JozoMujica Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kako glasi e-mail adresa Čaka Norisa? [email protected]
le petit nicolas Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zavetovala sam se na podviznistvo u vidu necesljanja ako krocim na politiku.izvinjavam se, veoma se... ako ovo, uz neznatna prilagodjavanja, nije vic:da li znate definiciju ruskog istoricara?to je covek koji ume da predvidi proslost.poz tragacima za izgubljenim kovcegom
mioba Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 došao narkoman u radnju i kaže, dajte mi jednu plazmu, čuj mene jafu, plazmu
yolo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Sede dva zemljotresa, mali i veliki.Mali kaze > Ja kad tresem, samo malo podrhtava zemlja. Probudim nekog na desetomspratu solitera, a ti?Veliki >Ja rusim solitereMali >A zemlja, jel puca?Veliki >Guta sve pred sobom.Mali >A talasi, ima li cunamija?Veliki >Naravno, sve kidaju.Mali > A na onoj skali, Rihterovoj, od 1 do 8 koliki si ti?Veliki >Osam.Mali > Na kurcu te nosam
Bane_V Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A ja mislio da su vicevi na sajtu Kurira jadni. :(
yolo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A ja mislio da su vicevi na sajtu Kurira jadni. :(ja volim glupe viceve, sto?
Аврам Гојић Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Odlican je vic. Glup, just the way i like it.
Joshua Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Sede dva zemljotresa, mali i veliki.meni ovo bilo dovoljno da počnem da se smejem, :Da i podsetilo me na jednog druga kome su svi vicevi počinjali sa "duvaju meda i zeka/lija/miš/vuk itd. i onda se odatle razvijala priča... ^_^
Pikoleta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sta je noc vjestica?dan zena, ali po mraku.
Bane_V Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja volim glupe viceve, sto? not my cup of tea.
MarlaSinger Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Odlican je vic. Glup, just the way i like it.Odlican
Linda Lee Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 (edited) Odlican je vic. Glup, just the way i like it.Taj rad. Sličan je i onaj stari:Pričaju gluv i glup.Gluv kaže glupom: "Koliko je 4 + 4?"Glup: "Sedam."Gluv: "Na qrcu te nosam." Edited November 13, 2009 by Linda Lee
Кристофер Лумумбо Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sede dva zemljotresa, mali i veliki.Mali kaze > Ja kad tresem, samo malo podrhtava zemlja. Probudim nekog na desetomspratu solitera, a ti?Veliki >Ja rusim solitereMali >A zemlja, jel puca?Veliki >Guta sve pred sobom.Mali >A talasi, ima li cunamija?Veliki >Naravno, sve kidaju.Mali > A na onoj skali, Rihterovoj, od 1 do 8 koliki si ti?Veliki >Osam.Mali > Na kurcu te nosam odlican
Recommended Posts