November 21, 201113 yr Hvalio se Amerikanac Lali kako ima ranč kojeg ne može za tri dana autom obići, a Lala će njemu:- Im'o sam i ja taki auto pa sam ga prod'o.
November 25, 201113 yr Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "
December 1, 201113 yr Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku... Edited December 1, 201113 yr by puella
December 1, 201113 yr Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "
December 1, 201113 yr Kad smo kod Piroćanaca...Šta radi Pirke kad mu gori kuća?Cimne vatrogasce da ga pozovu.
December 2, 201113 yr Pričaju muž i žena:Ž: Dragi šta želiš da ti kupim za novu godinu?M: Pušku.Ž: Ma daj stvarno šta želiš?M: Pušku.Ž: Kakva puška te spopala lepo te pitam šta želiš.M. Pa pušku.Ž iznervirano: Nema puške, kakva puška uostalom ko donosi odluke u ovoj kući ja ili ti?M: Pa ti...al kad bi imao pušku...Kako ja tebe volim!
December 2, 201113 yr Razvode se ciganka i ciga i razvod se okonca pa ciga odlazi kod sudije i pita: "Druze sudija mi smo se sad razveli, al mi smo i dalje brat i sestra jel tako?
December 2, 201113 yr - Vi veoma ličite na mog trećeg muža!- Zaista? A koliko ste se puta udavali?- Dvaput.
December 3, 201113 yr Evo kako Piroćanac peva devojci: "Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, nananananaaa "danas sam se setila ovog, pa sam se sama sa sobom naglas smejala 10 minuta, eo i sad se smejem...