Razzmatazz Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Sta mislite za Oberina Martela ko bi bio dobar? Meni Banderas nekako odličan za tu ulogu.Video sam ga neki dan na TeVeu u nekoj emisiji, nešto se mnogo postarao u poslednje vreme - izgleda gore i starije od Melani Grifit, keve mi.Mogao bi i Benisio Del Toro ili Havier Bardem, ali nemaju ovi te pare.
Moća Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ce ga nasminkaju i podmlade:) Bardem mi je nekako isuvise beo za tu ulogu.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Razzmatazz Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) Samo da ne bude onaj što je glumio Saida u Lostu, taj mi se nešto penje na nerve. Mada vidim da svi navijaju za Odeda Fehra.Biće neki tako jeftiniji glumac, možda i maznu nešto iz Sulejmana Veličanstvenog, najgrandioznije, najveće i najspektakularnije serije svih vremena. Edited February 27, 2013 by Razzmatazz
MayDay Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Moram da nadjem neke da mi budu zmajevi. :DBarem Drogon.
Weenie Pooh Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Uuu, zar su i zmajevi u ponudi? E pa to nisam znao...
Razzmatazz Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ode jednom u tu Francusku i odmah se ponaša kao Luj XIV, samo traži minione, poslugu i ostalo - kao da se Bastilja nikad nije desila.
Weenie Pooh Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ce ga nasminkaju i podmlade:)Nema razloga da podmlađuju bilo koga, Oberyn u knjizi (sigurno i u seriji) ima odrasle ćerke, negde možda pedesetak godina.
Razzmatazz Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ne mora ni toliko mator da bude - klinke se u Dornu... Ako me sećanje ne vara, on je kao drugi sin rano otišao otkuće da se zajebavlje okolo, jaše tamo po Essosu sa free kompanijama i šta ti ja znam.
freakns Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Uuu, zar su i zmajevi u ponudi? E pa to nisam znao...a da si znao kako bi to tacno nesto promenilo? sem sto bi mozda zezao Mau da niko nece da joj bude zmaj...
Calavera Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 A jesmo poranili ove sezone majku mu, ima jos metar i kusur dana do premijere... ali kad se vec i 1 Indy presvukao, ko sam ja da odolevam?
freakns Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ja ne mogu da iscekam... ne znam sto ne puste vec nego nas zajebavaju sa trailerima.
Calavera Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Nego, mi VIPovci cemo morati biti ekstra pazljivi na onoj drugoj temi, nemojte ni da hintujete za red wedding. Pitanje je koliko ce njih uspeti da ostane slepo na taj hepening buduci da su spojleri svuda po internetu, ali mi svoj deo moramo uraditi!
Amelija Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 a da li će ga sigurno biti u ovoj sezoni pošto je knjiga podeljena?mislim, trebalo bidok će ubojstvo u klozetu svakako nažalost morati da popričeka
Calavera Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Bice na kraju sezone, mislim. Mene zanima sta ce biti sa onim drugim vencanjem, ako ga ostave za sledecu sezonu gledaoci ce kukati da se samo dobrim ljudima desavaju uzasne stvari. :D
Amelija Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 (edited) hm hm to se bojim da će ostati za drugu polovinušteta :evil:jedino što me je približno tome usrećilo je što je Cersei masivno zglajznula a Džejmi spalio pismo :D (mada to će naravno biti u seriji tek jednog lepog dana a možda i malo kasnije)btw kako je bila užasno glupa sa nameštanjem Margeri, lepo nisam mogla da verujem dok sam čitala, zar je stvarno mislila da takav jedan plan može da uspe Edited February 27, 2013 by Amelija
Recommended Posts