Popular Post ZokiAsov Posted June 21 Popular Post Posted June 21 Slave dedi 100ti rodjendan, tu je televizija i pita voditeljka, recite nam koja je vasa tajna? Kaze deda: popusio sam jednom rusu na mikonosu 72ge 17
Popular Post Leia Posted July 5 Popular Post Posted July 5 Pred kraj nedeljne mise, propovednik upita: • Koliko vas je oprostilo svojim neprijateljima? Njih 80% podigne ruku. Propovednik ponovi pitanje. Ovaj put svi odgovore, osim omalene starije žene. • Gospođo, zar vi ne nameravate da oprostite svojim neprijateljima? • Ja nemam neprijatelja - odgovori ona kroz osmeh. • Pa, to je vrlo neobično. Koliko imate godina? • 98 - reče ona. • Oh, hospođo, da li biste, molim Vas, došli ispred svih i rekli kako osoba može da živi 98 godina i da nema nijednog neprijatelja? Mala, draga starica dotetura do govornice, okrene se okupljenima i kaže: • Nadživela sam kučke!😂 16
Popular Post slepa živana Posted July 5 Popular Post Posted July 5 pitaju cigu: - cigo, ko je naš najveći živi pisac? - ivo andrić! - ... ali ivo andrić je umro. - stvarno?! pa ko je sad pisac? 1 11
x500 Posted July 16 Posted July 16 Za @Mel jedan stari sa kraja 90tih Spoiler Ide ciga ulicom besan i vice - teska je nasa ciganska sudbina u ovoj globalizaciji ... - sta je bilo, kakva globalizacija? - nekad se znalo ko sta radi! Srbi ratuju, mi cigani krademo, a Albanci prave kolace! - ?! - dosla globalizacija i sve se promenilo. Sad Srbi kradu, Albanci ratuju, a ja necu da mi Cigani pravimo kolace! 1 1 1
Milosh76 Posted July 16 Posted July 16 Ide Mile istopljenom prugom, istopljenom prugom, ide Mile 🎶 ide Mile, sa jos jednim reš pecenim drugom, reš pecenim drugom ide Mile 🎶 1
Popular Post ubibobi Posted July 16 Popular Post Posted July 16 Upravo pregledao komentare na objavu neke bg hronike o tuči dve žene u vezi saobraćajnog incidenta na ovih lagodnih +40..uglavnom snebivanje sa visine uz poneki komentar u fazonu odakle im snaga da se mlate po ovoj vrućini..kad jedan lik odvali: "Kakav smo to narod postali?? Sinoć na Egzitu neko stricu Svetozaru stavio qurac u dupe. Evo smo u hitnoj. Sramota." Spoiler Nije vic al bilo mi smešno 10
Filozof manijak Posted July 16 Posted July 16 Stara fora to Svetozarom, mada je u prethodnoj verziji sin, a ne ujak
Mindaugas Žukauskas Posted July 17 Posted July 17 Pomoć oko vica, ratni, neko dizanje mosta u vazduh, jesu prošli Nemci, jel idu Nemci ...tako otprilke Zna neko o čemu pričam?
Filozof manijak Posted July 17 Posted July 17 diži taj most? spustaj taj most? zar to nije Duško Dugoušo?
Mindaugas Žukauskas Posted July 17 Posted July 17 Nije baš je ratni neki. I koliko me sećanje služi, kombinacija crnjaka i debilnog (ali smešnog) vica Eo mozgam celo jutro 1
Mindaugas Žukauskas Posted July 17 Posted July 17 Ok, 10 minuta dumanja na wc šolji je donelo neke plodove. To je ustvari replika iz nekog SFRJ filma, koju sam čuo na radiju. Situacija je da naši čekaju da Nemci naiđu na most koji je miniran. I nakon dugog čekanja, u jednom momentu se komandujući pita 'što ih nema, da im se nije šta desilo' 4
Valk Posted July 17 Posted July 17 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ok, 10 minuta dumanja na wc šolji je donelo neke plodove. To je ustvari replika iz nekog SFRJ filma, koju sam čuo na radiju. Situacija je da naši čekaju da Nemci naiđu na most koji je miniran. I nakon dugog čekanja, u jednom momentu se komandujući pita 'što ih nema, da im se nije šta desilo' Ja znam taj vic kad kao četnici čekaju partizane u zasedi pa se zabrinu što ih nema. I to sa sve nekim imenima tipa Milojko i sl 1
Recommended Posts