March 3, 20205 yr 16 hours ago, vladavsnarod said: Prastajte ako je bilo... Ulazi covek u kafanu i vidi na meniju zeciju kobasicu. Zove konobara. Gost: Da li imate zeciju kobasicu? Konobar: Imamo. Gost: Jel ide jos neko meso u kobasicu osim zecetine? Konobar: Ide konjsko meso. Gost: Koliko ide jednog, a koliko drugog mesa? Konobar: Jedan prema jedan. Gost: Na kilogram zecetine ide kilogram konjskog? Konobar: Ne, na jednog zeca ide jedan konj. Gost: Pa tu se zec i ne oseti? Konobar: Pa zato ga i ne stavljamo... Benny Hill joke
March 17, 20205 yr sta kaze Zemunac svojim roditeljima ovih dana: "Nemoj da mi policija zbog vas dolazi na vrata"
March 27, 20205 yr Praštajte ako je bilo Došla pčela u košnicu i vidi sve pčele naduvane, pa upita: Gde je trut? Jedna pčela povuče dim, pa kaže: The truth is out there.
April 11, 20205 yr Otišao Crnogorac u neku islamsku fundamentalističku zemlju. Prilikom šetnje gradom uhvati za stražnjicu neku pokrivenu ženu i uhapsi ga šerijatska policija za čuvanje moralnih i verskih vrednosti. Dovedu ga kod kalifa i on, kad je čuo šta je ovaj učinio, kaže: – Dovedite Jusufa! Dođe Jusuf… baja, 2.5 metra visok, 150 kila, sve mišići! Kalif kaže: – Jusufe, ovog da karaš do zore! Crnogorac krene kukati, te kako će ženi i familiji na oči, bolje da ga odmah ubiju, ovo-ono, kad u tom trenutku uvodi policija drugog tipa. – Šta je taj učinio? – upita kalif.– Krao je nešto na tržnici! – odgovoriše ovi. – Dobro, njemu odsecite obe ruke – reče kalif. Stavi Jusuf njih dvojicu pod mišku i taman da krene, kad dovode trećeg. – Šta je s ovim? – upita kalif. – Psovao Alaha i činio sranja u džamiji. – E, njemu odsecite i ruke i noge. Stavi Jusuf i njega pod mišku, kad dovedoše i četvrtog. – Šta je taj učinio? – Pobio ljude i decu. – E njemu odrežite, prvo ruke, pa noge i na kraju glavu – reče kalif. Uzme sve njih Jusuf pod mišku i krene, kad će Crnogorac: – Jusufe, brate, jesi li zapamtio koga treba da karaš?
April 23, 20204 yr Rešila porodica da svoga dedu obraduje za njegov 70 rodjendan . Stavili ga u auto i dovezli u njegov rodni grad . Izlazi on iz auta ... gleda , njegova kuća se nije promenila uopšte ! Ista ona fasada , samo oronula . Isti drveni prozori i vrata , ofarbani u belo , sa kojih se krunila farba ... Čak je tu ispred kuće i ono drvo ispod koga se igrao ... samo veće , i starije ! Razneži se deda , pustio je suzu dok se sećao svoga detinjstva . Kada se okrenuo da se zahvali deci , vide iza njih , prekoputa , i dalje stoji obućarska radnja ! Ona ista koju pamti iz detinjstva . Dodje do radnje i zakuca na prozor : - Ima li koga ? Iz radnje se ču starački glas : - Izvolite , udjite ... Ulazi deda ... - Sećam se ove radnje - poče on - Pamtim je istu ovakvu još od pre 50 godina . Čak sam vam doneo i obuću na popravku . Žute mokasine ... - Tačno ... sa braon djonom i crnim pertlama . - Jeste ... - I trebao sam da vam zalepim levi djon . - Tačno ! - Biće u sredu .
April 24, 20204 yr 10 hours ago, Milosh76 said: Rešila porodica da svoga dedu obraduje za njegov 70 rodjendan . Stavili ga u auto i dovezli u njegov rodni grad . Izlazi on iz auta ... gleda , njegova kuća se nije promenila uopšte ! Ista ona fasada , samo oronula . Isti drveni prozori i vrata , ofarbani u belo , sa kojih se krunila farba ... Čak je tu ispred kuće i ono drvo ispod koga se igrao ... samo veće , i starije ! Razneži se deda , pustio je suzu dok se sećao svoga detinjstva . Kada se okrenuo da se zahvali deci , vide iza njih , prekoputa , i dalje stoji obućarska radnja ! Ona ista koju pamti iz detinjstva . Dodje do radnje i zakuca na prozor : - Ima li koga ? Iz radnje se ču starački glas : - Izvolite , udjite ... Ulazi deda ... - Sećam se ove radnje - poče on - Pamtim je istu ovakvu još od pre 50 godina . Čak sam vam doneo i obuću na popravku . Žute mokasine ... - Tačno ... sa braon djonom i crnim pertlama . - Jeste ... - I trebao sam da vam zalepim levi djon . - Tačno ! - Biće u sredu .