MayDay Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Uspela sam da povratim dobar deo zahvaljujući txt porukama. Ali imam gomilu da pojma nemam ko su ti ljudi..Sad ću da pogledam na iCloudu.
jms_uk Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sinoć mi se prvi put ugasio telefon sam od sebe i sad provaljujem da mi se izbrisao ceo imenik. Nači, ubiću se.A sync/backup sa kompjuterom?
teacher Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 kako Quip samo opako rula, pogotovo ako radite neki zajednički projekat.
Indy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 . Ali imam gomilu da pojma nemam ko su ti ljudi..Verovatno ti se kontakt lista sinkuje sa fejsbukom ili linkedinom.
goofs Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Updateovao sam IOS, otisle lepe mape dosle Apple mape, sad bih da instaliram onu zvanicnu Google Maps aplikaciju ali ta je dostupna samo u USA storeu, a ja vezan na Croatian. Kako to da resim?
Indy Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Hm... nije dostupna samo u USA store-u. Ne znam zasto nije dostupna u Croatia-store?
goofs Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ne znam, nasao sam je ovde, kad launchujem iTunes izbaci mi poruku "The item you've requested is not currently available in the Croatian Store, but it is available in US Store. Click Change store to view this item."
Indy Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 To je zaista cudno, obzirom da Google Maps App cak podrzava "hrvatski jezik" Nasao sam ovo, ali nije od neke pomoci.
goofs Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ok, a onda ako dodjem do .ipa fajla je l mogu rucno da ga ubacim u iTunes i instaliram na telefon?
Aion Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ipa ne mogu da se tek tako prebacuju sa jenog telefona na drugi. Digitalno su potpisani i vezani za korisnicki nalog. Medjutim s obizirom da su g. maps besplatne, ne vidim problem da se otvori i nalog na usa store-u. Pogotovo ako se koristi iOS 6.0 gde ne moras da budes ulogovan da bi radio update aplikacija.
Indy Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dobra ideja za USA nalog... ja poslao coveku ipa fajl (mada je sad jasno da to nece moci).
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 @goofsa što ne probaš sa CityMaps2Go?
Recommended Posts