Jump to content
IGNORED

Sta se jede po Kini

banecare1

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, banecare1 said:

WechatIMG7506.jpg

da se usudim da pitam - valja li?

• +1 1
Posted
1 minute ago, Mel said:

da se usudim da pitam - valja li?

nisam probao, ali ovo je dobra pekinska fabrika sladoleda. bio sam tamo da nudim kakao proizvode pre 7-8 godina. osramotili smo se na testovima, tako da nista od biznisa sa njima. 

zamrznutu malinu nisam ja nudio, ne znam ko im prodaje sirovinu i da li je iz srbije uopste :D verujem da jeste. 

javljam se posle degustacije sladoleda 

• +1 2
  • Hvala 1
  • 2 months later...
Posted

solidna autenticna kineska klopa u restorancicu u yubc preko puta kineskog kulturnog centra. kuvar je iz dongbei (severoistok aka mandzurija). moze da se plati preko wechat-a :happy:

sedi se na nekim taburetima, sto je veoma neudobno. unutra bile japake, lik iz kineske ambasade i kinez koji je mene zvao. 

WechatIMG7783.jpg 

WechatIMG7784.jpg

WechatIMG7785.jpg

iz svega sto je naruceno tofu sa crnim gljivama i ljutinom je bio fenomenalan. ostalo prilicno dobro za jednostavnu kinesku hranu koje se sluzi tamo

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)
3 hours ago, banecare1 said:

moze da se plati preko wechat-a :happy:

Da li ima dobar RSD/RMB kurs?

Edited by jms_uk
Posted
4 minutes ago, jms_uk said:

Da li ima dobar RSD/RMB kurs?

ne znam, platio je kinez

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

underground u jednom pekinskom baru 

WechatIMG8155.jpg

WechatIMG8154.jpg

on topic: sinoc je bila kineska nova godina i vecina mesta je bilo zatvoreno, posto je to porodicni praznik ovde. u ovom baru je bio open mic, a gazda (ovaj kinez desno sa maramom) je u ponoc svim gostima podelio chinese dumplings aka jiaozi . mislim da su svi gosti bili stranci

WechatIMG8151.jpg

• +1 1
  • Wub 1
Posted

@banecare1 što uživa u Pekingu više nego ijedan expat ovde na forumu... Nemerljivo.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, noskich said:

@banecare1 što uživa u Pekingu više nego ijedan expat ovde na forumu... Nemerljivo.

ima ovde dosta minusa i problema, daleko je od uzivanja.

Posted
On 1. 12. 2024. at 19:32, banecare1 said:

solidna autenticna kineska klopa u restorancicu u yubc preko puta kineskog kulturnog centra. kuvar je iz dongbei (severoistok aka mandzurija). moze da se plati preko wechat-a :happy:

sedi se na nekim taburetima, sto je veoma neudobno. unutra bile japake, lik iz kineske ambasade i kinez koji je mene zvao. 

WechatIMG7783.jpg 

WechatIMG7784.jpg

WechatIMG7785.jpg

iz svega sto je naruceno tofu sa crnim gljivama i ljutinom je bio fenomenalan. ostalo prilicno dobro za jednostavnu kinesku hranu koje se sluzi tamo

Jel LDS možda? Pošto su im cene nerealne za kinesku.

Posted
30 minutes ago, *edited by mod said:

Jel LDS možda? Pošto su im cene nerealne za kinesku.

Xiao la jiao 小辣椒
Trešnjinog cveta 10e, Beograd 11070, Serbia