Yoyogi Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ipak je ovo za "Putovanja". Kada svako ima digitalnu kameru, ne bi trebalo da fali slika.Sta ste snimili odozgo?Da pocnem prvi, nastavljam se na post koji je premesten u Tehniku: Sletanje na Changi (Singapur) i Bangkok moze biti truckavo, ceste su turbulencije, ali nista strasno, dok je sletanje u SYD nesto prelepo, zbog luke i pogleda koji puca.Evo, sva 3:Changi. Oluje i frke nisu nesto sto je SQ (Singapore Airlines) pilotima strano.Pogled odozgo na palm oil plantaze. Skoro Singapore a jos uvek je Malaysia. Singapore je 40km po duzini, nema njive.I Changi. Najefikasniji aerodrom na planeti, rame uz rame sa Hong Kong's Chek Lap Kok:Onda, novi BKK aerodrom, Suvarnaphumi (stari, Don Muang je bio u servisu 93 godine, od 1913-ste):Sletanje u Sydney, vidim i svoju kucu:
Indy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Negde izmedju Johanesburga i Kejp TaunaKejp Taun 1Kejp Taun 2Negde iznad Novog Juznog VelsaVinograd pored Marambidzija, Novi Juzni Vels
Ledja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 (edited) Yoyogi, bas si u dobrom kraju u SYD :) Ja sam bio u Drummoyne i u Burwood-u, ali ipak je moj grad Melbourne :D Ne zivim sada tamo, ali sam dosta dugo proveo down under Edited November 28, 2007 by Ledja
Yoyogi Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 (edited) Nice pics, Indy.Pazi ovu, NZ, Wellington: Edited November 28, 2007 by Yoyogi
Indy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A sto tek tamo zna da bude bumpy sletanje... hihi
Yoyogi Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 A sto tek tamo zna da bude bumpy sletanje... hihiTo ti zoves "bumpy"? To je pakao od sletanja i poletanja. Mesto je na vetrometini, izmedju dva ostrva.Nije ni cudo da im se radio stanice zovu "Windy FM", "Breeze FM".
Indy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ne, ja to zovem "hihi"... Zabavno je gledati avione kad slecu, masu krilima k'o 'tice ;)
Yoyogi Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 CX713. BKK-SIN, 15. jul 2003.Direktan prenos sletanja kamerom na trbuhu aviona. Vidi se nosna noga a ispod je Changi.
Yoyogi Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 NH 914. Iznad Miyazaki prefecture. Dole se vide 4 bele gradjevine uz obalu. To je okeanografski institut koji je malo svoje nauke primenio na leisure.
minja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nadam se da moze i klipovi. Ovo su Brijuni-Pula. Sletanje
Yoyogi Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Da je vazduh manje zagadjen (ili bas zbog toga) neko bi pogodio - Victoria Harbour, Hong Kong:
Recommended Posts