Krampa Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 e ovo je vec nesto. meni sesno kad su rekli da nisu kurac 1
Ajant23 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Priđe stranac Muji i Hasi i pita ih nešto na deset stranih jezika. Oni nisu znali nijedan, pa dok on produži dalje očajan po vrelom bosanskom danu, kaže Haso Muji: - Viš', Mujo, treba uč't jezike! - A, koji su k'rac njemu pomogli - odgovori Mujo ("Lakonski" po jednom izvoru, "lapidarno" po drugom)... 2
Ajant23 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 To ti je za patreon. Mada, glupo je da me salećeš zbog bukvalno jednog jedinog vica koji zapravo nisam sam izmislio za ovaj topik... Barem, koliko se sećam, ovo je prvi put da sam ovde postovao tuđi vic... 1
Filozof manijak Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 20 hours ago, Ajant23 said: To ti je za patreon. Mada, glupo je da me salećeš zbog bukvalno jednog jedinog vica koji zapravo nisam sam izmislio za ovaj topik... Barem, koliko se sećam, ovo je prvi put da sam ovde postovao tuđi vic... taj vic je u originalu sa dva Mađara i strancem
Ajant23 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Meni ga je pričao čovek koji je Muji i Hasi radio lažne mađarske pasoše da beže iz Bosne devedesetih....
Filozof manijak Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 9 minutes ago, Milošica said: Neću da mi se sin zove Vlada. Razgovaraju dva Zemunca, period letnjih vrućina: - Tebra, ajmo na zenba. - Mojne na zenba, brte. Tamo vlada herpes. - Ko je bre taj Vlada Herpes, da mu ja pokažem! 1 3
Leia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Leg'o Crnogorac poslije ručka pod murvom ispred kuće: -O Vidosava, imamo li seruma u dom? -A što jado, da te nije ujela zmija? -Ne, no mi se približava... 3
Jeremija Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Seti se otac da ćerki nailazi rodjendan, pa se odluči da za tu priliku kupi Barbiku. Udje u radnju, kad ono, medjutim - nema jedna vrsta, nego raznih modela; za jahanje, za svečanu večeru, za kupanje... - i svi otprilike koštaju oko 50e, a samo je jedan znatno skuplji, i zove se "Razvedena Barbika". Njemu to privuče pažnju, pa u jednom trenutku zapita prodavačicu zašto je baš ovaj model toliko skuplji. A prodavačica će na to: "Zato što uz njega ide i Kenov pas, Kenov auto, Kenov nameštaj, Kenova kuća i Kenova jahta". 1 1
placenik Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 12 hours ago, Filozof manijak said: Al heroin odličan Uzicki 1
Recommended Posts