Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ovako nekako zamisljam Rim krajem 4. stoljeca:

84843680-807c-11ec-be7d-b5f9e6a68cce

Posted

Ne, ovo je vise kao Rim pocetkom juna 1944.

Posted

Nešto na ovoj slici sa proporcijama ne štima, čudna perspektiva štalije

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

- Neki od vas..nisu Milunka Savic..neki od vas ne uzimaju zarobljenike..neki od vas bi nama da sole pamet mamu vam zatucanu mrtvu..

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Koji bijednici, jebote. Jebo ih onaj ko im dao znacku.

Posted

Ovo se u Evropi jos uvek zove streljanje... :fantom:

• +1 3
Posted

Za šta im (ne) služe tejzeri?

Posted (edited)

Dakle sto se Amerike tice, divio joj se, neke od njenih mitova i svesno prihvatao znajuci da su sarene laze, ali i da su nada za milione sirom sveta, verovao i verujem da se radi(lo) o zemlji u kojoj 2 obicna novinara mogu da iniciraju smenu cak i samog predsednika zbog muljanja, konacno bio u njoj poprilicno i imao priliku da je proskitam, ne zanosceci se time da je poznajem ili da sam je upoznao, sve vreme imajuci na umu reci 1 nemackog novinara, da covek pre nego sto uopste pokusa da razume Ameriku treba da shvati da je ona pre svega - drugacija.

Divio joj se i postovao je i zbog toga sto najgore stvari o njoj samoj nisam morao da cujem od raznih disidenata nego - od nje same, u ovom ili onom obliku, zahvaljujuci mnostvu velikih Amerikanaca, od politike pa do filma.

Sada mi je definitivno pun kufer: sve da se ispostavi da je streljani lik bio vanbracni sin Adolfa Hitlera i Osame Bin Ladena, a da mu je Staljin bio deda i koji je ispod kosulje imao skrivenu atomsku bombu koju bi - da nije streljan - aktivirao i sjeb'o pola Amerike, nabijem na kurac unapred i na blanko bilo koga ko se pojavi sa onim cuvenim jeste, ali... 

Ili krene da mi na nos nabija Gulage, Gole otoke, Putine, brata Sija...

Edited by namenski
  • +1 3
Posted

Pičkice su, niko ne sme da priđe. Na koliko m je tejzer precizan?

Posted

Jebo tejzer, pucaj mu u nogu, ako moraš već... 1 metak...

Pa ko nastavi sa agresijom (koje, koliko vidim na snimku uopšte nema), pucaj u ruku... 1 metak...

A ne ovo...

A inače, lik ne daluje da ima bilokakvu agresivnu nameru, po govoru tela... 

• +1 1
Posted
18 hours ago, mlatko said:

Pičkice su, niko ne sme da priđe. Na koliko m je tejzer precizan?

Precizan je..ali skupa je struja kod njih sada pa mora ovako.

• +1 1
Posted

Stvarno ne bih da zvučim kao cop apologeta, ali ne vidi se da li je imao nešto u ruci koju je digao prema drugoj grupi pre... reakcije. Ako nije, svima im treba suditi za ubistvo, što je već samo po sebi dobar vic sudeći po dosadašnjim presudama egzekutorima u plavom. Ako jeste... možda je suicide by cop, na šta je druga strana uvek rada i spremna, očigledno.

Posted

Jeziva zemlja. A koliko je samo toga sto niko ne uhvati kamerom? Nadam se da ce nekad uspeti da usvoje tekovine civilizovanog sveta.

Posted

Sad vidim tek, jebeni box cutter. Ne znam, nisam pametan. Svaki put kad ovakvog nekog jadnika streljaju, setim se ovog slučaja - to je u korenu sistema, nema promene bez napalma.

Posted
20 hours ago, zorglub said:

Stvarno ne bih da zvučim kao cop apologeta, ali ne vidi se da li je imao nešto u ruci koju je digao prema drugoj grupi pre... reakcije.

17 hours ago, zorglub said:

Sad vidim tek, jebeni box cutter. Ne znam, nisam pametan.

Skalpel je imao u ruci od ranije, zato su ga i držali na nišanu i ubeđivali da se preda. 

Izrešetali su ga tek kad im se učinilo da iz pojasa vadi "metal cylindrical object".

Ne znamo šta je, možda telefon a možda bomba, kill 'em all and let god sort 'em out.

• Create New...