banecare1 Posted May 9, 2023 Author Posted May 9, 2023 33 minutes ago, Mel said: Sta izvozimo? bakar je valjda 2/3 izvoza za kinu. ne pratim nesto te makroekonomske podatke, ali mislim da sam zakacio tu info u nekim statistikama od pre par godina. 1
Sestre Bronte Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 bakar, zlato, daske, meso otprilike je to glavno, ako se dobro sećam
kipo Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Ja bih joj dao i sira, prsuta, domacih ustipaka, sve 2 4
Moća Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 (edited) Jel promovises i srpske kobasice Edited May 24, 2023 by Moća 1 4
renne Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 3 hours ago, banecare1 said: ja njima rakiju oni meni bajdjo 2 2
banecare1 Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 ne znam gde ovo ide, tako da kacim na ovu privatizovanu temu. plan je bio da sednem na pice sa drugom iz sangaja, ali njemu se nakaci jos par ljudi, a njima jos desetak i na kraju zavrsismo na bull ridingu. sreca mene bole ledja, tako da ni fireball shots me nisu naterali da se popnem. klopa nako, ali posto smo u pekingu moz da projde 4 1
kipo Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Fora je sto samo pijan bih probao a pijan sigurno ne mozes dobro da prodjes. Mnogo ova poslednja drugarica. 1 1
banecare1 Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 Just now, kipo said: Fora je sto samo pijan bih probao a pijan sigurno ne mozes dobro da prodjes. Mnogo ova poslednja drugarica. kako je vece odmicalo bilo je sve vise jahaca i jahacica, a vremena su padala. kod mene za stolom iskljucivo amerikanaci, ukljucujuci predstavnika klintonove administracije
banecare1 Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 evo jos malo roba koje uvozim ovo je za klijenta u shenzhenu a ovo sam se juce obradovao ko malo dete kada sam otvorio zamrzivac da vidim sha ima. nisam bio u pekingu preko mesec dana i skroz sam zaboravio da sam rekao mojima da spediter izvadi po jednu kutiju svagog tipa sladoleda i posalje nam u ofis. 3 1
Recommended Posts