Filozof manijak Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Ajmo dva šovinistička, jer Novosadisti znaju zašto. Kako se zove firma sa Telepa za dostavu? Spoiler Žolt! I drugi... Kako se zove kružni tok Bulevara Patrijarha Pavla, Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara? Spoiler Hungaroring! 2 1
Filozof manijak Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Kad ne razumeš dubine telepskog humora
MocaVukotic Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Daj neku fotku renea kako cupa kabal od foruma
Filozof manijak Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 hej, to što je vic glup ne znači da se ne morate smejati
Popular Post aram Posted November 6, 2023 Popular Post Posted November 6, 2023 a šta ću kad volim glupe viceve Srela Prija Ivu Andrića i pita ga: "Gde ćeš za novu godinu?" On odgovori: "Na Drinu ću Prijo." 12
Jimmy Kowalski Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Hehehe, odlicno. Ovaj, setih se epizode sa akademije, kada su se upoznali Ljubisa Ristic i Lajos Atila, vrlo fini mladic koga smo zvali Ati. I dodje Ljubisa kod Lajosa, predstavi se i kaze ja sam Ljubisa Ristic, a ti? A ovaj odgovori Ati. A ovaj kaze Ljubisa Ristic. 5
x500 Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 On 6. 11. 2023. at 22:50, Jimmy Kowalski said: Hehehe, odlicno. Ovaj, setih se epizode sa akademije, kada su se upoznali Ljubisa Ristic i Lajos Atila, vrlo fini mladic koga smo zvali Ati. I dodje Ljubisa kod Lajosa, predstavi se i kaze ja sam Ljubisa Ristic, a ti? A ovaj odgovori Ati. A ovaj kaze Ljubisa Ristic. Lane Gutovic - ista anegdota sa Ljusom 2
Popular Post JozoMujica Posted November 17, 2023 Popular Post Posted November 17, 2023 Šta je kontraegzorcizam? Kad đavo viče popu: "Izađi iz deteta, izađi iz deteta"... 1 11
Tpojka Posted January 23 Posted January 23 Pita Mujo Fatu - hoćeš da idemo na nudističku plažu? -Jes, pa da misle da sam se udala zbog para! 2 6
Popular Post Leia Posted January 26 Popular Post Posted January 26 Ženi ljubavnik dolazi kući dok joj je suprug na poslu.... Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u ormar kako bi ih krišom gledao. Ubrzo dolazi i muž, a žena brzo strpa ljubavnika u isti ormar, ne znajući da joj je sin unutra. Dečak će: • Mračno je ovde. Ljubavnik: • Da, mračno je. • Imam fudbalsku loptu. • Lepo! • Hoćeš da je kupiš? • Ne, hvala. • Moj tata je tamo, vrištaću! • Dobro, dobro, koliko? • 200 evra! Ovaj šta će, da mu pare. Posle nekoliko dana ista situacija i opet se ljubavnik i dečak ponovo sreću u ormaru. Dečak: • Mračno je ovde. Ljubavnik: • Da, mračno je. • Imam kopačke za fudbal. Znajući šta je prošli put bilo, ljubavnik će odmah: • Koliko? • 300 evra. Ljubavnik uzdahne: • U redu! - i da mu pare. Par dana kasnije, otac kaže sinu: • Uzmi loptu i kopačke, idemo igrati fudbal. Dečak odgovori: • Ne mogu, prodao sam i loptu i kopačke. Otac upita: • Za koliko si ih prodao? • Za 500 evra! Otac: • Pa to je strašno, kako si mogao tako opelješiti svoje drugare? To je puno više nego što te dve stvari stvarno vrede! Vodim te u crkvu da se ispovediš! Otac odvede sina u ispovedaonicu pa zatvori vrata. Dečak će: • Mračno je ovde.... Sveštenik: • Daj, ne počinji mi opet sa tim sranjem....!!! 18
Recommended Posts