Jump to content

VIP Game of Thrones

Featured Replies

Plus, Stannis aplicira za Erste stambene kredite :yawn2:

auh, vec vidim preganjanje... valjda zato i nije bilo bilo viteza od rostiljske salate u prosloj epizodi, spremaju ga za ala Ivica Dacic pregovore sa MMFom

Evo scene iz prošle sezone kad Cersei jasno stavi do znanja Margaery da neće trpeti nikakvu familijarizaciju:

A u prošloj epizodi ona opet nešto truća u "bićemo sestre" smeru. Ne znam da li je standardna nepažnja autora u pitanju, ili su možda hteli da (neobično suptilno) naglase kako Margaery to namerno radi da bi ovoj stala na žulj jer zna da joj treba njena porodica? Ali trebala joj je i prošle sezone, ništa se nije promenilo u tom pogledu.

And what about all these orcs? By the end of the war, Sauron is gone but all of the orcs aren't gone – they're in the mountains. Did Aragorn pursue a policy of systematic genocide and kill them? Even the little baby orcs, in their little orc cradles?

:D

To sam se oduvek i ja pitao.

To je pitanje iz svake D&D kampanje čiji se GM pravi pametan pa stavlja igrače pred tzv. teške tzv. moralno-etičke tzv. izbore. "Dobro, pobili ste sve gobline, i sad dok gledate šta biste mogli da ukradete iz njihove jazbine nailazite na uplašeno goblin-dete koje pokušava od vas da sakrije goblin-kolevku punu uplakanih goblin-bebica, očajno upirući slomljenom nogom od stola u pravcu džinova koji su ih lišili porodice..."

/nerdrage

Ovo je plaćena laž 100%.

On the parentage of Jon Snow:
Benioff and Weiss later said that during that meeting you asked them who they think Jon Snow's mother was, which is one of the earliest — and seemingly one of the central — mysteries in A Song of Ice and Fire.
I did ask that at one point, just to see how closely they'd read the text.

Did they get it right?
They answered correctly.

:D

To sam se oduvek i ja pitao.

orci nemaju male orke. elfovima zubi rastu celog zivota te zato moraju da glodju drvo da ih skracuju. otuda one divne rezbarije po rivendelu.

orci nemaju male orke.

To samo u Warhammer 40k gde su orci neka aseksualna fungoidna stvorenja koja se razmnožavaju prostom deobom...

To samo u Warhammer 40k gde su orci neka aseksualna fungoidna stvorenja koja se razmnožavaju prostom deobom...

I u ekranizaciji LOTR-a gde ih gotove vade iz blata.

Mislim da su to samo uruk-hai, oni normalni mordorski orci se valjda razmnožavaju normalno...

BT_Crusader_Squad.png

U Warhammer 40K Orkovi se razmnožavaju tako što imaju određene spore koje ispuštaju u određenim trenucima, uključujući i trenutak smrti, pa je jako teško izboriti se sa planetarnom invazijom. Kada je jednom planeta zagađena, vrlo je verovatno da se mora stalno održavati pozornost i vršiti povremeno istrebljivanje pošasti. Oni sami su produkt simbioze biljnih i životinjskih ćelija, sa ugrađenom memorijom na nivou biomehanike. Svako se rađa sa znanjem koje mu treba, svako ima jasnu funkciju. Produkt su genetskog inženjeringa.

Najpoznatiji warbossevi su im Vazdaka Gutsmek i Gazgul Traka. Takođe, užasno ih gotivi i bog rata i gospodar haosa (1 od 4) Khorne, koji ispred svog prestola od lobanja stalno priređuje spektakularne bitke između svojih demona i Orkova warbossa Tuske, koji stalno vaskrsavaju, obnavljaju se i priređuju neprestan spektakularan rat.

Lair_of_the_Blood_God.jpg

Krv za boga krvi, lobanje za presto od lobanja!

E, ovako vas volim, gik aut tu d meks, umesto da trošite neurone sopstvene i naše kenjajući o kvalitetu i realističnosti dramaturških rešenja u majci svih sapunica, bolje da oftopičimo i dalje. 

1) Vini, Filipenko jestel dolazili vi u klub "Zmaj"?

2) kime, imam kopirajt na mem o vilenjacima kojima rastu zubi celog života. :D I ne zaboravi da luče određene supstance koje im omogućavaju da se kreću kroz šumu bez halfovanja muvmenta (to samo wh vud elfi, doduše)

I kad smo vec kod 40k i Zmaja, iskoristicu priliku da podsetim da mi maltene neraspakovani Dark Eldari cekaju na novog vlasnika.

3 stara DE raidera
28 convertovanih DE warriora
staru DE archonku
6 starih DE inkubi
Novi Raider (nesklopljen)
2 nova Ravagera ( jedan nesklopljen, drugi delimicno)
6 Reavera (delimicno sklopljeni)
Venom (delimicno sklopljen)
Razorwing jet (samo izvadjen iz celogana)

180 evra

PS: Uz sve ovo dajem i nekih desetak boja. Polovne su ali je ostalo jos dosta u bocicama. I dajem neki anticki rulebook za 40k, na spanskom.

3 stara DE raidera

28 convertovanih DE warriora

staru DE archonku

6 starih DE inkubi

Novi Raider (nesklopljen)

2 nova Ravagera ( jedan nesklopljen, drugi delimicno)

6 Reavera (delimicno sklopljeni)

Venom (delimicno sklopljen)

Razorwing jet (samo izvadjen iz celogana)

Ja ovo ništa ne razumem... Je l' to za droge, seks ili sektu? :unsure:

Ma pusti ih,
simpsons-nerd.gif,

neke kao igrice sa nekakvim figuricama ili nešto, kao ratuju diljem galaksije u 40. veku sa sve orcima i vilenjacima, boga pitaj.

In other news, GOT epizoda sranje. Imam milion nitpicky zamerki, ali o tome nešto kasnije™.