placenik Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 16 hours ago, vladavsnarod said: Prastajte ako je bilo... Ulazi covek u kafanu i vidi na meniju zeciju kobasicu. Zove konobara. Gost: Da li imate zeciju kobasicu? Konobar: Imamo. Gost: Jel ide jos neko meso u kobasicu osim zecetine? Konobar: Ide konjsko meso. Gost: Koliko ide jednog, a koliko drugog mesa? Konobar: Jedan prema jedan. Gost: Na kilogram zecetine ide kilogram konjskog? Konobar: Ne, na jednog zeca ide jedan konj. Gost: Pa tu se zec i ne oseti? Konobar: Pa zato ga i ne stavljamo... Benny Hill joke
Mercuzzio Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Kada kineš i prdneš istovremeno tvoje telo napravi screenshot
mlatko Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 s)creemshitInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 kako se zove zemunac koji pređe brankov most? kristifor kolumbo
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 od silnog pranja ruku zbog korone izasla mi tablica mnozenja iz osnovne skole
3opge Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 sta kaze Zemunac svojim roditeljima ovih dana: "Nemoj da mi policija zbog vas dolazi na vrata"
Zli Gli Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Kako se zove lik sto odlezi 20 dana karantina? Spoiler Tventin Karantino
ubibobi Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Praštajte ako je bilo Došla pčela u košnicu i vidi sve pčele naduvane, pa upita: Gde je trut? Jedna pčela povuče dim, pa kaže: The truth is out there.
Zli Gli Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Otišao Crnogorac u neku islamsku fundamentalističku zemlju. Prilikom šetnje gradom uhvati za stražnjicu neku pokrivenu ženu i uhapsi ga šerijatska policija za čuvanje moralnih i verskih vrednosti. Dovedu ga kod kalifa i on, kad je čuo šta je ovaj učinio, kaže: – Dovedite Jusufa! Dođe Jusuf… baja, 2.5 metra visok, 150 kila, sve mišići! Kalif kaže: – Jusufe, ovog da karaš do zore! Crnogorac krene kukati, te kako će ženi i familiji na oči, bolje da ga odmah ubiju, ovo-ono, kad u tom trenutku uvodi policija drugog tipa. – Šta je taj učinio? – upita kalif.– Krao je nešto na tržnici! – odgovoriše ovi. – Dobro, njemu odsecite obe ruke – reče kalif. Stavi Jusuf njih dvojicu pod mišku i taman da krene, kad dovode trećeg. – Šta je s ovim? – upita kalif. – Psovao Alaha i činio sranja u džamiji. – E, njemu odsecite i ruke i noge. Stavi Jusuf i njega pod mišku, kad dovedoše i četvrtog. – Šta je taj učinio? – Pobio ljude i decu. – E njemu odrežite, prvo ruke, pa noge i na kraju glavu – reče kalif. Uzme sve njih Jusuf pod mišku i krene, kad će Crnogorac: – Jusufe, brate, jesi li zapamtio koga treba da karaš? 1
Milosh76 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Rešila porodica da svoga dedu obraduje za njegov 70 rodjendan . Stavili ga u auto i dovezli u njegov rodni grad . Izlazi on iz auta ... gleda , njegova kuća se nije promenila uopšte ! Ista ona fasada , samo oronula . Isti drveni prozori i vrata , ofarbani u belo , sa kojih se krunila farba ... Čak je tu ispred kuće i ono drvo ispod koga se igrao ... samo veće , i starije ! Razneži se deda , pustio je suzu dok se sećao svoga detinjstva . Kada se okrenuo da se zahvali deci , vide iza njih , prekoputa , i dalje stoji obućarska radnja ! Ona ista koju pamti iz detinjstva . Dodje do radnje i zakuca na prozor : - Ima li koga ? Iz radnje se ču starački glas : - Izvolite , udjite ... Ulazi deda ... - Sećam se ove radnje - poče on - Pamtim je istu ovakvu još od pre 50 godina . Čak sam vam doneo i obuću na popravku . Žute mokasine ... - Tačno ... sa braon djonom i crnim pertlama . - Jeste ... - I trebao sam da vam zalepim levi djon . - Tačno ! - Biće u sredu . 1
Svarog Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 10 hours ago, Milosh76 said: Rešila porodica da svoga dedu obraduje za njegov 70 rodjendan . Stavili ga u auto i dovezli u njegov rodni grad . Izlazi on iz auta ... gleda , njegova kuća se nije promenila uopšte ! Ista ona fasada , samo oronula . Isti drveni prozori i vrata , ofarbani u belo , sa kojih se krunila farba ... Čak je tu ispred kuće i ono drvo ispod koga se igrao ... samo veće , i starije ! Razneži se deda , pustio je suzu dok se sećao svoga detinjstva . Kada se okrenuo da se zahvali deci , vide iza njih , prekoputa , i dalje stoji obućarska radnja ! Ona ista koju pamti iz detinjstva . Dodje do radnje i zakuca na prozor : - Ima li koga ? Iz radnje se ču starački glas : - Izvolite , udjite ... Ulazi deda ... - Sećam se ove radnje - poče on - Pamtim je istu ovakvu još od pre 50 godina . Čak sam vam doneo i obuću na popravku . Žute mokasine ... - Tačno ... sa braon djonom i crnim pertlama . - Jeste ... - I trebao sam da vam zalepim levi djon . - Tačno ! - Biće u sredu .
Recommended Posts