jms_uk Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 To me Rodjo namerno muci postajajuci video sa lepim cicama, zna da ne mogu da vidim, a niko da mi kaze zasto!Ja ne mogu da ti pomognem oko YT problema , ali evo ti screen ovog videja gore :D
Roger Sanchez Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) Riba radi za fixit već ihahahaj, a eo, objasnila™ je i oko scuffgejta, uz pomoć iRibe2shttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OSFKVq36Hgc Edited September 25, 2012 by Roger Sanchez
Hippie Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Siri je bozanstvena i vrlo me zabavlja....
Zverilla Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ovo je klasičan fejk. Gde bre imaju ovakve seke u ICT-u? Ja što sam video, sve neke s frizurom Meri Vorlik, šminkaju se se samo za rođendan i nose ravne cipele veličine indijanskog kanua.meet marissa mayer, yahoo! ceo
braca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Zasto ne mogu vise da vidim embedovane YouTube vidoja na mom iphonu? Prebacilo me samo na ios6 prosle nedelje, da nije to? Trazi novi flash player ili novi QuickTime, prvi ne moze, za drugi kaze da je vec deo iOS i tu da trazim update kroz app store, a vec je sve azurirano. ConfusedZar nije do toga sto je Apple izbacio staru Youtube native applikaciju iz iOS paketa, sad treba da se skine posebno Youtube applikacija ?Ili nesto nisam dobro razumeo?
jms_uk Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 meet marissa mayer, yahoo! ceoIli Cali Lewis
Ros Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Zar nije do toga sto je Apple izbacio staru Youtube native applikaciju iz iOS paketa, sad treba da se skine posebno Youtube applikacija ?Ili nesto nisam dobro razumeo?'ladno nisam primetio na mom iPodu da nema youtube-a :D
dig_chohano Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Fercera li LTE u Francuskoj? Ako radi, daj baš odradi speedtest za LTE, jako me zanima kako šljaka.+1
Pokojni Ruxin Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Jel bolji AjFon ili Galaksi Es Tri?
dig_chohano Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Najbolji su brkovi id Vedoki krema.+1
Mil@n Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Jel bolji AjFon ili Galaksi Es Tri?Ja imam Es Dva i pouzdano tvrdim da je bolji od oba.
Recommended Posts