Jump to content

Featured Replies

Moj 14P je na 85% BHa, a telefon mi je takoreći primarni alat. Sasvim solidno izgura dan i ostane još za sutra, ali tokom noći obavezno punjenje. Inače, zimus sam kupio magsafe externu bateriju na akciji, miran sam sa telefonom još najmanje godinu dana, to će biti tri ukupno.

• Replies 2.5k
  • Views 197.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Neko mi reče da u slučaju menjanja države prestaju aktivne pretplate, pa zato pitam.   U životu ne bih prešao na ovo sa Androida.

Posted Images

Donedavno 12 Pro sa 78% BH je gurao bez problema dan, ok uveče ostanem u crvenom ali ništa spec nije izgubio od performansi čini mi se. 91% je i dalje mlada baterija i nema brige, plus kapacitet na 14 Pro je veći.

Proveri sam da li je menjan ekran i stavljen originalni:

1. Check Parts and Service History:

• Go to Settings > General > About.

• If you have an iPhone 11 or later (excluding iPhone SE 2nd and 3rd generation), you'll see a "Parts and Service History" section. 

• If the display is genuine, it will say "Genuine" next to "Display". 

• If the display has been replaced with a non-genuine part, you may see "Unknown part" or a similar message. 

Ako uopšte nema "Parts and Service History" stavke onda je sve na njemu originalno.

Edited by ducca