Milosh76 Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Ulaze tri orla u kafanu Kaze jedan: Nama dvojici daj po pivo a ovom Beloglavom supu 7
Popular Post nenad Posted June 21, 2023 Popular Post Posted June 21, 2023 ja sam duh iz lampe, ispunicu ti tri zelje. jel moze cetiri zelje? moze, ostale su ti jos tri zelje. 3 22
Popular Post Zli Gli Posted June 28, 2023 Popular Post Posted June 28, 2023 Kako se zove dogovor dva krokodila? Krokodeal 2 10
Popular Post Zli Gli Posted July 2, 2023 Popular Post Posted July 2, 2023 S cime ratuju Makedonci? Skoplje 4 14
Popular Post slepa živana Posted July 2, 2023 Popular Post Posted July 2, 2023 4 hours ago, Zli Gli said: S cime ratuju Makedonci? Skoplje 1 11
Redoran Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Capo italijanske mafije zaposli gluvonemog knjigovodju. Logika je, ne čuje ga ništa pa neće znati šta ne treba da zna. Posle nekog vremena Capo provali da je knjigovodja sklonio 10 miliona evra. Ode da ga poseti i povede nekog iz ekipe ko zna jezik gluvonemih, da prevodi. Dodju oni kod knjigovodje i capo kaže prevodiocu da pita ovog gde su pare. Prevodilac pokaže nešto na znakovnom jeziku, knjigovodja odgovori na znakovnom. Capo: “Šta kaže?” Prevodilac: “Kaže da ne zna o čemu pričaš.” Capo izvadi utoku i repetira, kaže prevodiocu da ponovi pitanje i doda da će ubiti knjigovodju kao kera ako ne kaže. Prevodilac sve pokaže, a knjigovodja odgovori znakovno: “U redu, u redu. Pare su zakopane u crnoj torbi iza kuće mog ujaka.” Capo: “Šta sad kaže?” Prevodilac: “Kaže da si cava i da nemaš herca da pucaš.” 3 2
Redoran Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 29 minutes ago, Nikodije said: Ja gotivim dugačke glupe viceve Realno je ostalo samo to i one igre reči.
Krampa Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 42 minutes ago, Redoran said: Realno je ostalo samo to i one igre reči. daj jos jedan. za popravni
munze Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 3 minutes ago, Krampa said: daj jos jedan. za popravni https://youtu.be/D0OeG9ys2wg 1
Ajant23 Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Vukov mali, kao i medvedov, isto kao i mali što je štitio njihove majke dok prođe sve u redu s očevima, uđu u kafanu i: Spoiler Kafana ih osudi zbog silovanja: Spoiler - Nismo mi kurac! Spoiler - Bome, meni se čini da jeste - trezno odgovori data institucija...
Recommended Posts