Popular Post banecare1 Posted November 19, 2022 Author Popular Post Posted November 19, 2022 On 29.10.2022. at 14:45, banecare1 said: ovo je vec sa promocije sira zbog koje sam zaglavio u sangaju od 17.10. umesto da se vratim kuci za dva dana verovatno cu biti ovde do sredine novembra... jos uvek se nisam vratio kuci. ne pusta peking, a sada je jos i tamo krenulo zatvaranje. presao sam u zhangjiejie gde imamo vazne klijente i aktivno promovisemo i prodajemo proizvode iz srbije kao prvo planine su toliko lepe da sam sa zadovoljstvom jos tri puta bio da vidim nove delove idem na klopu pa kacim klopu i jos po nesto... 9 2 1
banecare1 Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 sto se tice posla sve ide prilicno dobro. robe koje uvozim su u jednom od najpoznatijih turistickih atrakcija u kini, sto je fenomenalna referenca. ovo je druga poseta zhangjiajie, iskreno se nadam da ce ih biti jos puno. malo se sastanci. bili smo prva vest na lokalnoj televiziji jer smo se sretali sa lokalnim rukovodstvom posle sastancenja obavezna vecera i lokalni specijaliteti na primer na fotografiji desno je file iz velikog kineskog salamandera tablica sa imenom obicno ceka na stolu. ja sam ovde poznat po prezimenu iz nekog razloga, u drugim delovima kine sam poznatiji kao Brani pored svecanih ruckova stigli smo i do lakalnih malih restorancica. ne znam kako se ovo zove. svinjske iznutrice su u pitanju 5
banecare1 Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 u ovom kraju caj piju kao na fotografijama nize. obicno je rupa u stolu gde je raskaljeni ugalj i na resetku se stavi cajnik koji je stalno vruc caj posle vecere posto smo bili u planinama, tokom vecere je ugalj grejao ispod stola. slicna cajna soba u hotelcicu u kojem sam sada. otvorena non-stop i nema nikoga osim nase ekipe posto nema turista zbog kovida. tuzno je sto je prazno, ali neverovatan osecaj setati po prirodi bez gungule. 5
banecare1 Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 i za kraj dve "no comment" fotografije sa dva kraca sastanka 1 1
makondo Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Da li je ovo ćebe pa se svi tako grejete zajedno oko stola dok sedite? Mislim, ne kažem da nema smisla, samo me ovaj Miki Maus malo plaši. A koja je tu temperaturu? Samo da Šizoje ne vidi ovu sliku, pa da nam dele po kućama pekete sa ćebićima i jorganima, jer "ako može kineski ekonomski tigar". @banecare1
banecare1 Posted November 19, 2022 Author Posted November 19, 2022 3 minutes ago, makondo said: Da li je ovo ćebe pa se svi tako grejete zajedno oko stola dok sedite? Mislim, ne kažem da nema smisla, samo me ovaj Miki Maus malo plaši. A koja je tu temperaturu? Samo da Šizoje ne vidi ovu sliku, pa da nam dele po kućama pekete sa ćebićima i jorganima, jer "ako može kineski ekonomski tigar". @banecare1 cebe je. nije hladno. 15ak stepeni je bilo, ali eto oni se tako greju malo. 1
mlatko Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 cebe je. nije hladno. 15ak stepeni je bilo, ali eto oni se tako greju malo. Nije hladno a 15 stepeni...? Napolju misliš? Ne razumem to "ćebe" kako greje?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted November 20, 2022 Author Posted November 20, 2022 1 hour ago, mlatko said: Nije hladno a 15 stepeni...? Napolju misliš? Ne razumem to "ćebe" kako greje? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mislim da je u kancelarijama bilo prohladno. napolju 15ak stepeni, nema grejanja, luftiraju ofise, cebe obicno.
I*m with the pilots Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 On 19.11.2022. at 5:27, banecare1 said: jos uvek se nisam vratio kuci. ne pusta peking, a sada je jos i tamo krenulo zatvaranje. presao sam u zhangjiejie gde imamo vazne klijente i aktivno promovisemo i prodajemo proizvode iz srbije kao prvo planine su toliko lepe da sam sa zadovoljstvom jos tri puta bio da vidim nove delove idem na klopu pa kacim klopu i jos po nesto... Ja bih jako volela da obidjem takve planine u Kini, svaki put kada uhvatim neke putopise ili kratke snimke po netu budem očarana! Muž je već bio više puta u Kini i išao bi sutra ako moze, samo zbog hrane i on je zagrejan za tu ideju, recimo kad deca budu 7+ 2
beta Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 (edited) suvi persimon ili japanska jabuka. ne samo u kini, nego i u japanu i koreji. ne bude skoz suv ko drvo, nego zvakast i sladak ko med. u ovo doba godine ga uveliko prodaju po pijacama. doneta kesu suvog iz koreje i ljubomorno ga čuvam samo za uz čaj. Edited November 27, 2022 by beta kentauri 4
gospa buba Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 nije trebalo da nam to kazesh da postoji sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
beta Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 ima i suvi slatki krompir ali je bolji persimon
banecare1 Posted November 27, 2022 Author Posted November 27, 2022 ja obozavam dekopon. ovde to zovu prljave narandze. mi ih zovemo japanske narandze. slatke, bez kostica i veoma lako se ljuste. sin i ja unistavamo u tonama https://en.wikipedia.org/wiki/Dekopon
mlatko Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Raste i ovde, ponekad mi (se ne) gådi ali retko. Kupujem gospojiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 shto su prljave? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Recommended Posts