MocaVukotic Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 ponovo berićetno na štandu FCS, džon hjuston 400 kinti, bata ž. 100, rade vladić 100 i puriša 100 kinti. na danasovom štandu kupiš današnji primerak danasa i dobiješ knjigu po izboru za dž, drugu za dž ti onaj ubaci u kesu, ja uzeo sidrana otac na službenom putu 50 dindži (kolko i košta danas). mašala!
ragasto Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Štand Doma kulture Studentskog grada isto ima dobre naslove o filmu, raspon cena je od 200 do 400 din.
Frank Pembleton Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Jel neko već bio...Ajde šta ste se stisli? ... Shiit has hit the fan...
nezvanova Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 ja cu u subotu, na promociju Birtije.... i to samo zato sto u petak boris buden dolazi u bg, u krokodil, pa dolazim da ga slusam inace, sajam i taj buljuk knjiga me slabo zanimaju, jedino mozda da gledam opremu i korice...
ultra plasticni Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Gligorije Gersic Enciklopedija prava Djordje Tasic Rasprave iz filozofije i teorije prava Misel Fuko Istorija ludila u doba klasicizma Bogdan Tirnanic Crni talas Tomas Bernhard Stari majstori Peter Adolfsen Masina Majkl Harington Druga amerika
Pečorin Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Margerit Jursenar - Hadrijanovi memoari Tomas Man - smrt u Veneciji/Tonio Kreger Ernesto Sabato - tunel Kobo Abe - žena u pesku Kođi Suzuki - krug T.E.D. Klajn - mračni bogovi Stanislav Lem - Eden Džordž Orvel - niko i ništa u Parizu i Londonu
Frank Pembleton Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Heh...I ja Šeparda (izgleda da je sajamski hit [emoji6]) , Birtiju "pre roka" (ne mogu u subotu, biće pakao), još par knjiga koje ja imam, da poklonim drugima, Hronike Bob Dilan,Kritički vodič kroz srpski filmI pobegao glavom bez obzira dok nisam platu potrošio.... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Išao bih da uzmem Kalvina i Hobsa i Asteriksa na ovim popustima
Frank Pembleton Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Išao bih da uzmem Kalvina i Hobsa i Asteriksa na ovim popustima [emoji3]Jedan rođak dalji koji živu u ZG svake godine dođe i ošuri se od kupovine stripova, ne može u gepek od kola da mu stane... ... Shiit has hit the fan...
Arkadija Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 ja bih kupila Mračne bogove, ali me stah da čitam horor.
Ras Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 24 minutes ago, Arkadija said: ja bih kupila Mračne bogove, ali me stah da čitam horor. Kupi, što moraš da čitaš?
slepa živana Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 7 hours ago, Apollo Creed said: šta je to? roman?
Frau Gabrijela Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 22 minutes ago, slepa živana said: šta je to? roman? na koricama tako piše, da je određeno kao roman. posedujem, ali čeka na red. po nasumično odabranih par rečenica, pročitanih dok sam njušila novu knjigu, cenim da će mi se svideti.
Recommended Posts