banecare1 Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 15 hours ago, ultra plasticni said: ali sto se jela uglavnom sluze u ovim limenim posudama za pse ne sluze se uglavnom u takvim posudama. korejanci generalno koriste metalne stapice. kinezi koriste jednokratne drvene i visekratne plasticne stapice. ja uvek drazim drvene 1
banecare1 Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 meni su sarajevski cevapi najsladji u metalnim ovalnim tanjirima. 1
banecare1 Posted December 27, 2023 Author Posted December 27, 2023 2 minutes ago, kipo said: Sta je unutra, sir? Dobra fora da francuski restoran i njihova supa od luka. 2
banecare1 Posted December 27, 2023 Author Posted December 27, 2023 juce su me u sangaju klijenti vodili i super lokalni restoran gde je srednji uzrast gostiju 75. klopa i atmosfera fenomenalni. utisak je da tu rucaju staaaari bogati sangajci. nemam fotografije, mozda nadjem na netu pa postujem
kipo Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 18 minutes ago, banecare1 said: da francuski restoran i njihova supa od luka. Smaram, ali kako je luk pricvrscen da bude stabilan?
banecare1 Posted December 28, 2023 Author Posted December 28, 2023 1 hour ago, kipo said: Smaram, ali kako je luk pricvrscen da bude stabilan? ne znam, nisam proveravao. mogu da pitam gazdu kada odem sledeci put. verujem da je podrezan.
kipo Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 4 hours ago, banecare1 said: ne znam, nisam proveravao. mogu da pitam gazdu kada odem sledeci put. verujem da je podrezan. Ma nije vazno, hvala svakako 1
banecare1 Posted March 30 Author Posted March 30 dugo nisam bio na hot potu. ovo je chongqingski koji je verovatno najljuci mesto je u samom centru pekinga, ali veoma jeftino ljutina se gasila pivom, ali smo paralelno udarali po skandinavskoj zestini. doneo drug iz norveske koji trenutno predaje na pekinskom univerzitetu. alko im je bezveze, verovatno zato nisam cuo za njihove brlje 1
banecare1 Posted June 9 Author Posted June 9 ista ekipa sa prethodnog posta, samo je jednog mongola zamenila kineskinja, a kineski hot-pot restoran na thai opet se bila norveska i kineska rakijestina, posle rucka nastavili da mezimo u obliznjoj pivnici, pa na tacos u obliznji meksicki i zacementirali smo se u nasem lokalnom mestu sa zivom muzikom. ja sam pre rucka igrao dva sarta kosarku na +30C i takav sam dosao na celodnevni provod jer sam zaboravio kako rano smo se dogovorili. norvezanin je alergican na shrimp skin, tako da se jadan nije bas najeo u tajskom spomenuo sam ovu temu, ekipa zna da kacim slike jer mi je zadovoljstvo pribliziti malo pppucanstvu kinesku kuhinju i zivot ekpata ovde pogled iz meksickog restorana je bio zaslepljujuci kad sam ovde da okacim kratak video dvoje kineza u poodmaklim godinama kako igraju ping pong. video sam ih u parku tokom povratka kuci pre nekoliko dana. 7
Recommended Posts