Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Hvalio se Amerikanac Lali kako ima ranč kojeg ne može za tri dana autom obići, a Lala će njemu:- Im'o sam i ja taki auto pa sam ga prod'o.

Posted

Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "

Posted (edited)

Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku...

Edited by puella
Posted
Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "
:lol:
Posted
cigani vole da zive tako kao sto zive.
jel bas mora tako?
Posted

Kad smo kod Piroćanaca...Šta radi Pirke kad mu gori kuća?Cimne vatrogasce da ga pozovu.

Posted
Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku...
Kako ja tebe volim!
Posted

Razvode se ciganka i ciga i razvod se okonca pa ciga odlazi kod sudije i pita: "Druze sudija mi smo se sad razveli, al mi smo i dalje brat i sestra jel tako?

Posted

Jebote kolko vicova o cigi kako jebe sestru. To su neki vlažni snovi, šta li.

Posted

- Vi veoma ličite na mog trećeg muža!- Zaista? A koliko ste se puta udavali?- Dvaput.

Posted

Juce su se u Banja Luci sreli prvi reket Srbije i prvi reket RS...

Posted
danas sam se setila ovog, pa sam se sama sa sobom naglas smejala 10 minuta, eo i sad se smejem... :lol: