Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Dolazi Mujo kuci- Fato, gde su djeca?- Na engleskom- Ver ar d cildren?

Posted

Ragbi utakmica između slonova i miševa. Nakon poslednjeg zvižduka sudije prilazi kapiten slonova da čestita poprilično ugruvanom kapitenu miševa na dobroj partiji.- "Bravo matori, odlična utakmica, izvini ako smo mi bili malo grublji."- "Ma daj, nema problema i mi smo cepali."Znam da je glup, ali mi je omiljeni vic iz detinjstva. :)

Posted
Dolazi Mujo kuci- Fato, gde su djeca?- Na engleskom- Ver ar d cildren?
minijatura :wub:----------------------------------- Otiš'o Mujo da radi u Ameriku i zamolio Hasu da pripazi na Fatu dok ga nema i piše mu izvještaje šta sve ona radi. Poslije šest mjeseci Mujo prima pismo od Hase: 1. Fata se kurva. 2. Kres'o je celi Doboj.3. I ja sam.4. šta kažeš na tačku 3? A Mujo odgovara:1. Znao sam da je Fata kurva.2. Nije mi žao, našao sam drugu.3. Fata ima sidu.4. šta kažeš na tačku 3?
Posted

stari, al dobar:Kako je Mujo umro?Kupio novi bumerang, a bacio stari.

Posted

Sta pise na nadgrobnom spomeniku hipohondra?-Jesam vam rekao!!!

Posted

Odveo ciga Milevu kod ginekologa. Legla Mileva na sto. Počeo pregled, ode ruka do lakta unutra. Napipa on nešto tvrdo.Izvadi.Flaša viskija."Dobro, Mileva, šta je ovo, pobogu?""Mali prezent za tebe, doktore."

Posted

šta kaže brus vilis kad uđe u prodavnicu računarske opreme?daj hard!:rolf:

Posted

kako se zove branko kockica kad legne da spava?lego kockica.:twak:

Posted

ide lik ulicom i naleti na odsečenu glavu neke žene.šutne je i kaže:ma beži ženska glavo!

Posted
kako se zove branko kockica kad legne da spava?lego kockica.
:lol:
Posted

drži crnogorac bebu iznad ključale vode i čita............"ako neće da pije mleko, prokuvajte ga":twak:

Posted

šalje mujo hasi internet adresuwww.znamkotizenujebe.co.ja:rolf:

Posted

jel mogu non-PC vicevi?kako se zove ciga koji je slomio nogu?GIPSI

Posted

jel moze da se pinuje ovaj topic? bio bi red za nas koji hocemo da se smejemo sa sto manje skrolovanja. Hvala :)