Sara Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Ne mogu da centriram novu gorenje veš mašinu, skače na centrifugi. Da li treba da zovem ovlašćeni servis ili to tako mora? Ova iz tehno manije mi rekla 'sve te jeftine mašine skaču' Koja budala
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 kako si je centrirala? imaš na mobilnim ovu super libelu, pa odvrći ili zavrći nogare dok ne dodje na 0° rni se posle dve godine malo decentralizovalatm pa sam je opet centrirao i sada manje skače
Frank Pembleton Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Ajde preporuke za mikrotalasnu.Dobar odnos cena/kvalitet.Ne robujem markama......shiit has hit the fan....
renne Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 kolko para? digitalna ili analogna? sa grilom ili bez?
Frank Pembleton Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Jbga, 15k plafon cenim...Rađe analogni sa brojćanim oznakama...Gril šta znam ne mora, ne znam ni čemu služi ta opcija......shiit has hit the fan....
kud u maglu Simoviću Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika/samostalne-mikrotalasne-rerne/gorenje-mikrotalasna-mo-17-mw.html radi ko sat
gospa buba Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 a i mislim da je i 10k mnogo za mikrovalnu, a ne 15, ovo je sasvim ok. mislim, robustna mashina, ok je sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: a i mislim da je i 10k mnogo za mikrovalnu, a ne 15, ovo je sasvim ok. mislim, robustna mashina, ok je sent from bubamoto kod mojijeh ovaj divajs radi onoliko doduše sa grilom, evo i ja rabim skoro istu i ekstra je ne znam dal je taj gril ikada uključen
gospa buba Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 kod mojijeh ovaj divajs radi onoliko doduše sa grilom, evo i ja rabim skoro istu i ekstra je ne znam dal je taj gril ikada uključen ja ga vala ne ukljuchih nikad, ne znam kako, ne razumem svrhu i nemam ideju divajs u aktivnoj upotrebi nekih 10 godina kod nas, a pre toga kodbabe ne zna se koliko dugo. sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Ok onda još da zadovolji WAF 😎 i biće to...
renne Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 6 minutes ago, ToniAdams said: stvarno, za cega sluzi gril kod mikrovalne? Ako kuvaš nešto pa da zapečeš, da se dobije klasična korica Ili da tostiraš leba i kufle ako nemaš toster Ili da pržiš kobaje i viršle...
Recommended Posts