ducca Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Telekom navodno potpisao ugovor sa Applom, iPhone stize za mesec i po - dva.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Telekom navodno potpisao ugovor sa Applom, iPhone stize za godinu i po - dva. <_<
ducca Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Pa s obzirom na tajming objave vesti, ne bi me iznenadilo da si u pravu...
aram Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 I kostace bar 600 evra uz neku srednju tarifu. pa sta mislis, da je negde drugacije?
Milosh76 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 A gde sam napisao da je negde jeftinije ili skuplje? Iz cega si zakljucio da mislim da ce to biti gora cena nego bilo gde u Svetu? Bas me zanima...
ducca Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Pa fora valjda i jeste sto ako i dodje bice kud i kamo dostupniji ljudima kroz pakete i odlozeno placanje. On ostaje skup pa ostaje.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 kako da sa iphonea prebacujem filove na komp? citam instrukcije na netu i ne uspeva mi iz nekog razloga.
kud u maglu Simoviću Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 kako si uopšte došao do filma na tel. a da pre toga nije bio na kompu ako je to film koji si sam snimio probaj preko itunesa? ja ga prebacujem preko iphoto-a, ali to je mac :(
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Iz koje aplikacije? kako si uopšte došao do filma na tel. a da pre toga nije bio na kompu ako je to film koji si sam snimio probaj preko itunesa? ja ga prebacujem preko iphoto-a, ali to je mac :( teba neke slike i snimak da prebacim. dakle preko itunesa umesto samo copy paste kak mrzim itunes
Aion Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) kako si uopšte došao do filma na tel. a da pre toga nije bio na kompu ako je to film koji si sam snimio probaj preko itunesa? ja ga prebacujem preko iphoto-a, ali to je mac :( Na Macu, ako neces iTunes jer iPhone moze da bude uparen samo sa jednim racunarom, regularan nacin je "Image Capture" koji je deo operativnog sistema i koji je dosta fleksibilniji od iPhoto/Aperture (radi i copy/paste, drag&drop). Edited March 21, 2014 by Aion
kud u maglu Simoviću Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 a ako imaš klaud™ svi problemi bi trebalo da budu kao rukom odnešeni. msm ja nisam prebacio fotku nikada preko i tunesa samo škljoc i on je automatski i na kompu
Aion Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Sad se setih i Dropbox zna automatski da downloaduje fotke sa iPhonea, jos i poveca besplatni prostor da imas gde da ih drzis.
Recommended Posts