Singer Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 (edited) 24 minutes ago, Lord Stef said: Za ovih 10-ak godina jedan post na politici nisam ostavio, verovatno nikad vise i necu. Nije hriscanski, mozda nije ljudski, definitivno nije dzentlmenski, ali ipak zelim da porucim: gori vecno u paklu, nistarijo. 3 minutes ago, harper said: Vecina u Srbiji ce je pamtiti po onome sto diplomate u internom zezanju zovu "Madleine's war", meni ce ostati u secanju po izjavi o irackim zrtvama zbog sankcija. Retko kad sam u zivotu cuo tako odvratnu, cinicnu i bolesnu izjavu. Zbog ovakvih pojava ponekad zazalim sto nisam religiozan i ne verujem u pakao, bila bi neka satisfakcija znati da tamo negde polaze racune za svoj na zlo i nesrecu protraceni zivot. Eeee moji vi - pa njoj se ćale sad raduje što se vraća kući Edited March 23, 2022 by Singer
Milosh76 Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Nadam se da ce dugo goreti u paklu. Retko odvratno govno od coveka.
villiem Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 6 minutes ago, copkillah said: kako joj se lik posrao u usta, da prostite Kakav fantastican j.nastup studenta. Zemlja cuda. 1
centrifuga Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Na onoj nekoj radikalskoj TV emisiji onomad joj je neki bradonja voditelj nadenuo nadimak 'krmača u ropcu'. To je bila jedina mudra izreka u emisiji.
autsajder Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Moram biti pošten i zahvaliti joj što mi je olakšala da položim vozački ispit, pošto je baš tog dana bila u posjeti mom malom gradu daleke devedeset i neke. Širi centar je bio blokiran za saobraćaj, svuda raspoređena policija i američka vojska u hamvijima sa onim strašnim mitraljezima, a grad su nadlijetali apači. Glavni iz komisije je odlučio da ipak provozamo malo jedan vrhunski Golf 2, pošto je polazište slučajno ostalo izvan "obruča". Jedan pravac, jedno skretanje, polukružno i nazad za desetak minuta. Kad smo stali, pitao sam za rikverc i parkiranje. Kakav jebote rikverc, položio si, bježi kući i ne prilazi opštini i onima sa puškama, dreknuo je. Nije bilo ni noćne vožnje.
LaLinea Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Jedno zlo manje na svetu. Preostala zla valjda neće doživeti njene godine. 2
Peter Fan Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 47 minutes ago, SNARC said: Predugo je zivela Uspjela je da i uoci ruske invazije za NYT napise neki traktat o tome kako Putinivom krsenju medjunarodnih normi (mislim da sam cak i postavio link na clanak). Cak se i prisjetila njihovog prvog susreta i rekla da ovaj ima "reptilijanske" oci. Rugala se serpa loncu :-)
Anduril Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Bez nje i Kisindzera svet ce biti mnogo bolje mesto.
Recommended Posts