Jump to content

Featured Replies

• Popular Post

Slave dedi 100ti rodjendan, tu je televizija i pita voditeljka, recite nam koja je vasa tajna?

Kaze deda: popusio sam jednom rusu na mikonosu 72ge

• 2 weeks later...
  • Popular Post

Pred kraj nedeljne mise, propovednik upita:
• Koliko vas je oprostilo svojim neprijateljima?
Njih 80% podigne ruku. Propovednik ponovi pitanje. Ovaj put svi odgovore, osim omalene starije žene.
• Gospođo, zar vi ne nameravate da oprostite svojim neprijateljima?
• Ja nemam neprijatelja - odgovori ona kroz osmeh.
• Pa, to je vrlo neobično. Koliko imate godina?
• 98 - reče ona.
• Oh, hospođo, da li biste, molim Vas, došli ispred svih i rekli kako osoba može da živi 98 godina i da nema nijednog neprijatelja?
Mala, draga starica dotetura do govornice, okrene se okupljenima i kaže:
• Nadživela sam kučke!😂

• Popular Post

pitaju cigu:

- cigo, ko je naš najveći živi pisac?

- ivo andrić!

- ... ali ivo andrić je umro.

- stvarno?! pa ko je sad pisac?

• 2 weeks later...

Za @Mel jedan stari sa kraja 90tih

Spoiler

Ide ciga ulicom besan i vice - teska je nasa ciganska sudbina u ovoj globalizaciji ...

- sta je bilo, kakva globalizacija?

- nekad se znalo ko sta radi! Srbi ratuju, mi cigani krademo, a Albanci prave kolace!

- ?!

- dosla globalizacija i sve se promenilo. Sad Srbi kradu, Albanci ratuju, a ja necu da mi Cigani pravimo kolace! :)

Ide Mile istopljenom prugom,

istopljenom prugom,

ide Mile 🎶

ide Mile, sa jos jednim reš pecenim drugom,

reš pecenim drugom
ide Mile 🎶

• Popular Post

Upravo pregledao komentare na objavu neke bg hronike o tuči dve žene u vezi saobraćajnog incidenta na ovih lagodnih +40..uglavnom snebivanje sa visine uz poneki komentar u fazonu odakle im snaga da se mlate po ovoj vrućini..kad jedan lik odvali: "Kakav smo to narod postali?? Sinoć na Egzitu neko stricu Svetozaru stavio qurac u dupe. Evo smo u hitnoj. Sramota."

Spoiler

Nije vic al bilo mi smešno :D

Stara fora to Svetozarom, mada je u prethodnoj verziji sin, a ne ujak :D

E jbg da sam je čuo ranije onda bih se ranije i ismejao 😆

Pomoć oko vica, ratni, neko dizanje mosta u vazduh, jesu prošli Nemci, jel idu Nemci ...tako otprilke 

Zna neko o čemu pričam? :D

Ima onaj tri debela Nemca...

Nije taj

diži taj most?

spustaj taj most?

zar to nije Duško Dugoušo?

Nije baš je ratni neki. I koliko me sećanje služi, kombinacija crnjaka i debilnog (ali smešnog) vica :D

Eo mozgam celo jutro

Ok, 10 minuta dumanja na wc šolji je donelo neke plodove. :D

To je ustvari replika iz nekog SFRJ filma, koju sam čuo na radiju. Situacija je da naši čekaju da Nemci naiđu na most koji je miniran. I nakon dugog čekanja, u jednom momentu se komandujući pita 'što ih nema, da im se nije šta desilo' 

9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ok, 10 minuta dumanja na wc šolji je donelo neke plodove. :D

To je ustvari replika iz nekog SFRJ filma, koju sam čuo na radiju. Situacija je da naši čekaju da Nemci naiđu na most koji je miniran. I nakon dugog čekanja, u jednom momentu se komandujući pita 'što ih nema, da im se nije šta desilo' 

Ja znam taj vic kad kao četnici čekaju partizane u zasedi pa se zabrinu što ih nema. I to sa sve nekim imenima tipa Milojko i sl :lolol: