November 22, 20177 yr Covek-govno Smradina Kao da čitaš naslove Šešeljevih knjiga. Erase, nije to još dovoljno dobro, fale komični detalji, iz tebe izbija samo jed. Edited November 22, 20177 yr by slow
November 22, 20177 yr Kao da čitaš naslove Šešeljevih knjiga. Erase, nije to još dovoljno dobro, fale komični detalji, iz tebe izbija samo jed. Kad pomenu Seselja mogu ja i bolje: Smezurano putinovo jaje Dzulijen Asanz
January 11, 20187 yr Julian, welcome to Ecuador! Manuela, te esperamos! Dobio drzavljanstvo i licnu kartu. Opozicija vristi od muke bazirajuci se na vucicevskim realpolitickim argumentima. Istovremeno, ministarstvo spoljnih poslova izjavilo da je Manuela Picq, koju je Korea proterao, dobrodosla da se vrati u Ekvador. Obe odluke su principijelno ok i pozdravljam ih.
January 11, 20187 yr 11 minutes ago, Budja said: ... Nista to ne vredi. On ce i dalje dea vecera pizzu.
January 24, 20187 yr Covek govno je uvek prvi da podrzi psihijatrijski slucaj: Edited January 24, 20187 yr by Eraserhead
January 24, 20187 yr 3 hours ago, Eraserhead said: Covek govno je uvek prvi da podrzi psihijatrijski slucaj: šta je ovde problem lepi? CNN je već par puta objavljivao mekartijevski fake news sa kasnijim, uf sori, malo smo se zajebali, ali gdeimadimaimaivatre izvinjenjem. uostalom, zna se ko je prvi ustoličio putina: http://www.businessinsider.de/bill-clinton-to-tony-blair-putin-2016-1?r=US&IR=T
January 24, 20187 yr 1 hour ago, teacher said: šta je ovde problem lepi? CNN je već par puta objavljivao mekartijevski fake news sa kasnijim, uf sori, malo smo se zajebali, ali gdeimadimaimaivatre izvinjenjem. uostalom, zna se ko je prvi ustoličio putina: http://www.businessinsider.de/bill-clinton-to-tony-blair-putin-2016-1?r=US&IR=T Uopste me ne cudi sto ti ne vidis problem. Deep state je izgleda sinonim za vladavinu zakona i nezavisnost institucija.
January 24, 20187 yr 3 minutes ago, Eraserhead said: Uopste me ne cudi sto ti ne vidis problem. Deep state je izgleda sinonim za vladavinu zakona i nezavisnost institucija. naravno, ali ovde pominje najopasniji od svih, Obamin deep state, režim koji je zatvarao slobodno misleće i mučio ih više godina bez pravnog osnova