Indy Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ustanovio sam da, tamo gde mi je tel. montiran u autu, dobija direktno "u glavu" sunce kroz sofersajbnu Patent pending
Boycie Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 nisi jedini, desilo se par puta tokom proslog leta. ja sad imam drugi problem (posto je zima)...na -5c a i na blazim temperaturama krene da se gasi cak i ako mu je baterija na 40,50%...pa onda sacekam par minuta pa ga upalim pa se on opet ugasi i tako u krug dok ga ne prebacim u neke normalnije temperature.Meni ovo zvuči na interni hw problem, uzmi to i pravo u apple store na zamenu.
raPe Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Jel postoji neki app za etarski radio, tj. da ne moram na net-u da sam? Isprobao sam desetak nekih na kojima pise i AM, i FM, al' svima net treba.
Aion Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 iPhone nema radio prijemnik, tako da ne postoji ni aplikacija za to
raPe Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Ih ,...hvala.Nedavno sam s Nokia-e presao na IPhone i svaki dan se nesto razocaram. Sve mi se cini da cu se vratiti. Edited January 6, 2014 by raPe
raPe Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Za nedelju dana posedovanja iPhone-a sam primetio:- kad se kablom poveze za racunar, ne moze da se srfuje telefonom - nokia moze- nema deliveri report - nokia ima- kad imam upisamo 06..., a ne +3816... ne prepoznaje kontakte - nokia prepoznaje- kad dobijem poruku ili me je neko zvao, a nisam primetio, ne postoji nikakvo obavestenje o tome, vec moram da ukljucim telefon kako bi to video - nokia pokazuje- kad ukljucim budilnik, a iskljucim telefon, budilnik se nece oglasiti dok ne ukljucim telefon - nikiji se ukljuci budilnik i pita te dal' da ukljucis telefon- nema radio prijemnik - nokia imaZa sad toliko. Pretpostavljam da postoje neki fazoni koje jos nisam provalio, pa cu vremenom smanjiti listu.Mozda tebi ove stvari ne predstavljaju nesto posebno, al' ja s njima godinama zivim, a prelaskom na IPhone sam ocekivao jos kojekakvih prakticnih dzidza.
Кристофер Лумумбо Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 dajte ovo oko budilnika da resimo, jutros sam se uspavao zbog toga.
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Za nedelju dana posedovanja iPhone-a sam primetio:- kad se kablom poveze za racunar, ne moze da se srfuje telefonom - nokia moze- nema deliveri report - nokia ima- kad imam upisamo 06..., a ne +3816... ne prepoznaje kontakte - nokia prepoznaje- kad dobijem poruku ili me je neko zvao, a nisam primetio, ne postoji nikakvo obavestenje o tome, vec moram da ukljucim telefon kako bi to video - nokia pokazuje- kad ukljucim budilnik, a iskljucim telefon, budilnik se nece oglasiti dok ne ukljucim telefon - nikiji se ukljuci budilnik i pita te dal' da ukljucis telefon- nema radio prijemnik - nokia imaZa sad toliko. Pretpostavljam da postoje neki fazoni koje jos nisam provalio, pa cu vremenom smanjiti listu.Mozda tebi ove stvari ne predstavljaju nesto posebno, al' ja s njima godinama zivim, a prelaskom na IPhone sam ocekivao jos kojekakvih prakticnih dzidza.- sad probao, može da se surfuje telefonom i internet i da se drlja po samom telefonu(ios7)- nema deliveri report, ali kada šalješ poruku dok ti se "puni" zelena linija poruka se šalje, a kad čuješ svuuš poruka je poslata- tačno jer se u srbiji ne prodaju legalni telefoni preko mobilnih operatera(možeš da jailbreakuješ tel. i dobićeš i tu funkciju)- imaš u settingsu do not disturb opciju, malo je pročačkaj i pronađi zadovoljavajuću opciju- nema radio prijemnik
teacher Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Za nedelju dana posedovanja iPhone-a sam primetio:- kad se kablom poveze za racunar, ne moze da se srfuje telefonom - nokia moze- nema deliveri report - nokia ima- kad imam upisamo 06..., a ne +3816... ne prepoznaje kontakte - nokia prepoznaje- kad dobijem poruku ili me je neko zvao, a nisam primetio, ne postoji nikakvo obavestenje o tome, vec moram da ukljucim telefon kako bi to video - nokia pokazuje- kad ukljucim budilnik, a iskljucim telefon, budilnik se nece oglasiti dok ne ukljucim telefon - nikiji se ukljuci budilnik i pita te dal' da ukljucis telefon- nema radio prijemnik - nokia imaZa sad toliko. Pretpostavljam da postoje neki fazoni koje jos nisam provalio, pa cu vremenom smanjiti listu.Mozda tebi ove stvari ne predstavljaju nesto posebno, al' ja s njima godinama zivim, a prelaskom na IPhone sam ocekivao jos kojekakvih prakticnih dzidza.Life is hellSent from my iPad using Tapatalk HD
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 dajte ovo oko budilnika da resimo, jutros sam se uspavao zbog toga. settings - do not disturb, pročačkaj malo
raPe Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 - sad probao, može da se surfuje telefonom i internet i da se drlja po samom telefonu(ios7)- nema deliveri report, ali kada šalješ poruku dok ti se "puni" zelena linija poruka se šalje, a kad čuješ svuuš poruka je poslata- tačno jer se u srbiji ne prodaju legalni telefoni preko mobilnih operatera(možeš da jailbreakuješ tel. i dobićeš i tu funkciju)- imaš u settingsu do not disturb opciju, malo je pročačkaj i pronađi zadovoljavajuću opciju- nema radio prijemnikZaboravio si za obavestenje o prispeloj poruci i propustenom pozivu.Hvala sto si mi potvrdio da sam opravdano razocaran i ocekivao vise.Malo cu da cackam tvoja uputstva, mozda legne vremenom.
Recommended Posts