urkozamanje Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Kako bese ono, salje keva bosanka sina u prodavnicu i kaze mu idi kupi hljeba. I on ode i kupi hlje. Ili ide pola babe ulicom, i naidje bosanac i kaze djes ba. 2
ZokiAsov Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Zena: Sta da ja umrem? Da li bi se ponovo ozenio? MUZ: Ne bih! ZENA: Sto? Ne volis da si ozenjen?! MUZ: Naravno da volim. ZENA: Zasto se onda ne bi ponovo ozenio? MUZ: Dobro, ozenio bih se. ZENA: Bi? (s tuznim izrazom lica). MUZ: (uzdise). ZENA: Da li bi ziveli u nasoj kuci? MUZ: Naravno, ova kuca je super. ZENA: Da li bi spavali u nasem krevetu? MUZ: A gde bi drugo spavali? ZENA: Dao bi joj da vozi moj auto? MUZ: Verovatno, nov je. ZENA: Da li bi stavio njene slike, umesto mojih? MUZ: Verovatno bih morao. ZENA: Da li bi ona koristila moje palice za golf? MUZ: Ne, ona je levoruka. ZENA: (-Tisina-) MUZ: E, jebi ga.. 3 1
Quizmaster Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Kako se naziva mešanac bizona i mamuta? Bizmut! 1
SNARC Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Zaglavio Rom robiju...i pred odlazak na odsluzenje kazne, kazu mu stariji i iskusniji prijatelji "Vidi, zatvor je zajebana rabota..tamo se svasta desava..neko ce da te pojebe sigurno. Da bi prosao bolje, izaberi ti sam ko ce da te jebe. Izaberi nekog lika koji ima mala stopala jer ako su mu mala stopala mali mu je i plajvaz pa ce manje da te boli." Saslusao ih Rom..sproveli ga u zatvor, gleda on po hodniku i nadje lika koji pazari cipele na decijem odeljenju, odokativno nekih 36-37. Pridje mu i kaze "Bato, ti ce da me jebes ovde..ti i niko drugi !" Lik sa malim stopalima ostade u cudu..ali obradovan ponudom rece mu Ok, pozva ga u svoju celiju, dovati ga otpozadi, ubi ga..celo popodne i celu noc mu razduvava ventile. Ujutru, Rom jadan razvaljen..gleda ovog lika..gleda mu obucu..i pita ga.. "Bato, tebe ubise ove cipele..jel da ?" 6 3
Filozof manijak Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Ali "...celo popodne i celu noc mu razduvava ventile" Kakav izraz
Redoran Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Pita novinar Đuru iz benda Đura i Mornari: - Da li vam smeta što vas neki zovu "Đura i Govnari"? - Zabole me, ja sam Đura... 3 4
đorđe geprat Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 danas je u nekoj bozi od filma eliot guld ispričao vic: - mrzim petak, reče jedna - što, upita druga . dolazi on i donosi mi buket - pa to je lepo, šta fali? - pa onda moram da dignem noge u vazduh - nemaš neku vaznu?
ZokiAsov Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Dolazi ciga kod cige doktora: - Doktore, bole me pluča - Pa jel pušiš? - Pušim - Daj cigaru 4 2
Lord Stef Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 (edited) Nasao covek carobnu lampu, protrljao, puf, pojavi se duh, pa kaze: "Ispunicu ti tri zelje" "Zelim svet bez advokata!" "Ispunjeno. Nemas vise zelja" "Ali rekao si tri!" "Tuzi me" Edited October 24, 2020 by Lord Stef
radisa Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 4 minutes ago, nisam ja said: pa kako da ga tuži kad nema advokata. Tuži se sudu, ne advokatu...
SNARC Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 2 minutes ago, radisa said: Tuži se sudu, ne advokatu... Umes da napises tuzbu ?
Recommended Posts