kiki Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Meni se najviše sviđa zlatni :D. U stvari, najviše mi se sviđa crna 5-ica, ali od S-ova, zlatna.Naravno, nemam ni približno para, ali eto...
Filipenko Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Vau, na ovom forumu smo pronašli ne jednu, nego dve osobe kojima se iOS7 dopada u odnosu na iOS6. Cimajte nekoga iz Guardiana ili Timesa, ovo je planetarni fenomen.
Roger Sanchez Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Dobar je ovaj fićr na iOS7 da ako zbilja inzistiraš da ti je pozivanje nekog broja hitno, iOS će ti taj broj nazvati.. Pametniji popušta. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L_1Tary_Qoc Edited September 23, 2013 by Roger Sanchez
Dionysos Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 http://mashable.com/2013/09/23/lock-iphone-5s-nipples/http://mashable.com/2013/09/20/iphone-5s-fingerprint-sensor-cat-paws/:)
Aion Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Vau, na ovom forumu smo pronašli ne jednu, nego dve osobe kojima se iOS7 dopada u odnosu na iOS6. Cimajte nekoga iz Guardiana ili Timesa, ovo je planetarni fenomen.I meni se vise dopada. I to mnogo vise. I to na cetvorci.
MayDay Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Neće više da mi radi McTube u pozadini kad sam na drugom prozoru. :-(
Indy Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) I meni se vise dopada. I to mnogo vise. I to na cetvorci.Bogme, malo sporije radi od iOS 6.xx ...posebno ono sto ukljucuje kucanje u forms. Ja neretko otkucam 2-3 reci koje se pojave na ekranu sa jedno 2 sec zaostatka (sva slova odjednom, sto izgleda gotovo gotivno, ali nije).Sto moze da izgleda kao akademski fakt, dok ti nije posao na iPhone-u. Ne smeta mi na mom licnom fonu, to mogu da tolerisem. Ali na onom za posao (obu se 4-orke) gde popunjavam jedno 20 ili 30 online formulara dnevno, i to dok musterije cekaju, mislim... vratio bih taj na iOS6.xx ali izgleda ne moze. Edited September 27, 2013 by Indy
Indy Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Preporucujem App za kome treba: Mocha VNC Lite (free). Radi i na iPad-u, na kome je, cenim, jos vece uzivanje koristiti je.Za remote desktop u kompjutere*. Radi k'o podmazano, meni je to "daljinski" za moj linux media server (a fancy name za krsh od laptopa na kome mi je muzika i filmovi).*Na sajtu koji sam linkovao pise da je za Windows PC i Mac - ne dajte se zbuniti, radi i sa GNU/Linux, no worries.
Indy Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Danas sam prvi put imao sumnjivo zadovoljstvo da vidim ovaj ekran... E, apple, apple... duboko si me razocarao.
Venom Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Zovi Apple i reklamiraj. Prodaju skup hardware, tako da bi trebalo da ti izadju u susret ako ne radi kako treba.
Indy Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 (edited) Nije kriv Apple. Ustanovio sam da, tamo gde mi je tel. montiran u autu, dobija direktno "u glavu" sunce kroz sofersajbnu. Kad voznja traje duze, pregrejao bi se i da je iskljucen. Tako da sam resio da negde porucim 1 koktel, i onda namontiram ovo iznad telefona. Edited December 13, 2013 by Indy
scepa Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 nisi jedini, desilo se par puta tokom proslog leta. ja sad imam drugi problem (posto je zima)...na -5c a i na blazim temperaturama krene da se gasi cak i ako mu je baterija na 40,50%...pa onda sacekam par minuta pa ga upalim pa se on opet ugasi i tako u krug dok ga ne prebacim u neke normalnije temperature.
Recommended Posts