banecare1 Posted November 27, 2022 Author Posted November 27, 2022 Just now, gospa buba said: shto su prljave? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto ne znam. to je naziv na kineskom, ako se dobro secam
banecare1 Posted December 18, 2022 Author Posted December 18, 2022 prvi put nakon 10+ godina narucio KFC komade piletine da grickamo uz tekmu. malo je reci da sam sokiran. nije mi jasno kakve su ono kosti, kao stapici za sladoled. zna se kako izgledaju kosti od bataka, krila itd, ali ovo je su neki novi delovi...postacu vegetrijanac ako mi neko hitno ne objasni sta sam pojo
jms_uk Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Posle poseta raznoraznim zemljama, ukljucujuci i nekoliko kratkih Kini, ja mislim da je mozda bolje ne saznavati sta si pojeo Sent from my iTelephone using Tapatalk
banecare1 Posted December 18, 2022 Author Posted December 18, 2022 1 hour ago, jms_uk said: Posle poseta raznoraznim zemljama, ukljucujuci i nekoliko kratkih Kini, ja mislim da je mozda bolje ne saznavati sta si pojeo Sent from my iTelephone using Tapatalk ja u pocetku uvek pitao na kraju sta smo jeli ako me nesto interesuje, ali nikada tokom jela. tako prvih 10ak godina, sada sam oguglao vec ovo je ipak KFC
banecare1 Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 posto sam privatizovao ovaj topic i vodim ga kao online dnevnik, evo jedne sa kinezima u moskvi 3
banecare1 Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 kinezi organizovano dosli na sajam. prva tri dana su isli po kineskim restoranima, tek sinoc su otisli u ruski. bio sam samo jednom sa njima. ovaj je na moskovksom hipodromu, kao da si u pekingu. par belaca koji sede su vozaci, svi ostali kitajci hipodrom 3
banecare1 Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 na sajmu 70% kinezi, ostalo rusi, indija, svajcarska, iran,,, ja dosao par dana da pomognem kineskom drugu, partneru, bratu svakako sam morao doci, pa sto da ne pomognem nekome kome znaci i lepo dobijem placene troskove 3
banecare1 Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 26 minutes ago, kipo said: U cemu je fora sa Chicago Bulsima gore na stolicama nisam pitao, verovatno su bile na rasprodaji
banecare1 Posted April 30, 2023 Author Posted April 30, 2023 danas prelep dan u pekingu. kratak video sa skutera dok sam cekao zeleno. 2
banecare1 Posted May 8, 2023 Author Posted May 8, 2023 On 28. 4. 2023. at 7:23, banecare1 said: idemo! evo ga i update od profesionlnije ekipe
Duhovnost, ljubav i med Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Малопре чујем да је извоз у Кину, за пар година, порастао са 5 милиона $ , на преко 1 милијарду $, али и даље нас Кинези туку у међусобном билансу, тј. имају суфицит са нама. Има ли шансе да испегламо то некако? Мада Кинези су познати по томе што воле да су у суфициту са сваком земљом.
banecare1 Posted May 8, 2023 Author Posted May 8, 2023 4 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said: Малопре чујем да је извоз у Кину, за пар година, порастао са 5 милиона $ , на преко 1 милијарду $, али и даље нас Кинези туку у међусобном билансу, тј. имају суфицит са нама. Има ли шансе да испегламо то некако? Мада Кинези су познати по томе што воле да су у суфициту са сваком земљом. mislim da preko 80% izvoza iz srbije u kinu rade kineske firme. kupe u srbiji i izvoze. 1
Mel Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 8 hours ago, banecare1 said: mislim da preko 80% izvoza iz srbije u kinu rade kineske firme. kupe u srbiji i izvoze. Sta izvozimo?
Recommended Posts