dragance Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Gospodjo, izgleda da sam vam ubio petla i voleo bih da vam ga zamenim. - Samo izvolite, koke su tu u dvoristu iza. 2 1
Popular Post adam Posted January 28, 2022 Popular Post Posted January 28, 2022 ujutru trcim pet kilometara, zatim vozim sobni bickl pola sata a popodne idem u teretanu. zena me gleda pa komentarise - jos da jebes, tacno bi umro! 4 8
black mirror Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 On 27.1.2022. at 14:21, dragance said: Gospodjo, izgleda da sam vam ubio petla i voleo bih da vam ga zamenim. - Samo izvolite, koke su tu u dvoristu iza.
black mirror Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 pitali starca od 100 godina, koja je tajna njegove dugovecnosti, a on kaze: - pa, jednom godisnje svom organizmu priredim alkoholnu sok terapiju! - pa koliko popijete tog dana? - tog dana ne pijem! 3
shimpu Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Krenuo Novak Djokovic na Australian Open i zaustave ga na granici jer nije vakcinisan. Tu krene ubedjivanje, pretnje, molbe, zalbe. On zavrsi u zatvoru i jedini uslov da ga puste da igra na turniru je da neko iz njegove ekipe isprica tako smesan vic da ih sve u Australiji nasmeje barem malo. Javio se dobrovoljac Ajant Ako neko nije znao, sutra u finalu igraju nadal i medvedev 2 4
Popular Post zorglub Posted February 10, 2022 Popular Post Posted February 10, 2022 Sretne nilski konj dinosaurusa u šumi: -Je li... dinosauruse. Jel' te zvao Noje? -Nije, što? -Ništa. 8 2
ZerrorR Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Umro deda, a odmah potom, od tuge i baba. Dođu oni tako pred Svetog Petra. Gleda Petar u knjige i kaže: - Ovde nema nikakvih problema, vi idete u raj, sad ću da vas provedem lepo da vam pokažem kako to izgleda, a onda na presvlačenje... Idu oni tako, sve lepo, livade, pašnjaci, ljudi igraju badmington, ide muzika, posluženje na svakih 15 metara, ma raj. U jednom trenutku se deda okreće babi i kaže: - Jebala te tvoja makrobiotika, mogao sam pre trideset godina da budem ovde!! 1 7
Popular Post adam Posted February 25, 2022 Popular Post Posted February 25, 2022 pricaju lala i sosa je li soso, ti nisi zaboravila da mi je sutra rodjendan? nisam, ne brini. a znas sta bi ja najvise volo za rodjendan? ne znam. reci. da mi bar za rodjendan ceo dan budes verna. e jebiga, ja ti vec kupila kosulju. 4 11
Popular Post Filozof manijak Posted February 25, 2022 Popular Post Posted February 25, 2022 My girlfriend dumped me. So I stole her wheelchair. Guess who came crawling back. 4 8
Popular Post Zli Gli Posted February 27, 2022 Popular Post Posted February 27, 2022 Kako se kaze kad Njegos pregovara?ЊегошијејшнсSent from my M2012K11G using Tapatalk 5 7
Ros Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Setajy ekser i cackalica prema vrhu nekog brda. Odnekud se pojavi Jez i propici pored njih... - Vidi,nismo znali da gore ide autobus. 2
adam Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 i sto opet otvaras frizider? ucinilo mi se da neko kuca. 2 6
Popular Post slepa živana Posted March 18, 2022 Popular Post Posted March 18, 2022 3 minutes ago, adam said: i sto opet otvaras frizider? ucinilo mi se da neko kuca. 3 10
Recommended Posts