banecare1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 ...i da dodam danasnji rucak. mislim da nije kineska klopa, ali je veoma neobicno i ukusno. idealno za mamurluk cold noodles sa korejskim ljutim kupusom (kimchi), beef, ananas, krastavci i luk.
MayDay Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jesi ti video posebne zamrzivace za kimchi? e ono je opsesija!
banecare1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 frizidere nisam video, meni sigurno ne bi bili potrebni :) sramota me koliko mogu da narucim i da trazim jos i da mi opet nije dosta
banecare1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 kad sam se raspisao, da bacim i ostatak fotografija uz kraci komentar. danas sam posle duzeg vremena bio u supermarketu.piletina moze biti bela, crna ili zuta. ukus se ne menja zavisno od bojepocela je sezona mid-autumn festivala kada jedni drugima poklanjaju mooncakes. to je jedan od znacajnijih praznika u kini. kolaci su okrugli zbog simbolike punog meseca i filovani su. mogu biti veoma ukusni, ako je fil dobar, ali znaju ubaciti i ribu npr. posto dobijemo mnogo kolaca na poklon, kad je radno vreme i gladan sam nije problem, jer pitam zaposlene cime su napunjeni, ali kada zaglavim na poslu, usamljen i gladan, prvi zalogaj je mala avantura.ja sam danas kupio 24 kutije za klijente, a mi cemo dobiti komada 50 minimum :huh:a
zorglub Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jesu li i kokoške šarene ili se boja dodaje nakon umorstva?
banecare1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 (edited) boja zavisi od ishrane, tako su meni makar objasnili kinezi dok sam sumljivo gledao u lonac sa crnom kokoskom na stolu. ti kinezi su bas iz feed biznisa i verovatno je tako. ne farbaju ih sigurno :D Edited August 24, 2011 by banecare1
Krampa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 boja zavisi od ishrane, tako su meni makar objasnili kinezi dok sam sumljivo gledao u lonac sa crnom kokoskom na stolu. ti kinezi su bas iz feed biznisa i verovatno je tako. ne farbaju ih sigurno :Dpa cime ih hrane jebote? katranom?
banecare1 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 pa cime ih hrane jebote? katranom? ne znam a ode mi izvor informacija kuci
Feindouno Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 pa cime ih hrane jebote? katranom?I zbog cega, pobogu
nera Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kao prvo, nova sam na forumu ali odusevljena opstom atmosferom, pa bolje vas nasla :) Pod dva, ova tema me odusevila u rastuzila u isto vreme.... Hocu u Kinu!!! Bila sam nekoliko puta poslom ali kratko, prekratko za sve sto ova zemlja pruza. I da, najbolja kineska hrana je u Kini, ovo sto se sluzi po Beogradu nije ni prici, ali kad nema bolje i ovo je dobro.Bane Care nastavi da pises i slikas, da bar na ovaj nacin uzivam i podsecam se
Lo Zingaro Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Bio sam desetak puta poslom i osim psa najegzoticnija stvar koju sam jeo je ovaAh da, jeo sam i supu od kokosjih kandzi sa noktima dugim nekoliko centimetara i malih celih morsih konjica koja kad okusis prvo lici na klasicnu kokosiju supu a onda posle 6-7 sekundi osetis ukus riblje corbe......fantasticno.
Lo Zingaro Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kao neka krckasta ribica przena u ulju s malo neprijatnim osecajem kad ti se zaglave nozice izmedju zuba, sve u svemu ok. Mada ja mislim da i bi slama przena u ulju i posoljena uvek imala taj isti ukus przene ribe u ulju.
hattori Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 odusevljena opstom atmosferomheh, nova...welcome...
Recommended Posts