banecare1 Posted July 28, 2022 Author Posted July 28, 2022 3 minutes ago, dragance said: Jesi li ti sve to pojeo??? ovo na stolu je za dvoje. nisam jeo ovo zeleno jer je sladunjavo i bezukusno, ostalo jesam.
banecare1 Posted July 28, 2022 Author Posted July 28, 2022 4 minutes ago, dragance said: Ne znam kako držiš figuru i dalje. ne drzim. nikada nisam deblji bio. 100kg imam. nafitness aplikaciji target mi je 88kg i sve vise se udaljavam 1
kipo Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 4 hours ago, banecare1 said: ne mozes da funkcionises ako imas ovo, posto se svuda za ulazak skanira kod i moras da pokazes da je zelen. ma ne mozes ni u voz/avion za peking da udjes. kada si zelen samo mases kodovima i furas, ali kada izleti ovo prozorce moras da sedis, testiras se dok ne pozeleni Ovo sto si rekao da si placao kesom nakon dugo vremena.. i to je zbog blokade placanja WeChatom (ili necim)?
banecare1 Posted July 28, 2022 Author Posted July 28, 2022 57 minutes ago, kipo said: Ovo sto si rekao da si placao kesom nakon dugo vremena.. i to je zbog blokade placanja WeChatom (ili necim)? kada si u "zutom" self-quarantine rezimu treba da sedis kuci. ako platis online u restoranu 1.3km od hotela to moze da bude problem. zato smo isli pesaka i platili kesom. 2
x500 Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) 6 hours ago, banecare1 said: ne drzim. nikada nisam deblji bio. 100kg imam. nafitness aplikaciji target mi je 88kg i sve vise se udaljavam Prilazis ciljeu sa druge strane Edited July 28, 2022 by x500 1
mlatko Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 ne mozes da funkcionises ako imas ovo, posto se svuda za ulazak skanira kod i moras da pokazes da je zelen. ma ne mozes ni u voz/avion za peking da udjes. kada si zelen samo mases kodovima i furas, ali kada izleti ovo prozorce moras da sedis, testiras se dok ne pozeleniBiciklom bi mogao znači, dok stigneš pozeleniš Ne znam gde će ih to dovesti ako tako nastave... ali nije topik. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted July 28, 2022 Author Posted July 28, 2022 2 hours ago, mlatko said: Biciklom bi mogao znači, dok stigneš pozeleniš Ne znam gde će ih to dovesti ako tako nastave... ali nije topik. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk ne znam ni ja gde ce ih dovesti, jer virus mogu zaustaviti i drzati ga na minimalnom nivou, ali ne mogu ga iskoreniti. pre ili kasnije se moraju otvoriti. evo i veceras sam posle sastanka u hunanskom univerzitetu i pre vecere morao ici da se testiram kako bi posle 3 testa u 3 dana kod pozeleneo i da mogu da se prebacim u sangaj.... jos jednom su me kinezi iznenadili jer je i omicron zaustavljen ludackim testiranjem. samo nekoliko hiljada zarazenih na cijelu kinu vec preko mesec dana. testiranje je usavrseno do takve mere da ja u pekingu trosim manje od minute da se testiram: scan qr code -> na prozorce gde oni skaniraju kod na tvom telefonu > na susedno prozorce gde kazes aaaaa da uzmu bris i to je to. jedino sto se ceka u redu, ali ja znam par lokacija i vreme kade je tamo prazno, tako da pravim F1 pit stop na putu prema ofisu 2
Mel Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 7 minutes ago, banecare1 said: ne znam ni ja gde ce ih dovesti, jer virus mogu zaustaviti i drzati ga na minimalnom nivou, ali ne mogu ga iskoreniti. pre ili kasnije se moraju otvoriti. evo i veceras sam posle sastanka u hunanskom univerzitetu i pre vecere morao ici da se testiram kako bi posle 3 testa u 3 dana kod pozeleneo i da mogu da se prebacim u sangaj.... jos jednom su me kinezi iznenadili jer je i omicron zaustavljen ludackim testiranjem. samo nekoliko hiljada zarazenih na cijelu kinu vec preko mesec dana. testiranje je usavrseno do takve mere da ja u pekingu trosim manje od minute da se testiram: scan qr code -> na prozorce gde oni skaniraju kod na tvom telefonu > na susedno prozorce gde kazes aaaaa da uzmu bris i to je to. jedino sto se ceka u redu, ali ja znam par lokacija i vreme kade je tamo prazno, tako da pravim F1 pit stop na putu prema ofisu Pretpostavicu da ih manje kosta da prate i testiraju nego da se ekonomija usporava zbog bolesnih itd. A takodje mozda se malo i vezba biol rat, i sve ovo tretira kao bezbednosni izazov. I neke druge Azijske drzave mislim imaju manje kovida nego ostali zbog drugacijih mera...
banecare1 Posted August 2, 2022 Author Posted August 2, 2022 i napokon sangaj i nasa klopa. stigao u 19:03, u 20:30 su me troje cekali u jugo grilu. dobra je kineska kuhinja, ali mora da se presece 2 1
banecare1 Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 da ubacim i sangajsku zeleznicku stanicu posto se javljam iz voza. idem u hefei da upoznam jednog gazdu i iskusno popodne nazad, kako ne bi rizikovao alkoholisanje. to je oko 1000km puta, ali sa brzim vozovima laganica se stize bez naprezanja 4
banecare1 Posted August 7, 2022 Author Posted August 7, 2022 jos uvek sam u sangaju. danas cekam da se vrati sa puta jedan meni bitan kinez i nadam se da bi to bilo to za ovu turneju. skoro mesec dana na putu. ovih dana se nista ne zna jer u svakom momentu mogu da blokiraju grad ili objave hotel da je u karantinu. juce u 3 am su tako zatvorili aerodrom i blokirali Sanya na ostrvu Hainan sa 80 hiljada turista. traze valjda 5 testova u 7 dana da te puste da odletis. moj hotel bio prazan do juce kada su ga okipirale stotine fanova nekih pokemona. po celom hotelu horde u kostimima. preskacem repove dok hodam i sa zebnjom ocekujem otvaranje vrata lifta... preksinoc sam se jos jednom ubedio sa rusi ne mogu da piju rakiju. vole da je eksiraju i onda se unerede kada ih sustigne...uvek cirkus neki. ovaj put je pijani rus dosao kuci bos (a zena nije ruskinja koja razume vec kineskinja ), naravno ne seca se kako je dosao, zna samo da je neko zvao zenu da pita za adresu gde da ga salju. bio je na veceri i indijac, ali on je dosao sa zenom pa je eskivirao odlazak u klub i betoniranje. 1 2
banecare1 Posted August 20, 2022 Author Posted August 20, 2022 promocija sira u provinciji Henan. imali smo dobar event i poslovni deo. ugurali smo se i u muzej lokalni konditeri su pustili mastu na volju tako smo imali i cuke iz sira 1 3
Recommended Posts