December 31, 20213 yr Juče me je drugar iznervirao kada je na moje pitanje gde je, rekao da je kod ETFa.
December 31, 20213 yr alo bre!! 😂 na malu crnu goru ste digli onu rabotu Edited December 31, 20213 yr by bradilko
January 1, 20223 yr 8 hours ago, aram said: Kakav mašinski, crnogorci su svi druga godina pravnog Pa da. Evo i ja da ispričam vic od kraja: ... ... ... - A đe je to od Pravnog?
January 3, 20223 yr Ide Kosovka devojka bojnim poljem među ranjenicima posle bitke. Nađe jednog što još mrda, sav krvav i izlomljen. - Bole li te rane junače? - Ma nije strašno, boli samo kad se smejem...
January 4, 20223 yr Poslala majka Žutog Serhatlića da kupi telefon. Fiksni. I on kupi neki plavi telefon i donese majci. Kaže ona njemu: - Pa gdje plavi crni žuti
January 5, 20223 yr 23 hours ago, James Marshall said: Poslala majka Žutog Serhatlića da kupi telefon. Fiksni. I on kupi neki plavi telefon i donese majci. Kaže ona njemu: - Pa gdje plavi crni žuti a znaš onaj, poslala majka dragana milovanovića da joj kupi peškir za lice i ovaj kupi crni peškir i donese joj ga a ona mu kaže, pa de crni crni crni
January 7, 20223 yr Popular Post nije korektan al meni smesan.... ako zena mrsavi - znaci da se zaljubila ako se goji - znaci da je srecna ako ukljuci brisace - znaci da mota pun levi