Jump to content

The Social Network (2010)

Featured Replies

On 5. 11. 2010. at 19:32, luba said:
:wub: jesi gledala studio 60?
nisam, super, krecem da skidam - u pravom trenutku, nesto sam upala u fazu demotivisanosti za serije, a to nije dobar znak.
  • Replies 180
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

heh. samo pazi, deni trip je moj. ima nesto u tom prezimenu, i wonder boys profesor trip i tako jos neki.uzivaces. ja je gledam ponovo svakih sest meseci.

On 3. 11. 2010. at 0:02, steins said:
da nije aktuelne teme i opasno dobrog OSTa, film bi bio potpuno prosečan. Meni je čak bolji kompjuteraški film onaj sa Skeetom Urlichom kad glumi Mitnicka. /mislim da se zove Hakeri 2 ili tako nešto/
Hackers 2 je bolji film od The Social Network :isuse: Odlican film. Mada ne genijalan kako se uglavnom predstavlja u medijama.Kao i kod nekih drugih Fincher filmova fali nesto...neki delic koji bi ga doveo do statusa remek dela.
http://whiteflesh.blog.hr/ diskutuje
Reveal hidden contents

ma jok. ovo je rokenroul film. u stvari, ne znam mnogo tom zanru, ali je svakako film o rokenroul bendu. i zato je ovako kool. ostavi ga riba, osnuju koledj bend, pokore svet, tu upadnu menadjeri, slava, novci, grupi i sve, i onda se razvlace po sudovima.

meni film nije odlican.zanimljiv mi je iz mnogo razloga, ukljucujuci nedostatak mog predznanja, ali mi kao film nije potpuno razvijen, posebno odnos sa eduardom. studio 60 je odlican, neverovatno mi je zapravo da je navodno ukinut zbog izgubljnene bitke sa 30 rock. em mi nije bitka, em bi je dobio da jeste.meni je i sports night super. tu je sorking malo previse sorking by numbers, ko stoppard u rozenkrancu, ali i ta geneza je zanimljiva za gledanje.

On 5. 11. 2010. at 20:12, prima said:
Interesantne opservacije.
  On 5. 11. 2010. at 20:12, prima said:
meni jo ovo potpuno promasen komentar.
Reveal hidden contents

To je to! Žižek! ;)

• Author
  On 8. 11. 2010. at 1:35, paculla said:
Reveal hidden contents

ovome se nema sta dodati, razbucavanje nategnutog kvazifilozofskog tupila.
  On 5. 11. 2010. at 20:30, fancy claps said:
ma jok. ovo je rokenroul film. u stvari, ne znam mnogo tom zanru, ali je svakako film o rokenroul bendu. i zato je ovako kool. ostavi ga riba, osnuju koledj bend, pokore svet, tu upadnu menadjeri, slava, novci, grupi i sve, i onda se razvlace po sudovima.
zuckerberg je lenon, eduardo je mccartney a sean parker je yoko ono!@3orge: prilicno tupavo.
  • Author
  On 8. 11. 2010. at 17:16, kim_philby said:
zuckerberg je lenon, eduardo je mccartney a sean parker je yoko ono!@3orge: prilicno tupavo.
to sasvim lici na tebe i tvoju strategiju posrednog nastupanja, meni kazes da je tupavo nesto sto je Paculla napisala.
  On 8. 11. 2010. at 17:37, 3opge said:
to sasvim lici na tebe i tvoju strategiju posrednog nastupanja, meni kazes da je tupavo nesto sto je Paculla napisala.
krabina zavrsnica? posredno nastupanje? nije nam ovo lubjanka druze.komentarisem tvoj komentar i ne razumem tvoje nerazumevanje.
  On 8. 11. 2010. at 1:35, paculla said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

On 8. 11. 2010. at 18:03, Idioteque said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents