banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 trudim se svaki dan da pesacim do i sa posla. posto su u pekingu vrucine bilo bi pametno da krenem do 7, ali obicno sam na ulici tek oko pola 8. u to vreme su prilicno akticno penzioneri i roditelji koji vode klince u skolu. jutros kada sam video prvog penzosa koji se isteze, reko daj da skljocnem usput za forum. prilicno sam nespretan sa tim spijunskim fotografisanjem, ali sam napravio 30ak fotografija. da me nije prekinuo poziv dok sam bio u parku, bilo bi znacajno vise, ali i ovo je dovoljno da se malo oseti atmosfera jutarnjeg pekinga. fotografije su u hronoloskom redu spomenuti gospodin koji se isteze deca u skolu, radnici na gradjevinu posle jutarnje dremke celavi lesetac peacki tunel ispod pruge pionir 5
banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 lokalni fast food za usputni dorucak kineske slane palacinke, lubenice.... posle tunela je mali most kojim se prelazi recica pa ispod nadvoznjaka gde ima jos lokalnih ulicnih prodavaca voca, povrca i sitnica dalje se ulazi u jednu od retkih ulica koja nije pod pravim uglom u odnosu na ostale. tu vidimo school bus i pit stop gde delivery guys menjaju baterije 3
banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 decica na raznim transportnim sredstvima tzv beijing bikini lokalni restorancic gde sluze kineski dorucak (on topic) ova zena sedi pored neke masine, ali ne mogu da provalim za sta 5
banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 dalje se prelazi jianguomenwai, to je najduza ulica u pekingu. side road za bicikliste i volonterka koja kobajagi regulise prelazak ulice 4
banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 kada predjes jgmw ulazi se u zonu sa ambasadama cistacica ispred kubanske ambasade ispred svake ambasade ima straza, ali mi nije bilo zgodno da ih slikam. mozda neku drugi put posle se prelazi guanhualu i ulazi u dovni pekinski ritan park 4
Popular Post banecare1 Posted July 5, 2023 Author Popular Post Posted July 5, 2023 ritan park je veoma lep i dobro odrzavan, prepun aktivnih penzionera, ali zbog poziva uspeo sam da napravim samo nekoliko snimaka bastovan i njegova paklena masina i za kraj ulaz u jedan od restorana kod izlaza iz parka 9 1
banecare1 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 provalio sam sada u povratku za sta sluzi ona masina ima dosta tih zanatlija na ulicama. evo frizerke sa raskrsnice gde su jutros prodavali slane palacinke 3
banecare1 Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 danas presao brzim hodom preko 10km na 35-38C samo da bi mirne duse sa cerkom jeo za rucak njenu omiljenu indijsku ljutu 4
banecare1 Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 ninjas everywhere. spominjao sam ih pre par dana. ovde su mi lepo naletele u kadar 2 1
Filozof manijak Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ovo bih i ja uzeo da zaštitim svoju nežnobelu kožu od sunca
Svemir Zeka Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 3 hours ago, Filozof manijak said: Ovo bih i ja uzeo da zaštitim svoju nežnobelu kožu od sunca Osunčaj se, uzmi malo vitamina D 😤 1
banecare1 Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 open mic sa hostom iz nasih krajeva deo pekinga sa ambasadama. vojnici koji strazare ispred ambasada idu na zamenu 2
banecare1 Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 evo malo i on topic. masnoca da upije alco isparavanja i recovery drink = spreman za petak 3
banecare1 Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 nema se vremena za rucak danas, narucio lamb dumpling (ovo u gruziji zovu hinkali) i salaticu 3
Recommended Posts