maheem Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Ufatio ćoman zlatnu ribicu, tri želje blah blah Prva želja: aj razvuci nam dve lajne dopa, jednu za me, jednu za te. Ribica stvori dve lajne, šmmmmrk i lajne nestadoše u nozdrvi i škrgi. Druga želja: isto Treća želja isto. Sede neko vreme zajedno stondirano tek će ribica: Ajde, ajde, može još jedna želja
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Ufatio ćoman zlatnu ribicu, tri želje blah blah Prva želja: aj razvuci nam dve lajne dopa, jednu za me, jednu za te. Ribica stvori dve lajne, šmmmmrk i lajne nestadoše u nozdrvi i škrgi. Druga želja: isto Treća želja isto. Sede neko vreme zajedno stondirano tek će ribica: Ajde, ajde, može još jedna željaDaj mi drugu ribicu, ti si pokvarenaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ZerrorR Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 U avionu sjede Putin, Tramp i Vučić, pada avion, a jedan padobran. Kaže Vučić: - Ajmo da glasamo. Glasaju i pobedi AV, uzme padobran i iskoči. Kad će Tramp Putinu. - Jedna stvar mi nije jasna, nas 3 u avionu a Vučić imao 15 glasova...
Svarog Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 12 hours ago, ZerrorR said: U avionu sjede Putin, Tramp i Vučić, pada avion, a jedan padobran. Kaže Vučić: - Ajmo da glasamo. Glasaju i pobedi AV, uzme padobran i iskoči. Kad će Tramp Putinu. - Jedna stvar mi nije jasna, nas 3 u avionu a Vučić imao 15 glasova... pa brojali su se i glasovi košarkaša Zvezde, iako ih je BIA skinula iz aviona pre poletanja.
Tresko Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Monahinja ušivala nešto iglom i ubode se u prst: Kurac, ubodoh se! Isuse, rekla sam kurac! Sranje, rekla sam Isuse! Ma, u pičku materinu, ionako nisam htela da budem monahinja.
copkillah Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 - Kako se zovu stanovnici Beograda?- Smogovci
Ravanelli Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Prastajte ako je bilo Covek imo kokosku po imenu Dzambo I ova nece da snese jaje Pa je on pita A jaje, koko Dzambo? A jaje? 1
peralozac Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) 3 hours ago, Ravanelli said: Covek imo kokosku po imenu Dzambo I ova nece da snese jaje Pa je on pita A jaje, koko Dzambo? A jaje? Kupio Srbin francusku kokošku. Igrao se sa šibicama i zapali se, a u blizini samo kokoška. Pa se dere u očajanju: Koko, l'eau! Koko, l'eau! Koko, l'eau! Koko, l'eau moi! Edited February 8, 2020 by peralozac
nisam ja Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Leti orao leti i padne u njivu. Posle nekog vremena budi se i kaže šta je bre ovo ja nisam kopao ja sam orao.
jorma shparga Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 13 hours ago, nisam ja said: Leti orao leti i padne u njivu. Posle nekog vremena budi se i kaže šta je bre ovo ja nisam kopao ja sam orao. tek iz treceg citanja inace
Recommended Posts