Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

zavetovala sam se na podviznistvo u vidu necesljanja ako krocim na politiku.izvinjavam se, veoma se... ako ovo, uz neznatna prilagodjavanja, nije vic:da li znate definiciju ruskog istoricara?to je covek koji ume da predvidi proslost.poz tragacima za izgubljenim kovcegom

Posted

došao narkoman u radnju i kaže, dajte mi jednu plazmu, čuj mene jafu, plazmu

Posted

Sede dva zemljotresa, mali i veliki.Mali kaze > Ja kad tresem, samo malo podrhtava zemlja. Probudim nekog na desetomspratu solitera, a ti?Veliki >Ja rusim solitereMali >A zemlja, jel puca?Veliki >Guta sve pred sobom.Mali >A talasi, ima li cunamija?Veliki >Naravno, sve kidaju.Mali > A na onoj skali, Rihterovoj, od 1 do 8 koliki si ti?Veliki >Osam.Mali > Na kurcu te nosam

Posted

A ja mislio da su vicevi na sajtu Kurira jadni. :(

Posted
A ja mislio da su vicevi na sajtu Kurira jadni. :(
ja volim glupe viceve, sto? :huh:
Posted

Odlican je vic. Glup, just the way i like it.

Posted
Sede dva zemljotresa, mali i veliki.
meni ovo bilo dovoljno da počnem da se smejem, :Da i podsetilo me na jednog druga kome su svi vicevi počinjali sa "duvaju meda i zeka/lija/miš/vuk itd. i onda se odatle razvijala priča... ^_^
Posted
Odlican :lol:
Posted (edited)
Taj rad. :lol: Sličan je i onaj stari:Pričaju gluv i glup.Gluv kaže glupom: "Koliko je 4 + 4?"Glup: "Sedam."Gluv: "Na qrcu te nosam." Edited by Linda Lee
Posted
Sede dva zemljotresa, mali i veliki.Mali kaze > Ja kad tresem, samo malo podrhtava zemlja. Probudim nekog na desetomspratu solitera, a ti?Veliki >Ja rusim solitereMali >A zemlja, jel puca?Veliki >Guta sve pred sobom.Mali >A talasi, ima li cunamija?Veliki >Naravno, sve kidaju.Mali > A na onoj skali, Rihterovoj, od 1 do 8 koliki si ti?Veliki >Osam.Mali > Na kurcu te nosam
:lol: odlican