Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Image

Hoce da prave i Ćacilend ispred gradske kuce?

Krajnje vreme za jedan gradjanski rat u USA. Jel ce Kanada da podrzi dems a Meksiko gop-ovce?

7 minutes ago, Shan Jan said:

Krajnje vreme za jedan gradjanski rat u USA. Jel ce Kanada da podrzi dems a Meksiko gop-ovce?

Meksiko ce da vrati Teksas, Kaliforniju i Novi Meksiko matici.

Meni ovde jedna stvar nije jasna, zašto je on (to jest ona, jer je izvršila tranziciju), krenula da ide kad je njegova žena pokušala da uđe u auto?

@Lord Protector Nigde još nisam pročitao da je izvršila tranziciju, niti da se uopšte smatrala trans muškarcem.

Ne znam koji su joj motivi bili. Incident je tačno na ivici da svaka strana i dalje drži svoju priču. Meni se čini da ga je okrznula, kretala se napred i udesno od njega. Da li je htela da pobegne ili da ga malo i udari, nikada nećemo znati.

Ja svakako smatram da je ICE govnar preterano reagovao. I ne samo prilikom pucnjave, već je i pre toga mogao da se potrudi da deeskališe situaciju kao profesionalac.

@Spooky da, sad vidim. bila je u dva hetero braka, imala je troje dece sa bivšim supružnicima, ovo joj je treći brak (veza) sa ženom.

NYT rekonstrukcija na osnovu više različitih snimaka pre objavljenog ovog snimka:

17 minutes ago, Lord Protector said:

@Spooky da, sad vidim. bila je u dva hetero braka, imala je troje dece sa bivšim supružnicima, ovo joj je treći brak (veza) sa ženom.

Odakle tebi ideja i motivacija sa preispituješ bivše brakove i seksualnost ubijene žene? Ovaj ICE agent po svemu sudeći nije imao predumišljaj, ali narandžasti manijak kojem se diviš je priželjkivao i doprinosio ovakvom epilogu. Tragedija koja je visila u vazduhu i čekala da se desi poslednjih godinu dana. Jebeni gmazovi, od narandžastog manijaka i ćelavog psihopate, do beskičmenjaka koji ostavljaju komentare na Tviteru.

55 minutes ago, bios said:

Odakle tebi ideja i motivacija sa preispituješ bivše brakove i seksualnost ubijene žene? Ovaj ICE agent po svemu sudeći nije imao predumišljaj, ali narandžasti manijak kojem se diviš je priželjkivao i doprinosio ovakvom epilogu. Tragedija koja je visila u vazduhu i čekala da se desi poslednjih godinu dana. Jebeni gmazovi, od narandžastog manijaka i ćelavog psihopate, do beskičmenjaka koji ostavljaju komentare na Tviteru.

Njih dve su zajedno protestovale, bile deo grupe protestanata koje su blokirale agente ICE, partnerka je vikala run! run! pre toga snimala policajca, dakle bile su obe direktni učesnici događaja. To je faktografija, nikakve tu seksualne konotacije nije bilo, već u kakvoj su vezi te osobe bile in situ kada su se našle u direktnom kontaktu sa policajcem. U forenzici je sve bitno, posebno radi utvrđivanja dinamike događaja.

Edited by Lord Protector

2 hours ago, Lord Protector said:

ovo je snimao onaj sto je i ubio zenu

da, vidi se njegov odraz na automobilu kad prolazi i snima.
Policajac je definitivno prekoračio ovlašćenja, prva partnerka je pokušala da pobegne sa lica mesta po nagovoru druge, čini mi se da je i ona pokušala da otvori vrata i uđe ali je ovaj u kaubojskom stilu brzo potegao pištolj preduhitrivši je, bilo je već kasno.

Edited by Lord Protector

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.