Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted
Ustanovio sam da, tamo gde mi je tel. montiran u autu, dobija direktno "u glavu" sunce kroz sofersajbnu
1134d506693611e396fa0a25f71e791a_6.jpgPatent pending™
Posted
nisi jedini, desilo se par puta tokom proslog leta. ja sad imam drugi problem (posto je zima)...na -5c a i na blazim temperaturama krene da se gasi cak i ako mu je baterija na 40,50%...pa onda sacekam par minuta pa ga upalim pa se on opet ugasi i tako u krug dok ga ne prebacim u neke normalnije temperature.
Meni ovo zvuči na interni hw problem, uzmi to i pravo u apple store na zamenu.
Posted

Jel postoji neki app za etarski radio, tj. da ne moram na net-u da sam? Isprobao sam desetak nekih na kojima pise i AM, i FM, al' svima net treba.

Posted

iPhone nema radio prijemnik, tako da ne postoji ni aplikacija za to

Posted (edited)

Ih :isuse: ,...hvala.Nedavno sam s Nokia-e presao na IPhone i svaki dan se nesto razocaram. Sve mi se cini da cu se vratiti.

Edited by raPe
Posted
Sve mi se cini da cu se vratiti.
:isuse:
Posted
:isuse:
Za nedelju dana posedovanja iPhone-a sam primetio:- kad se kablom poveze za racunar, ne moze da se srfuje telefonom - nokia moze- nema deliveri report - nokia ima- kad imam upisamo 06..., a ne +3816... ne prepoznaje kontakte - nokia prepoznaje- kad dobijem poruku ili me je neko zvao, a nisam primetio, ne postoji nikakvo obavestenje o tome, vec moram da ukljucim telefon kako bi to video - nokia pokazuje- kad ukljucim budilnik, a iskljucim telefon, budilnik se nece oglasiti dok ne ukljucim telefon - nikiji se ukljuci budilnik i pita te dal' da ukljucis telefon- nema radio prijemnik - nokia imaZa sad toliko. Pretpostavljam da postoje neki fazoni koje jos nisam provalio, pa cu vremenom smanjiti listu.Mozda tebi ove stvari ne predstavljaju nesto posebno, al' ja s njima godinama zivim, a prelaskom na IPhone sam ocekivao jos kojekakvih prakticnih dzidza.
Posted

dajte ovo oko budilnika da resimo, jutros sam se uspavao zbog toga.

Posted
Za nedelju dana posedovanja iPhone-a sam primetio:- kad se kablom poveze za racunar, ne moze da se srfuje telefonom - nokia moze- nema deliveri report - nokia ima- kad imam upisamo 06..., a ne +3816... ne prepoznaje kontakte - nokia prepoznaje- kad dobijem poruku ili me je neko zvao, a nisam primetio, ne postoji nikakvo obavestenje o tome, vec moram da ukljucim telefon kako bi to video - nokia pokazuje- kad ukljucim budilnik, a iskljucim telefon, budilnik se nece oglasiti dok ne ukljucim telefon - nikiji se ukljuci budilnik i pita te dal' da ukljucis telefon- nema radio prijemnik - nokia imaZa sad toliko. Pretpostavljam da postoje neki fazoni koje jos nisam provalio, pa cu vremenom smanjiti listu.Mozda tebi ove stvari ne predstavljaju nesto posebno, al' ja s njima godinama zivim, a prelaskom na IPhone sam ocekivao jos kojekakvih prakticnih dzidza.
- sad probao, može da se surfuje telefonom i internet i da se drlja po samom telefonu(ios7)- nema deliveri report, ali kada šalješ poruku dok ti se "puni" zelena linija poruka se šalje, a kad čuješ svuuš poruka je poslata- tačno jer se u srbiji ne prodaju legalni telefoni preko mobilnih operatera(možeš da jailbreakuješ tel. i dobićeš i tu funkciju)- imaš u settingsu do not disturb opciju, malo je pročačkaj i pronađi zadovoljavajuću opciju- nema radio prijemnik
Posted
Life is hellSent from my iPad using Tapatalk HD
Posted
dajte ovo oko budilnika da resimo, jutros sam se uspavao zbog toga.
settings - do not disturb, pročačkaj malo
Posted
- sad probao, može da se surfuje telefonom i internet i da se drlja po samom telefonu(ios7)- nema deliveri report, ali kada šalješ poruku dok ti se "puni" zelena linija poruka se šalje, a kad čuješ svuuš poruka je poslata- tačno jer se u srbiji ne prodaju legalni telefoni preko mobilnih operatera(možeš da jailbreakuješ tel. i dobićeš i tu funkciju)- imaš u settingsu do not disturb opciju, malo je pročačkaj i pronađi zadovoljavajuću opciju- nema radio prijemnik
Zaboravio si za obavestenje o prispeloj poruci i propustenom pozivu.Hvala sto si mi potvrdio da sam opravdano razocaran i ocekivao vise.Malo cu da cackam tvoja uputstva, mozda legne vremenom.