedini gaje konje i onda ih valjaju klanicama verovatno.ocena- trojka. mada je kobaja stvarno odlicnakapaciteti- shtalski sa tri zvezdiceoprema- full. kopita, amovi, sveinstruktori- Djoka cigannisam se nasao oci u oci sa konjem ali jesam sa kravom i saptao sam joj na uvo- Belka, jebace te Fahrudin (seoski bik jebac)

Predugo nisam bio u Potkovici a sestra koja pravi odlican tartar biftek iz domace radinosti je u Egiptu do proleca.Sto se tice gledanja u oci ne bi imao nikakvih problema da jasem konja kog bi posle pojeo.

ovde u borcaji uglavnom cigani jedini gaje konje i onda ih valjaju klanicama verovatno.ocena- trojka. mada je kobaja stvarno odlicnakapaciteti- shtalski sa tri zvezdiceoprema- full. kopita, amovi, sveinstruktori- Djoka cigannisam se nasao oci u oci sa konjem ali jesam sa kravom i saptao sam joj na uvo- Belka, jebace te Fahrudin (seoski bik jebac)
:lol::Hail:
Predugo nisam bio u Potkovici a sestra koja pravi odlican tartar biftek iz domace radinosti je u Egiptu do proleca.Sto se tice gledanja u oci ne bi imao nikakvih problema da jasem konja kog bi posle pojeo.
peske ces se ti smucati po vecnim lovistima <_<
  • Author

izem ti vic

ja volim konje. da ih gledam i petujem po vratu, ne jedem. volim i da im dam parce jabuke ili kocku secera. i ruku da je njuskaju. a najvise bih volela da vidim divlje konje, mustange, u zivo.

• Author

welc'm rajka :) pa ne mogu da verujem da u gradu nemate konjički klub, koristi li policija za vežbu, kao ovde kod nas u cg... ima li privatnih... to su zaista predivna bića

bas se setih pocetnih casova jahanja, a to je bilo davvno, i kako na prolece zelim opet, kod djoleta cigana bi mi bila cast