Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted (edited)

od pre petnaestak minutaos x 10.8.2 stavljen na dve masineizasli update i za iPhoto i iMove za iOS, njih upravo skidam

Edited by Aion
Posted (edited)

Može neko meni debilu da objasni kako se meće iOS 6? Preko iTunes? I da, dal ću morati ponovo da otključavam tlf posle toga (ne znam dal je bio sim free il je naknadno otključan)?

Edited by dig_chohano
Posted

Ovo za otkljucavanje ne znam (ali sam preimetio da updejtuje i firmware). Update ili ide preko iTunes, ili preko telefona (settings/general/software update, po secanju).

Posted
Može neko meni debilu da objasni kako se meće iOS 6? Preko iTunes? I da, dal ću morati ponovo da otključavam tlf posle toga (ne znam dal je bio sim free il je naknadno otključan)?
Moze preko iTunes, moze OTA [over the air]. Ne mora da se otkljucava ponovo - jedino moze da bude problem jailbreak.
Posted

Jesi siguran da ne mora da se otključava? Jailbreak će već izaći pre ili kasnije, preživeću komotno bez njega.

Posted

Moja cetvorka je originalno bio zakljucan na UK Orange i imao iOS4. Otkljucan je i od tada uradjen update na iOS5 i prosle srede na iOS6 i nije bilo potrebe za dodatnim otkljucavanjem. Nikad nije jailbreak-ovan.Koliko znam, otkljucavanje se radi[lo] preko IMEI-a.

Posted

"Orange vas obaveštava da je naručeni telefon napustio skladište"

Posted

Kako li će biti objašnjena ova Apple inovacija? Ne trebaju vam detaljnije mape?