Mel Posted September 11, 2024 Posted September 11, 2024 37 minutes ago, banecare1 said: da se usudim da pitam - valja li? 1
banecare1 Posted September 11, 2024 Author Posted September 11, 2024 1 minute ago, Mel said: da se usudim da pitam - valja li? nisam probao, ali ovo je dobra pekinska fabrika sladoleda. bio sam tamo da nudim kakao proizvode pre 7-8 godina. osramotili smo se na testovima, tako da nista od biznisa sa njima. zamrznutu malinu nisam ja nudio, ne znam ko im prodaje sirovinu i da li je iz srbije uopste verujem da jeste. javljam se posle degustacije sladoleda 2 1
banecare1 Posted December 1, 2024 Author Posted December 1, 2024 solidna autenticna kineska klopa u restorancicu u yubc preko puta kineskog kulturnog centra. kuvar je iz dongbei (severoistok aka mandzurija). moze da se plati preko wechat-a sedi se na nekim taburetima, sto je veoma neudobno. unutra bile japake, lik iz kineske ambasade i kinez koji je mene zvao. iz svega sto je naruceno tofu sa crnim gljivama i ljutinom je bio fenomenalan. ostalo prilicno dobro za jednostavnu kinesku hranu koje se sluzi tamo 2 1
jms_uk Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) 3 hours ago, banecare1 said: moze da se plati preko wechat-a Da li ima dobar RSD/RMB kurs? Edited December 1, 2024 by jms_uk
banecare1 Posted December 1, 2024 Author Posted December 1, 2024 4 minutes ago, jms_uk said: Da li ima dobar RSD/RMB kurs? ne znam, platio je kinez 1
banecare1 Posted January 29 Author Posted January 29 underground u jednom pekinskom baru on topic: sinoc je bila kineska nova godina i vecina mesta je bilo zatvoreno, posto je to porodicni praznik ovde. u ovom baru je bio open mic, a gazda (ovaj kinez desno sa maramom) je u ponoc svim gostima podelio chinese dumplings aka jiaozi . mislim da su svi gosti bili stranci 1 1
noskich Posted January 29 Posted January 29 @banecare1 što uživa u Pekingu više nego ijedan expat ovde na forumu... Nemerljivo. 1
banecare1 Posted January 30 Author Posted January 30 1 hour ago, noskich said: @banecare1 što uživa u Pekingu više nego ijedan expat ovde na forumu... Nemerljivo. ima ovde dosta minusa i problema, daleko je od uzivanja.
*edited by mod Posted January 30 Posted January 30 On 1. 12. 2024. at 19:32, banecare1 said: solidna autenticna kineska klopa u restorancicu u yubc preko puta kineskog kulturnog centra. kuvar je iz dongbei (severoistok aka mandzurija). moze da se plati preko wechat-a sedi se na nekim taburetima, sto je veoma neudobno. unutra bile japake, lik iz kineske ambasade i kinez koji je mene zvao. iz svega sto je naruceno tofu sa crnim gljivama i ljutinom je bio fenomenalan. ostalo prilicno dobro za jednostavnu kinesku hranu koje se sluzi tamo Jel LDS možda? Pošto su im cene nerealne za kinesku.
banecare1 Posted January 30 Author Posted January 30 30 minutes ago, *edited by mod said: Jel LDS možda? Pošto su im cene nerealne za kinesku. Xiao la jiao 小辣椒 Trešnjinog cveta 10e, Beograd 11070, Serbia
*edited by mod Posted January 30 Posted January 30 4 minutes ago, banecare1 said: @*edited by mod sta je LDS? https://sr.ldshotel.rs/restaurant-lobby-bar/ 1
banecare1 Posted January 30 Author Posted January 30 14 minutes ago, *edited by mod said: https://sr.ldshotel.rs/restaurant-lobby-bar/ ovo su visoke cene i za peking. tu verovatno uglavnom dolaze delegacije iz kine. 1
Recommended Posts