Kampokei Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 4 minutes ago, Moća said: Kako se u Americi kaze unuk? Sinsinati Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Svedjani ovako i govore. Unuce se kaze barnbarn, sto znaci detetovo dete (doslovno zapravo detedete). A koriste se i precizniji izrazi, recimo sonson je sin od sina, a sondotter je cerka od sina.
triple_nippled Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 24 minutes ago, Kampokei said: Svedjani ovako i govore. Unuce se kaze barnbarn, sto znaci detetovo dete (doslovno zapravo detedete). A koriste se i precizniji izrazi, recimo sonson je sin od sina, a sondotter je cerka od sina. I za dede i babe. Farfar, morfar...
Filozof manijak Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 (edited) Uđe Ana Brnabić u Win-Win da kupi televizor. A prodavac će: - LG bi ti? Edited February 25, 2020 by Filozof manijak typo
Filozof manijak Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Dolaze dva limuna u bolnicu u posetu bolesnom ocu, i jedan limun pita doktora: - Doktore, ima li mu nade? 1
raPe Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Otvorio se najnoviji cyber restoran,...sve digitalno i nadrkano,...robot konobariše Ulazi čova, a robot pita - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "150". Robot odmah odleti i donese viski sa sodom, započne razgovor o kvantnoj fizici, molekularnoj hemiji....Čova se smori. Sutradan ulazi čova, robot odmah - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "90". Robot odmah odleti i donese pivo, započne razgovor o cicama, fudbalu,...Čova se smori. Treći dan ulazi čova, robot odmah - "koliki vam je IQ?" Kaže čova - "28", pusti me u kurac! Robot odmah odleti i donese rakiju i sendvič, pa upita "hoćemo za Vučića, a?" 1
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 pita zemunac devojku - kako se zoveš? - mira - u jbt ko golub
Pantelija jr Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 vic je o'ličan... a moj napaćeni mozak jutros baš nešto nije u formi... shvatio sam ga (i primjereno se nasmijao), ali ne prije nego što sam izguglao "Mira Golub" da probam da ukapiram što to ja tu propuštam...
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 1 hour ago, Pantelija jr said: vic je o'ličan... a moj napaćeni mozak jutros baš nešto nije u formi... shvatio sam ga (i primjereno se nasmijao), ali ne prije nego što sam izguglao "Mira Golub" da probam da ukapiram što to ja tu propuštam... 1
villiem Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 kumse brt daj jose jedan, bio sam pre neki sat probao i sad opet ne valja jel moram da sam iz zemuna
vladavsnarod Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Prastajte ako je bilo... Ulazi covek u kafanu i vidi na meniju zeciju kobasicu. Zove konobara. Gost: Da li imate zeciju kobasicu? Konobar: Imamo. Gost: Jel ide jos neko meso u kobasicu osim zecetine? Konobar: Ide konjsko meso. Gost: Koliko ide jednog, a koliko drugog mesa? Konobar: Jedan prema jedan. Gost: Na kilogram zecetine ide kilogram konjskog? Konobar: Ne, na jednog zeca ide jedan konj. Gost: Pa tu se zec i ne oseti? Konobar: Pa zato ga i ne stavljamo... 1
Recommended Posts