Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Захтев да предају оружије

дај неки линк на тај захтев ако те не мрзи

receno vise puta u ovoj temi, ali meni je i dalje neverovatno da ameru mozes da mu oduzmes imovinu, ustedjevinu i privatnost i da bude miran ko ovca a ne mozes oruzje

what up marv. how's that repo man business workin out for ya?

/a sad na srpskom/

доџи код кизе да му oduzmes imovinu, ustedjevinu i privatnost па че киза ти објасни неке ствари јеботе

Posted

дај неки линк на тај захтев ако те не мрзи

Радо бих ти проследио какав линак који помаже при радњи разумевања прочитаног текста, ал' не знам ниједан.

Posted (edited)

receno vise puta u ovoj temi, ali meni je i dalje neverovatno da ameru mozes da mu oduzmes imovinu, ustedjevinu i privatnost i da bude miran ko ovca a ne mozes oruzje

meni je pravo da ti kazem neverovatno ovako nesto:

sta tera te ljude da bez veze pucaju iz oruzja kad ih niko ne ugrozava? 

jel probala neka vlast da im oduzme oruzje, i ako nije, zasto nije?

Edited by ObiW
Posted

wow! shiptars really are gun lovin gun friendly shiptar individuals!

Posted

meni je pravo da ti kazem neverovatno ovako nesto:

Не разумем твоју неверицу... Ево ти нешто географски примереније топићу:

Posted

Ne sekiraj se moj prijatelju sa severnog pola. Zna marv sta sam hteo da mu kazem.

Mislim, dosao da se iscudjava zasto Ameri ne smeju da zabrane posedovanje oruzja a ne cudi se sto niko nikad nije zaredjao po kucama u Prekazu da skuplja minobacace i kalasnjikove zaostale iz 1999. 

Posted

кондоре, очигледно ниси служио џејенеј /conscientious gay objector?/ па ти није јасна разлика око оружја из којег се пуца?

Posted

2 Оби: на 01:17:30 имаш Јова Бакића који се залаже за наоружано грађанство, а све због одбране светих начела Француске Револуције. Циркус. Наоружани Грађанин против Отуђене Олигархије. Мртав озбиљан!

http://youtu.be/h-As32PAyVM

Posted (edited)

2 Оби: на 01:17:30 имаш Јова Бакића који се залаже за наоружано грађанство, а све због одбране светих начела Француске Револуције. Циркус. Наоружани Грађанин против Отуђене Олигархије. Мртав озбиљан!

Poenta je tamo a ti gadjas vamo. U situaciji kada vec imas oruzje medju gradjanstvom (a to je situacija koja postoji ne samo u Americi, vec i u Srbiji) postavlja se pitanje kako stavljanje posedovanja oruzja van zakona doprinosi boljitku, ako drzava nije spremna da krene da skuplja oruzje koje se nezakonito poseduje. Marv ce ti prvi reci kako bi ta akcija prikupljanja kratkih i dugih cevi izgledala u Prekazu Donjem, a ja mogu da ti kazem kako bi to izgledalo u mestu koje ima simbolican naziv:

cut_and_shoot_01.jpg

kao i svugde van severoistocnog americkog coska.

No ako je cilj 1 kvalitetan gradjanski rat, onda je akcija "hajmo razoruzati narod da nam ne gine bez veze" 1 veoma razuman potez. 

Edited by ObiW
Posted

Ne sekiraj se moj prijatelju sa severnog pola. Zna marv sta sam hteo da mu kazem.

Mislim, dosao da se iscudjava zasto Ameri ne smeju da zabrane posedovanje oruzja a ne cudi se sto niko nikad nije zaredjao po kucama u Prekazu da skuplja minobacace i kalasnjikove zaostale iz 1999. 

ja ne verujem u tu pricu da ne smeju, ja tvrdim da nece

sto se tice kosova, oduzimalo se oruzje i to bagerima se kopalo po dvoristima raznih warlordova, i danas se oduzima. naravno to ne znaci da nema oruzja, ima dosta kao sto se i vidi na snimku gej banketa ali sve je to ilegalno. za dozvolu za oruzje procedure traju mesecima i ne moze bas svako da dobije dozvolu. a ono sto je najvaznije da kod svakoga koga nadju oruzje taj zaglavi iza resetaka i oduzima mu se oruzje a nisam cuo za nijedan slucaj da neko odbio da preda oruzje

nega kad je vec doslo do toga da usa uporedjujes kosovom moras priznati da tamo kod vas nesto ne valja :)

btw i na ovakvom kosovu sa ovakvim vlastima kada bi se desili svakodnevni masakri kao kod vas reagovalo bi se drugacije

Posted (edited)

ja ne verujem u tu pricu da ne smeju, ja tvrdim da nece

sto se tice kosova, oduzimalo se oruzje i to bagerima se kopalo po dvoristima raznih warlordova, i danas se oduzima. naravno to ne znaci da nema oruzja, ima dosta kao sto se i vidi na snimku gej banketa ali sve je to ilegalno. za dozvolu za oruzje procedure traju mesecima i ne moze bas svako da dobije dozvolu. a ono sto je najvaznije da kod svakoga koga nadju oruzje taj zaglavi iza resetaka i oduzima mu se oruzje a nisam cuo za nijedan slucaj da neko odbio da preda oruzje

nega kad je vec doslo do toga da usa uporedjujes kosovom moras priznati da tamo kod vas nesto ne valja :)

btw i na ovakvom kosovu sa ovakvim vlastima kada bi se desili svakodnevni masakri kao kod vas reagovalo bi se drugacije

e marv da znas da mi puno znaci to sto znam da je ono senlucenje na pikniku nelegalno, i da bi sve to drugacije bilo samo da je paja (to jest dzevdet) odmah otisao u policiju i prijavio, i da bi policija smesta, kao sve nekorumpirane policije banana drzava, reagovala i resila problem striktno po slovu zakona a ne po tome koliko novcanica od 100 eura mogu da pokupe.

u americi ne mozes da nosis oruzje ni u dzepu ni u kolima bez dozvole, pa vecina ljudi to i ne radi. hapse i ovde ljude koji nose oruzje ako nemaju dozvolu za nosenje, isto kao i na kosovu. upravo si priznao da na kosovu ne pretresaju kuce ako misle da neko ima 1 ili 2 pistolja i ako nije kriminalac, pa ne znam zasto mislis da bi u americi to trebali da rade. u americi jesu isli u kuce ljudi koji su imali automatske puske u vreme kada je to bilo zabranjeno, pocetkom i sredinom devedesetih, i tada se dogodilo ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ruby_Ridge 

i ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege

a kao osveta za ovo iznad je stiglo ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_City_bombing

Edited by ObiW
Posted

e marv da znas da mi puno znaci to sto znam da je ono senlucenje na pikniku nelegalno, i da bi sve to drugacije bilo samo da je paja (to jest dzevdet) odmah otisao u policiju i prijavio, i da bi policija smesta, kao sve nekorumpirane policije banana drzava, reagovala i resila problem striktno po slovu zakona a ne po tome koliko novcanica od 100 eura mogu da pokupe.

u americi ne mozes da nosis oruzje ni u dzepu ni u kolima bez dozvole, pa vecina ljudi to i ne radi. hapse i ovde ljude koji nose oruzje ako nemaju dozvolu za nosenje, isto kao i na kosovu. upravo si priznao da na kosovu ne pretresaju kuce ako misle da neko ima 1 ili 2 pistolja i ako nije kriminalac, pa ne znam zasto mislis da bi u americi to trebali da rade. u americi jesu isli u kuce ljudi koji su imali automatske puske u vreme kada je to bilo zabranjeno, pocetkom i sredinom devedesetih, i tada se dogodilo ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ruby_Ridge 

i ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege

a kao osveta za ovo iznad je stiglo ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_City_bombing

nisam ja nista priznao. na kosovo se oduzimalo oruzje i u prekazu bez incidenta, haradinaj kada odbio da preda oruzje u punkt kfor-a dobio batine od rusa, e mozes sad zamisliti kako je lako oduzimati oruzje obicnom gradjaninu. nego poenta je da ni na kosovu ne mozes doci do tolike kolicine naoruzanja (cak ni ilegalno) i da nema svakodnevnih masakra kao kod vas

sto se tice linkova

dogodilo se ovo i ovo i ovo

i koliko ja znam amerikanci ne pregovaraju i ne popustaju teroristima, ti tvrdis suprotno?

Posted

http://youtu.be/h-As32PAyVM

"Jedino cega se vlast moze plasiti su gradjani koji znaju da rukuju oruzjem"  :lolol:

I zato se zalaze za obavezno sluzenje vojnog roka.

Da li ova budala shvata da svako ko je bio u partizanima zaboravi da rukuje oruzjem maksimalno godinu dana posle pustanja na slobodu?

• Create New...