Filozof manijak Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 @angelada jel tačno ovo što je napisao Adam?
Quizmaster Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 U kom jelu najviše uživaju američki vojnici srpskog porekla? Spoiler U SARMY. 4 2
đorđe geprat Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 On 7.1.2022. at 12:24, adam said: nije korektan al meni smesan.... ako zena mrsavi - znaci da se zaljubila ako se goji - znaci da je srecna ako ukljuci brisace - znaci da mota pun levi ovo se i meni dešava. ne samo pun levi nego i pun desni
angelada Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 On 7.1.2022. at 12:25, Filozof manijak said: @angelada jel tačno ovo što je napisao Adam? Ahhahah kod mene je malo jaca ta palica za brisace, nisam referentna
dragance Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) Zajebavate se sa brisacima, ali ko je vozio japanska vozila, zna da su im brisaci na suprotnoj strani u odnosu na evropska vozila. Zajebao sam se x puta pri menjanju vozila i palio brisace. Edited January 10, 2022 by dragance
black mirror Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 skupile se zene posle treninga oko trenera i on kaze i dobar sex skida kilazu.. tek ce ti jedna pa sto nas ne hebes, sta nas mucis?! 7 2
Ajant23 Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Doprinos u istom tonu: Kako se zove računanje nove decimale broja Pi? Spoiler Pijenje. U kojim jedinicama se izračava postignuta tačnost decimalnog zapisa broja Pi? Spoiler U promilima.
Krampa Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 On 12.1.2022. at 2:37, black mirror said: skupile se zene posle treninga oko trenera i on kaze i dobar sex skida kilazu.. tek ce ti jedna pa sto nas ne hebes, sta nas mucis?! ziva istina. meni se to dogadjalo kada sam radio kao ajrobik trener 84te 2 2
Krampa Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 mozda je zbog jezika ali slabo kontam. nije nesto smesan.
slepa živana Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 1 hour ago, Krampa said: mozda je zbog jezika ali slabo kontam. nije nesto smesan. eh vi stranci... deda kaže babi da je prati po domu zdravlja zato što ima puno lekarskih pregleda da obavi, a ovako napisano zvuči da je prati na nekim društvenim mrežama zato što je popularna. molim. pijaca je samo pravo, na ćošku. nećete promašiti.
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 4 minutes ago, slepa živana said: eh vi stranci... deda kaže babi da je prati po domu zdravlja zato što ima puno lekarskih pregleda da obavi, a ovako napisano zvuči da je prati na nekim društvenim mrežama zato što je popularna. molim. pijaca je samo pravo, na ćošku. nećete promašiti. Osta Kauboj bez posla 1 3
Krampa Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 3 minutes ago, slepa živana said: eh vi stranci... deda kaže babi da je prati po domu zdravlja zato što ima puno lekarskih pregleda da obavi, a ovako napisano zvuči da je prati na nekim društvenim mrežama zato što je popularna. molim. pijaca je samo pravo, na ćošku. nećete promašiti. hvala mnogo. mislim da su me zbunili ovi smajlici sto placu. ali i opet mi nije nesto dobra fora. prvo sta ce baba na drustvenim mrezama, jos da bude popularna, a drugo sta je deda ima pratiti po domu zdravlja. a dobro, do mene je 3
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 1 minute ago, Krampa said: hvala mnogo. mislim da su me zbunili ovi smajlici sto placu. ali i opet mi nije nesto dobra fora. prvo sta ce baba na drustvenim mrezama, jos da bude popularna, a drugo sta je deda ima pratiti po domu zdravlja. a dobro, do mene je Stalkuje
Krampa Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Stalkuje mozda je jadan senilan pa nema pojma ni ko je baba ni sta ce tu u shoping centru :(
Recommended Posts