WTF Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ovde kod mene™, diesel moze da se kupi na 1 od svakih 20 pumpi u proseku. Bolje bih prosao sa elektricnim autom, mislim lakse bih nasao utikac za punjenje nego diesel gorivo.
Filipenko Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Mislim da ne kapirate koncept "točenja pogrešnog goriva". Nisu oni u problemu jer teško dolaze do željenog goriva, već zato što ne znaju uopšte koje im je gorivo potrebno pa sipaju pogrešno. WTF bi možda bolje prošao sa električnim autom ali sasvim sigurno neće krenuti da u svoj auto sipa alkohol, vodu ili deterdžent očekujući da proradi.
3opge Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 цеви на главама дизел пумпи су шире па не можеш ни да хоћеш да сипаш дизел у ауто на бензин, десило ми се пар пута омашком да покушам. на жалост обрнуто је наравно могуће.
Filipenko Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Pa i radi se o obrnutom slučaju. U izveštaju iz koga je potekla mini-rasprava stoji da sipaju benzin u auto koji ima dizel motor.
3opge Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Pa i radi se o obrnutom slučaju. U izveštaju iz koga je potekla mini-rasprava stoji da sipaju benzin u auto koji ima dizel motor.знам. само кажем ради прецизности, не знам да ли је код нас исто.
Bakemono Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Mislim da ne kapirate koncept "točenja pogrešnog goriva". Nisu oni u problemu jer teško dolaze do željenog goriva, već zato što ne znaju uopšte koje im je gorivo potrebno pa sipaju pogrešno. WTF bi možda bolje prošao sa električnim autom ali sasvim sigurno neće krenuti da u svoj auto sipa alkohol, vodu ili deterdžent očekujući da proradi.Ne, nego oni ni ne znaju da u stvari sipaju benzin umesto dizela. Tj. da uopšte ima razlike. Što ne čudi s obzirom na to da gotovo sva kola kod njih idu na benzin.Nego, mislim da kontam tvoju liniju razmišljanja. WTF je Srbin pa nije toliko glup kao prosečan Amerikanac, jel to?
Filipenko Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nego, mislim da kontam tvoju liniju razmišljanja. WTF je Srbin pa nije toliko glup kao prosečan Amerikanac, jel to?Gde sam ja rekao da su oni ili mi inteligentniji? Samo sam rekao da se radi o naciji razbojnika i drogeraša, nisam ih poredio po inteligenciji.
Filipenko Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 To mi je urođena objektivnost neutralnog posmatrača. No, bitno je da shvatimo da nisam uopšte govorio da su jedni ili drugi gluplji ili pametniji, niti bih to poredio na takav način. Nepristojno je, a i neutemeljeno.
ilija7777 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 http://101i1.blogspot.com/2013/05/killing-lincoln-2013.html
Filipenko Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Pa u pravu je u suštini. Linkoln nije želeo da crnci budu u Americi, niti ih je oslobađao da bi im dozvoljavao da se mešaju i žive slobodno in the land of the free. Danas se odlično zna da je planirao da ih sve reeksportuje u Afriku odakle su i došli. Nešto kao u Rimu. Oslobode te, ali ne da možeš da radiš šta hoćeš, nego da te pošalju u zapadnu Galiju da obrađuješ zemlju jer je procenjeno da tamo treba kultivisati neke ravnice, a ti tamo budi slobodan da u okviru toga organizuješ sebi život. Edited May 24, 2013 by Filipenko
angern Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 FEMA koncentracijski logori u SAD-uhttp://www.youtube.com/watch?v=lL6iFr2ci_w
Hella Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 (edited) imam utisak da misliš da je nešto tu pogrešno. ali nije. protivnici NWO i treba da budu u radnim logorima dok se ne opasulje. Edited May 26, 2013 by Hella
kim_philby Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 svako ko koristi te reci u tom nizu (novi, svetski i poredak) treba da bude u obaminom gulagu. glen bek prvi.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Аврам Гојић Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 FEMA koncentracijski logori u SAD-uhttp://www.youtube.com/watch?v=lL6iFr2ci_w opet jbt...
Recommended Posts