bokison Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Hvalio se Amerikanac Lali kako ima ranč kojeg ne može za tri dana autom obići, a Lala će njemu:- Im'o sam i ja taki auto pa sam ga prod'o.
LudiKure Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "
puella Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku... Edited December 1, 2011 by puella
Eraserhead Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "
yolo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 cigani vole da zive tako kao sto zive.jel bas mora tako?
Razzmatazz Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kad smo kod Piroćanaca...Šta radi Pirke kad mu gori kuća?Cimne vatrogasce da ga pozovu.
Mp40 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku...Kako ja tebe volim!
Moća Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Razvode se ciganka i ciga i razvod se okonca pa ciga odlazi kod sudije i pita: "Druze sudija mi smo se sad razveli, al mi smo i dalje brat i sestra jel tako?
Otto Katz Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jebote kolko vicova o cigi kako jebe sestru. To su neki vlažni snovi, šta li.
pt 2.0 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 - Vi veoma ličite na mog trećeg muža!- Zaista? A koliko ste se puta udavali?- Dvaput.
bags Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Juce su se u Banja Luci sreli prvi reket Srbije i prvi reket RS...
darling Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "danas sam se setila ovog, pa sam se sama sa sobom naglas smejala 10 minuta, eo i sad se smejem...
Recommended Posts