JakeBlues Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ima li neka preporuka za usisivač do 200-tak EUR? Imam neki AEG, ima onu posudu za prasinu, ima one HEPA filtere i tako to... ali i pored pranja tih filtera ne vuče više ko ranije a i brzo se pregreje motor pa mu izbaci termalna zaštita. Tako da taj sistem više nebi. Za one na obične kese me strah da za par godina neću moći naći te kese pa da ću morati da koristim neke s pijace sumnjivog kvaliteta... a za one na vodu sam čuo da nisu baš tako sjajni kao na reklamama a i da su te vlažne posude, creva itd. vrlo zahvalno tlo da se zapate razne bakterije i sl. Kirbi nema za 200 eur... tako da... moram da nađem neku alternativu...
kud u maglu Simoviću Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 ako nećeš te sa posudom, ni ove sa kesom i vodom, a za kirbi probija budžet ostaje ti
JakeBlues Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Sa posudom definitivno više neću, mada, ovaj moj usisivac može da koristi i kese, pa ću verovatno to tako da koristim dok ne nađem neko bolje rešenje. Ostaje samo da nadjem neke kvalitetne papirne kese ovde kod nas. Pa dok traje nek traje...
bigvlada Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 4 hours ago, JakeBlues said: Ima li neka preporuka za usisivač do 200-tak EUR? Imam neki AEG, ima onu posudu za prasinu, ima one HEPA filtere i tako to... ali i pored pranja tih filtera ne vuče više ko ranije a i brzo se pregreje motor pa mu izbaci termalna zaštita. Tako da taj sistem više nebi. Za one na obične kese me strah da za par godina neću moći naći te kese pa da ću morati da koristim neke s pijace sumnjivog kvaliteta... a za one na vodu sam čuo da nisu baš tako sjajni kao na reklamama a i da su te vlažne posude, creva itd. vrlo zahvalno tlo da se zapate razne bakterije i sl. Kirbi nema za 200 eur... tako da... moram da nađem neku alternativu... Moji koriste valjda Iskra 6006 usisivač koji ima brat bratu 30 godina, nikada nisu imali problem da nađu kese niti problema sa istima. Radnje koje drže delove za sanitarije i belu tehniku imaju i kese za dosta modela usisivača.
Skyhighatrist Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ја годинама купујем код деде на улазу у Каленић, средњи улаз из Његошеве...
Mil@n Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ako su problem kese, najbolje rešenje je gorenje ili nešto slično što ima proizvodnju kod nas. A za 200e kontam da sam usisava, menja kese i ide u prodavnicu.
djeneralche Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) 6 hours ago, JakeBlues said: Ima li neka preporuka za usisivač do 200-tak EUR? Imam neki AEG, ima onu posudu za prasinu, ima one HEPA filtere i tako to... ali i pored pranja tih filtera ne vuče više ko ranije a i brzo se pregreje motor pa mu izbaci termalna zaštita. Tako da taj sistem više nebi. Za one na obične kese me strah da za par godina neću moći naći te kese pa da ću morati da koristim neke s pijace sumnjivog kvaliteta... a za one na vodu sam čuo da nisu baš tako sjajni kao na reklamama a i da su te vlažne posude, creva itd. vrlo zahvalno tlo da se zapate razne bakterije i sl. Kirbi nema za 200 eur... tako da... moram da nađem neku alternativu... Ako te ne mrzi ciscenje istog posle usisavanja onda Quote Dynamix usisivač Aquafilter 1500 (ex LIV) Dosta je jak i cupa svu stroku, nema kese. Edited January 22, 2018 by djeneralche
JakeBlues Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ovaj AEG je kupljen 2001 ili 2002, ne secam se više. Odavno nije u garanciji, pa to nije više ni bitno Elem, u to neko doba kada sam kupovao taj usisivač su me uveravali da je to sa posudom najbolje rešenje jer je večno i ne brineš se za kese... i kese su bile skupe (originalne jesu bile, ne sećam se više koliko ali nije bila nežna cena) a one neoriginalne su bile jeftinije, ali su znale da puknu i generalno su bile lošeg kvaliteta. Moguće da je i "mala privreda" izrade tih kesa u medjuvremenu napredovala ovde. Proveriću, hvala!
renne Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Kupi bosh g klase. Divljački usisava, kese su jeftine, i ima ih na svakom ćošku
Frank Pembleton Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Jel neko kupovao ili su mu donosili frižider iz Segedina ? Prijatelj ide u Mađarsku pa ga interesuje da uzme neki kvalitetniji tamo ili ako neko donosi odande da naruči...Njemu prodavac u Tehnomaniji rekao da ovo što dolazi kod nas je loša klasa i da oni i ne nabavljaju ove kvalitetnije jer im slabo idu...A možda ima i ovde nekih kvalitetnijih da se prodaju?...shiit has hit the fan....
djeneralche Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Jel ima iko ideju zasto LG daje samo dve godine garancije na ves masine iako je 10 godina na DD motor? Motor je verovatno poslednja stvar koja tu moze da rikne.
Sara Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 i ja sam se to pitala i samo iz tog razloga kupila gorenje
Frank Pembleton Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 On 8.2.2018. at 6:13 PM, djeneralche said: Jel ima iko ideju zasto LG daje samo dve godine garancije na ves masine iako je 10 godina na DD motor? Motor je verovatno poslednja stvar koja tu moze da rikne. Pa sam si odgovorio. Ono sto pre riknjava bitno je da ima sto kracu garanciju.Misli, bitno za proizvodjaca...
Recommended Posts