bios Posted September 18 Posted September 18 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @bios zar to nije povezanost mobilnog i telefona? Verovatno si mislio mobilnog i auta. Zapravo jeste jer povezujem tel na auto preko bluetooth zbog puštanja muzike. Ali nemam Apple car 1
bios Posted September 18 Posted September 18 @Hamlet Strašni @Zaboravan kako ste brzo skočili u odbranu Googla Zezam se ja. Koristim i Apple i Google mape rade mi vrlo dobro obe. Malo više Apple, prosto jer mi se UX više sviđa, ali sve je to stvar navike. Lokacija gde koristim je USA, tako da moguće da je u npr Srbiji inferioran sa mapama. Apple mape imaju inače poprilično gađan bug. Vrlo retko se desi, ali može da te poprilično sjebe. Naime, kad pokrenem mapu i neke druge aplikacije, konkretno Starbucks app, baci me na neku niđe veze lokaciju. Srećom primetih na vreme da me vodi na sred livade. Pretpostavljam da je razlog za to jer taj Starbucks nije bio jedinstvena adresa za taj objekat, nego je veliki komercijalni prostor jedna adresa poželjna na desetine jedinica (suite 100, 200, 300…) pa se zabagovalo. Popriličan fail u svakom slučaju.
Zaboravan Posted September 18 Posted September 18 Just now, bios said: @Hamlet Strašni @Zaboravan kako ste brzo skočili u odbranu Googla Zezam se ja. Koristim i Apple i Google mape rade mi vrlo dobro obe. Malo više Apple, prosto jer mi se UX više sviđa, ali sve je to stvar navike. Lokacija gde koristim je USA, tako da moguće da je u npr Srbiji inferioran sa mapama. Apple mape imaju inače poprilično gađan bug. Vrlo retko se desi, ali može da te poprilično sjebe. Naime, kad pokrenem mapu i neke druge aplikacije, konkretno Starbucks app, baci me na neku niđe veze lokaciju. Srećom primetih na vreme da me vodi na sred livade. Pretpostavljam da je razlog za to jer taj Starbucks nije bio jedinstvena adresa za taj objekat, nego je veliki komercijalni prostor jedna adresa poželjna na desetine jedinica (suite 100, 200, 300…) pa se zabagovalo. Popriličan fail u svakom slučaju. Ma koristim ja i jedno i drugo, nego odavno nestalo zdravog fajta gaseri vs sirotilja Već sam pisao imam tab star 14-15 god još radi, i drugi tab je apple, jedan od tel 15... Sve je dobro dok služi svrsi.
John Coltrane Posted October 11 Posted October 11 Izašao mi ugovor za 13 i posle dve godine mi je BH na 87% što je više nego pristojno. Dvoumim se izmedju 15 i 15 pro (128 mi je sasvim dovoljno), ali po netu vidim su prilično male razlike za 200+€ razliku u ceni. Šta kaže struka?
goofs Posted October 12 Posted October 12 ^^ A da pogledaš 16? Ili ako ti nije hitno, sačekaj dogodine da mu padne cena ili da pikiraš 16 pro? Pričam samo na osnovu online utisaka, a oni su da je 15ica samo našminkana 14ica i da nema ništa novo i vredno u tom telefonu. 1
John Coltrane Posted October 12 Posted October 12 13 hours ago, jms_uk said: Kamera + dovoljno RAM-a u pro verziji da tera AI? Meni je kamera i na 13 sasvim OK, nisam neki fanatik. 2 hours ago, goofs said: ^^ A da pogledaš 16? Ili ako ti nije hitno, sačekaj dogodine da mu padne cena ili da pikiraš 16 pro? Pričam samo na osnovu online utisaka, a oni su da je 15ica samo našminkana 14ica i da nema ništa novo i vredno u tom telefonu. Sad bih uzeo zato što planiram 13 da dam hanumi. Potpuno očuvan telefon, bez ogrebotine, kao da nije ni korišćen. Ako je 15 "promašaj", onda mi se više isplati da uzmem 14 pro...
goofs Posted October 12 Posted October 12 Onda 14pro, to. Premostih, mislio sam da već imaš 14icu, ja sam u februaru uzeo taj, nisam ni razmatrao 15icu 1
Peter Fan Posted October 12 Posted October 12 18 hours ago, John Coltrane said: Izašao mi ugovor za 13 i posle dve godine mi je BH na 87% što je više nego pristojno. Dvoumim se izmedju 15 i 15 pro (128 mi je sasvim dovoljno), ali po netu vidim su prilično male razlike za 200+€ razliku u ceni. Šta kaže struka? Ja imam oba (jedan svoj i jedan firmin) i Pro je bolji. Baterija duze traje, ima onaj Dynamic Island to je korisna stvar, + bolja kamera. 1
Valk Posted October 12 Posted October 12 Mogu li bilo koje blutut slušalice na iPhone ili moraju one baš njihove?
Valk Posted October 12 Posted October 12 Mislim da brži odgovor niko nije dobio u istoriji foruma. Hvala goofs
goofs Posted October 12 Posted October 12 Haha, bukv sam tek bio upalio forum i otvorio samo ovu temu, jer je bio poslednji napisani post
Recommended Posts