utilitarist Posted May 24 Posted May 24 3 hours ago, bradilko said: zna li neko dobar crnohumorasti vic? ovde je neko stavio dobar -tata, tata! mozemo li da se igramo sa babom? - moze deco ali kad zavrsite vi da je zakopate isto odavde. pitaju pericu: - pero, je l si jebo medicinsku sestru? - nisam medicinsku al jesam običnu. 2 4
raskopcani Posted May 25 Posted May 25 Baba na sprovodu mlađe osobe... " sve je to dobro dok ide "reNdom" 1 5
bradilko Posted May 25 Posted May 25 21 hours ago, utilitarist said: isto odavde. pitaju pericu: - pero, je l si jebo medicinsku sestru? - nisam medicinsku al jesam običnu. mozda je bolje od obicne napisati od tetke, strica, rodjenu i slicno. al dobar, dobar 🤣 1
ZokiAsov Posted May 25 Posted May 25 Dodje deda mraz u eritrreju poredja decu i pita sta bi zeleli od poklona. Prvi klinac kaze: deda ja nisam jeo nista 7 dana. Deda ga grubo odgurne i kaze: ko ne rucka nema poklona! 7
Popular Post ZSNj Posted May 25 Popular Post Posted May 25 On 24. 5. 2024. at 17:19, bradilko said: zna li neko dobar crnohumorasti vic? ovde je neko stavio dobar -tata, tata! mozemo li da se igramo sa babom? - moze deco ali kad zavrsite vi da je zakopate Sprema se zena da skoci sa nadvoznjaka i nailazi *pripadnik romske nacionalne zajednice. Ciga: Sta radis? Zena: Spremam se da skocim, hocu da se ubijem Ciga: Ajde jel mogu da te iz..... pre nego sto skocis, svakako hoces da se ubijes.. Zena: Neee, naopako, sta ti pada na pamet.. Ciga: Ok, cekam te dole. Stari je, al dobar. 11
Leia Posted May 28 Posted May 28 Političar smrtno nastrada u saobracajnoj nesreći. Duša mu krene put neba i sretne se sa Svetim Petrom. - Dobro došao na nebesa, – reče Sveti Petar. – Vidjećemo hoćeš li otići u Raj ili Pakao. - Samo ti mene pusti u Raj, neće biti problema. - Pustio bih te, ali moram da se pridržavam procedure. Propis je takav da moraš proživjeti jedan dan u Paklu, jedan dan u Raju. Poslije toga ćeš sam odlučiti. - Dobro. – reče političar. Sveti Petar ga otprati do lifta koji se spuštao dole, dole, dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i poslanik se nađe usred pažljivo njegovanog terena za golf. U blizini su bile klupske prostorije, a ispred njih veliki broj njegovih prijatelja i političara sa kojima je često sarađivao. Svi su bili razdragani i sretni, obučeni u lijepa večernja odijela. Prilazili su da ga pozdrave, oživljavajući uspomene na vremena kada su se zajedno družili na račun poreskih obveznika. Poslije su uživali u jastogu i kavijaru i ispijanju šampanjca. No, dan je završio i svi su došli da ga isprate. Mahali su mu dok se lift polako penjao, penjao, i penjao naviše gde ga je čekao Sveti Petar i poslao u Raj. Sljedeća 24 sata bio je u društvu veselih duša, premještajući se sa oblaka na oblak, svirajući harfu i pjevajući. I ovo vreme je brzo prošlo tako da se ponovo našao pred Svetim Petrom. - Dobro, proveo si jedan dan u Paklu i jedan dan u Raju. Sada izaberi svoju večnost. Političar malo razmisli pa odgovori: - Raj nije loš, ali mislim da će mi bolje biti u Paklu. Sveti Petar ga bez riječi otprati do lifta i pošalje dole, dole i dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i on se nađe usred zapuštene poljane prepune raznih otpadaka i smeća. U toj prljavštini video je svoje prijatelje kako sakupljaju otpad u crne vreće i čekaju da nešto siđe odozgo. - Ne razumem – zajeca on. – Prekjuče sam bio ovde, tu je bilo igralište za golf i klupske prostorije gde smo se gostili jastogom i kavijarom, pili šampanjac, igrali i bogovski zabavljali. Sada je tu pustinja prepuna otpadaka i prljavštine, a moji prijatelji izgledaju tako jadno. Što se to dogodilo? Đavo mu stavi ruku na rame, nasmiješi se i pogleda ga ispod obrva, pa kaže: - Sinoć i preksinoć smo imali predizborne kampanje … A danas …danas si glasao. 3 5
Popular Post aram Posted June 7 Popular Post Posted June 7 Kako bi se zvao Saša Matić da je fudbaler? Spoiler Nemanja Vidić 1 14
hooyadahoo Posted June 18 Posted June 18 Ne znam jel bilo ™ Pao Hrist sa neba, razbio se onako pošteno. Dođe malo sebi, otrese se, vidi pored njega sedi na livadi sedi (as in skroz beo) čovek i plače. - što plačeš? - avaj, pusti me na miru, moja tuga je pregolema - ali ti ne znaš ko sam ja, možda ti mogu pomoći - dobro, kaže čiča. Imao sam sina, imao je šraf ovde i ovde i ovde, pokazuje onako otprilike prema šakama i dole skroz prema nogama. - tata??????!!! - Pinokio???!!!??? 2
Ardian Posted June 19 Posted June 19 Da l' je Hristo toliko glup da ne zna razliku između eksera/zakivka i šrafa?!
placenik Posted June 21 Posted June 21 On 19. 6. 2024. at 6:13, Bir Adim Öte said: Da l' je Hristo toliko glup da ne zna razliku između eksera/zakivka i šrafa?! Vaistinu Stoickov!
đorđe geprat Posted June 21 Posted June 21 došlo vreme da unuka priča dedi viceve: - ide čovek po šinama s rukama u đžepovima i igra se. čime? - ? - životom i - koja je to životinja, skroz siva sa braon nogama? -? -slon s prolivom. eto. 3 5
Recommended Posts