February 22, 20205 yr 4 minutes ago, Moća said: Kako se u Americi kaze unuk? Sinsinati Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Svedjani ovako i govore. Unuce se kaze barnbarn, sto znaci detetovo dete (doslovno zapravo detedete). A koriste se i precizniji izrazi, recimo sonson je sin od sina, a sondotter je cerka od sina.
February 22, 20205 yr 24 minutes ago, Kampokei said: Svedjani ovako i govore. Unuce se kaze barnbarn, sto znaci detetovo dete (doslovno zapravo detedete). A koriste se i precizniji izrazi, recimo sonson je sin od sina, a sondotter je cerka od sina. I za dede i babe. Farfar, morfar...
February 25, 20205 yr Uđe Ana Brnabić u Win-Win da kupi televizor. A prodavac će: - LG bi ti? Edited February 25, 20205 yr by Filozof manijak typo
February 26, 20205 yr Dolaze dva limuna u bolnicu u posetu bolesnom ocu, i jedan limun pita doktora: - Doktore, ima li mu nade?
February 26, 20205 yr Otvorio se najnoviji cyber restoran,...sve digitalno i nadrkano,...robot konobariše Ulazi čova, a robot pita - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "150". Robot odmah odleti i donese viski sa sodom, započne razgovor o kvantnoj fizici, molekularnoj hemiji....Čova se smori. Sutradan ulazi čova, robot odmah - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "90". Robot odmah odleti i donese pivo, započne razgovor o cicama, fudbalu,...Čova se smori. Treći dan ulazi čova, robot odmah - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "28", pusti me u kurac! Robot odmah odleti i donese rakiju i sendvič, pa upita "hoćemo za Vučića, a?"
March 2, 20205 yr vic je o'ličan... a moj napaćeni mozak jutros baš nešto nije u formi... shvatio sam ga (i primjereno se nasmijao), ali ne prije nego što sam izguglao "Mira Golub" da probam da ukapiram što to ja tu propuštam...
March 2, 20205 yr 1 hour ago, Pantelija jr said: vic je o'ličan... a moj napaćeni mozak jutros baš nešto nije u formi... shvatio sam ga (i primjereno se nasmijao), ali ne prije nego što sam izguglao "Mira Golub" da probam da ukapiram što to ja tu propuštam...
March 2, 20205 yr kumse brt daj jose jedan, bio sam pre neki sat probao i sad opet ne valja jel moram da sam iz zemuna
March 2, 20205 yr Prastajte ako je bilo... Ulazi covek u kafanu i vidi na meniju zeciju kobasicu. Zove konobara. Gost: Da li imate zeciju kobasicu? Konobar: Imamo. Gost: Jel ide jos neko meso u kobasicu osim zecetine? Konobar: Ide konjsko meso. Gost: Koliko ide jednog, a koliko drugog mesa? Konobar: Jedan prema jedan. Gost: Na kilogram zecetine ide kilogram konjskog? Konobar: Ne, na jednog zeca ide jedan konj. Gost: Pa tu se zec i ne oseti? Konobar: Pa zato ga i ne stavljamo...