Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
imam utisak da misliš da je nešto tu pogrešno. ali nije. protivnici NWO i treba da budu u radnim logorima dok se ne opasulje.
"Arbeit macht frei"
Posted
"Arbeit macht frei"
glen bek je vec trijumf volje za gluposcu.
Posted (edited)

Kako ce sve te budale da caskom nestanu, kao da ih nikad nije ni bilo, ako nekim slucajem Rubio, Christie ili neko peti sa ® iza imena pobedi 2016 :dry:

Edited by WTF
Posted
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/may/27/obama-war-on-terror-speechThe hallmark of a skilled politician is the ability to speak to a group of people holding widely disparate views, and have all of them walk away believing they heard what they wanted to hear. Other than Bill Clinton, I've personally never seen a politician even in the same league as Barack Obama when it comes to that ability. His most consequential speeches are shaped by their simultaneous affirmation of conflicting values and even antithetical beliefs, allowing listeners with irreconcilable positions to conclude that Obama agrees with them.The highly touted speech Obama delivered last week on US terrorism policy was a master class in that technique. If one longed to hear that the end of the "war on terror" is imminent, there are several good passages that will be quite satisfactory. If one wanted to hear that the war will continue indefinitely, perhaps even in expanded form, one could easily have found that. And if one wanted to know that the president who has spent almost five years killing people in multiple countries around the world feels personal "anguish" and moral conflict as he does it, because these issues are so very complicated, this speech will be like a gourmet meal.
Posted

što reče jedan komentator, lako je sada zatvarati gitmo kada "drone war takes no prisoners" :fantom:

Posted

Indijci su carevi, to niko ne spori

Posted

Cesto se mesa pamet sa posledicama drugacijeg stila zivota od malih nogu.

Posted

Lako je imati malo vecu platu ako radis 26 sati dnevno.

Posted
Lako je imati malo vecu platu ako radis 26 sati dnevno.
+1
  • 2 weeks later...
Posted

Sad gledam na TV-u bivseg americkog drone operatora koji je dao otkaz. Pobio je nekih 1200 ljudi (zvanicna cifra koju je dobio u "diplomi" prilikom zavrsetka radnog odnosa). Pita ga reporter, "a koliko od njih su bili nevini?" Kaze ovaj, "to je cifa o kojoj ne zelim da mislim." Inace, kaze da je video detalje ljudi koji su umirali raskomadani posle njihovih projektila (rezolucija tih kamera je izgleda neverovatno visoka). I, naravno, ima PTSD, nocne more. (A nikad nije otisao iz svog grada).

Posted
Neki dan nazovem Raiffeisen B. da nešto pitam. Javi se automat, veli, ostavite broj, pa će čovjek nazvati. Ostavim broj, nazove nakon 2 sata žena, veli, moramo najprije ovjeriti vaš indentitet, koji vam je JMBG. Ja joj dam, kaže ok. A da vas pitam ja, otkud mate moj JMBG? Kaže, pa vi ste naš klijent. Jok, velim, nisam nikad bio. Kaže, aha, u našoj ste data bazi, ako vam je to problem, obratite se pismeno odjeljenju reklamacija. A google me zna bolje nego ja sam sebe.
Mozes i sam (ako imas dovljno para :D ) da kupis neki biznis intelidzens program. Ja bio na seminaru IBMovog. Kakvo je to cudoviste. Tu uopste nema nikakvog ljudskog upliva niti logike, samo baci sve podatke sto imas a on sam nalazi relacije i preporuke (primer koji smo mi radili sa prodavnicama je ukljucivao neke potpuno neverovatne kombinacije - tipa u leto od 15:30 do 16:45 zene 35-38godina, sa zaradom 3400-5500 dolara mesecno koje su u 7. mesecu trudnoce ce kupovati u Teksasu sminku crvene boje za 235% vise od proseka al ako u ponudi budu benkice u istoj prodavnici sansa se smanjuje za 73%... e sad glavna fora je sto je to samo baza podataka iz prodajne kase, nigde zapisano ko koliko zaradjuje, koliko ima godina, koliko je trudan, pol.. sve to komp sam zakljuci iz onog sto pazaris!). Bila je jedna smesna situacija sa kojom se ovde iBM zestoko hvalio - taj program je poslao jednoj stalnoj musteriji prodavnice katalog za bebe. Zena pomisli mora da je neka graska, ja nisam trudna. Prc, ode na pregled i gle - ceka babu. Jbg, mozes da slazes muza za promenu ponasanja, mozes i sebe al ne mozes IBMov data mining :DSve u svemu, meni ne smeta toliko to istrazivanje zarad profita. Znam da ih samo to zanima. No ovo za vlade je druga prica, to je udarac na demokratiju, daje mogucnost ne samo sta si lose uradio vec i istrazivanja na sta si najvise osetljiv te sklodno tome ucene. To jeste jedan totalitarni uzas u najavi. A razlog je toliko glup i filmski (iskoriscena pretnja od terorizma) da cu poceti zaista da verujem da zivimo u nekom matrixu, al nekoj low-cost kineskoj verziji.
Posted (edited)
Ne daju mu da prica, a sve je u pravu. :(http://youtu.be/YB7ZaK7Oa88
kakav car od voditelja :lolol:edit: inace, cito sam i ja taj interview sa former drone operatorom juce i izazvao mi je izuzetno snaznu ganglijsku reakciju. Edited by DarkAttraktor
Posted
Sad gledam na TV-u bivseg americkog drone operatora koji je dao otkaz. Pobio je nekih 1200 ljudi (zvanicna cifra koju je dobio u "diplomi" prilikom zavrsetka radnog odnosa). Pita ga reporter, "a koliko od njih su bili nevini?" Kaze ovaj, "to je cifa o kojoj ne zelim da mislim." Inace, kaze da je video detalje ljudi koji su umirali raskomadani posle njihovih projektila (rezolucija tih kamera je izgleda neverovatno visoka). I, naravno, ima PTSD, nocne more. (A nikad nije otisao iz svog grada).
Ako je ulog(meta) velika, par % verovatnoće da će biti bingo je prihvatljivo. <_<Ako pak nije (pogodak), sve se objasni "jbg vredelo je pokušati".Inače, teško mi je poverovati da je samo obelodanjivanje priče o NSA/CIA aktivnostima u ICT-u razlog zgražavanja i neverice.Mislim, šta je tu čudno... Te službe i postoje da bi se time bavile.
  • Create New...