January 27, 20223 yr Gospodjo, izgleda da sam vam ubio petla i voleo bih da vam ga zamenim. - Samo izvolite, koke su tu u dvoristu iza.
January 28, 20223 yr Popular Post ujutru trcim pet kilometara, zatim vozim sobni bickl pola sata a popodne idem u teretanu. zena me gleda pa komentarise - jos da jebes, tacno bi umro!
January 29, 20223 yr On 27.1.2022. at 14:21, dragance said: Gospodjo, izgleda da sam vam ubio petla i voleo bih da vam ga zamenim. - Samo izvolite, koke su tu u dvoristu iza.
January 29, 20223 yr pitali starca od 100 godina, koja je tajna njegove dugovecnosti, a on kaze: - pa, jednom godisnje svom organizmu priredim alkoholnu sok terapiju! - pa koliko popijete tog dana? - tog dana ne pijem!
January 29, 20223 yr Krenuo Novak Djokovic na Australian Open i zaustave ga na granici jer nije vakcinisan. Tu krene ubedjivanje, pretnje, molbe, zalbe. On zavrsi u zatvoru i jedini uslov da ga puste da igra na turniru je da neko iz njegove ekipe isprica tako smesan vic da ih sve u Australiji nasmeje barem malo. Javio se dobrovoljac Ajant Ako neko nije znao, sutra u finalu igraju nadal i medvedev
February 10, 20223 yr Popular Post Sretne nilski konj dinosaurusa u šumi: -Je li... dinosauruse. Jel' te zvao Noje? -Nije, što? -Ništa.
February 11, 20223 yr Umro deda, a odmah potom, od tuge i baba. Dođu oni tako pred Svetog Petra. Gleda Petar u knjige i kaže: - Ovde nema nikakvih problema, vi idete u raj, sad ću da vas provedem lepo da vam pokažem kako to izgleda, a onda na presvlačenje... Idu oni tako, sve lepo, livade, pašnjaci, ljudi igraju badmington, ide muzika, posluženje na svakih 15 metara, ma raj. U jednom trenutku se deda okreće babi i kaže: - Jebala te tvoja makrobiotika, mogao sam pre trideset godina da budem ovde!!
February 25, 20223 yr Popular Post pricaju lala i sosa je li soso, ti nisi zaboravila da mi je sutra rodjendan? nisam, ne brini. a znas sta bi ja najvise volo za rodjendan? ne znam. reci. da mi bar za rodjendan ceo dan budes verna. e jebiga, ja ti vec kupila kosulju.
February 25, 20223 yr Popular Post My girlfriend dumped me. So I stole her wheelchair. Guess who came crawling back.
February 27, 20223 yr Popular Post Kako se kaze kad Njegos pregovara?ЊегошијејшнсSent from my M2012K11G using Tapatalk
March 7, 20223 yr Setajy ekser i cackalica prema vrhu nekog brda. Odnekud se pojavi Jez i propici pored njih... - Vidi,nismo znali da gore ide autobus.
March 18, 20223 yr Popular Post 3 minutes ago, adam said: i sto opet otvaras frizider? ucinilo mi se da neko kuca.