radisa Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Just now, SNARC said: Umes da napises tuzbu ? Imaš tempalte na netu, sud uvažava tužbe neukih starnaka iako imaju neke greške... Dakle, no problemo... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiLm_rpms7sAhXHmIsKHUm9D44QFjAAegQIBBAC&url=http%3A%2F%2Fprojuris.org%2Fdocx%2Fakti%2Fparnicni%20postupak%2FPrimeri-tu%C5%BEbi-i-drugih-akata-u-parni%C4%8Dnom-postupku.doc&usg=AOvVaw3zCGvKRSowFqrhLr8fAcUB https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiLm_rpms7sAhXHmIsKHUm9D44QFjABegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.modeliakata.com%2F&usg=AOvVaw1AWtqnl8e43hmOWHIFvsCu
Ajant23 Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 - Imam dve želje koje bih voleo da mi ispuniš - reče čovek i upita duha iz lampe da li bi mu ih on možda ispunio. - Bih - odgovori duh. - Koja je prva? - Želim svet bez pravnika! Duh odmah to uradi, ali čovek zbunjeno shvati da je to to i: - Sada shvatam da mi ne treba više da se ispuni druga želja. - Zašto? - sada se zbunio i duh. - Nije bitno. Hvala ti i zbogom! - čovek otpozdravi i krenu. - Čekaj! - povika duh za njim. - Barem mi reci koja je ta druga želja bila za koju si shvatio da ne mora više da ti se ispuni kada sam ti ispunio prvu. Čovek se okrenu i kratko odgovori: Spoiler - Da mi niko ne zakera kako pričam vic. 1
mlatko Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 a treću želju bacio u vodu i pojela je piranaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Caligula Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 10 hours ago, Ajant23 said: - Imam dve želje koje bih voleo da mi ispuniš - reče čovek i upita duha iz lampe da li bi mu ih on možda ispunio. - Bih - odgovori duh. - Koja je prva? - Želim svet bez pravnika! Duh odmah to uradi, ali čovek zbunjeno shvati da je to to i: - Sada shvatam da mi ne treba više da se ispuni druga želja. - Zašto? - sada se zbunio i duh. - Nije bitno. Hvala ti i zbogom! - čovek otpozdravi i krenu. - Čekaj! - povika duh za njim. - Barem mi reci koja je ta druga želja bila za koju si shvatio da ne mora više da ti se ispuni kada sam ti ispunio prvu. Čovek se okrenu i kratko odgovori: Reveal hidden contents - Da mi niko ne zakera kako pričam vic. Ova šala je već razumljivija
Zli Gli Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Kako se Vucic obracunava sa mafijom? Skromno i u krugu porodice Sent from my SM-G973F using Tapatalk
adam Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 pricaju mujo i rus. kaze rus - mi smo poslali psa na mjesec. mujo - dje? rus - pa na mjesec. mujo - ma ne pitam te na koliko, nego đe? 4 3
Popular Post adam Posted November 6, 2020 Popular Post Posted November 6, 2020 fata se dobro udala i krenula u soping. udje u juvelirnicu i krene da razgleda nakit. vidi jedan fin prsten pa pita prodavca - posto bi bio ovakav prsten al s dijamantom? prodavac objasnjava - ako cete jedan karat, to vam je 15000 eura bi fati mnogo pa se malo zamisli pa pita - ima l' neki popust ako ce me karat dvojica? jeste al meni smesno 4 7
kr en Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Why can't Trump go to White House anymore? Spoiler Because it's FOR BIDEN 2
Alukard Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Ima onaj stari kad razgovaraju direktor i poltron, kaze direktor: Kazi 2.Poltron odgovara: 2Direktor : Jebo te jaPoltron : hahaha direktore, bas ste duhoviti direktore, recite tri.Direktor: 3?Poltron: Jebali me vi
Popular Post ZokiAsov Posted November 7, 2020 Popular Post Posted November 7, 2020 Dobijem nocas poziv od kuma: Kume, dodji po mene mrtav sam pijan. Spakujem se odem po njega, odvezem ga kuci, smestim u krevet. Vratim se kuci, on mi salje sms: Ne treba kume, kuci sam 2 9
Ajant23 Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Postmodernistički meša žanrove. To bi ti Caligula lepo objasnio. To ti je kao kada reklama za banke zapravo reklamira toljagu...
Reaktor Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Sedeli smo u baru, moj ortak i ja. Preko puta nas su sedele dve matore pijanice. Kazem ja mom ortaku: - Takvi cemo biti i mi za desetak godina. - To je ogledalo, konju! 4 3
Recommended Posts